Transparent
Inloggen
Sluiten

Nick Viergever: 'Het was een rare wedstrijd'

7 april 2019 23:33

In gesprek met Fox Sports gaf Nick Viergever aan dat de teleurstelling in de kleedkamer groot was. "Het was een rare wedstrijd. Je kan hem aan het einde zelfs nog winnen", aldus Viergever. "We geven de goals te gemakkelijk weg. We komen wel steeds terug in de wedstrijd. Dat is een kracht van ons en dat hebben we vandaag ook weer getoond. Er was maar één doel vandaag en dat was drie punten meenemen naar Eindhoven. Dat hebben we niet gedaan."

In de eerste helft had PSV vooral op het middenveld veel problemen. "Vitesse was misschien feller in de duels. Ze stonden ook wel wat beter", zo gaf hij aan. "Het veld was heel groot en de tweede bal was telkens voor hun. We kregen er geen grip op. Toen kwamen we op 1-1 en moesten we enkele dingetjes omzetten. We hebben er alles aan gedaan in de tweede helft. Maar door een afstandsschot en een corner moesten we steeds terug vechten."




Tags

viergever dingetjes feller fox omzetten vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje