Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV in 'eigen huis' onderuit tegen NEC

8 april 2019 21:56
Foto: Pro Shots

Jong PSV in "eigen huis" onderuit tegen NEC; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft maandagavond niet weten te winnen van NEC. In het Jan Louwers Stadion werd het 1-2 voor de Nijmegenaren. NEC pakte voor rust vanaf de strafschopstip de voorsprong en kwam aan het eind van de eerste helft zelfs op 0-2. Vlak voor tijd zorgde een eigen doelpunt voor de aansluitingstreffer, maar een nederlaag kon niet meer worden voorkomen.

Door de nederlaag bezet Jong PSV nog altijd de vijfde plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Tegenstander NEC is terug te vinden op de veertiende plek. Aanstaande vrijdag speelt Jong PSV opnieuw. Dan staat de uitwedstrijd tegen Volendam op het programma.




Tags

jong nijmegenaren volendam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Hoezo moet dat 2 jaar duren zo'n forum? Ik snap dat niet eerlijk gezegd, en het is ook niet zo dat we ergens over geïnformeerd worden.
+1/-0

4 jaar geleden
Waarom speelde Obispo niet? Ik heb een aantal minuten gekeken, Mauro liep erbij alsof hij net een 72u Salsa sessie achter de rug had.
+1/-1

4 jaar geleden
Tiger: Mauro is natuurlijk niet meer gemotiveerd. En zo zijn er nog een paar. Bommel heeft gekozen voor het type ' stug controleren' Iets anders: waarom mag er op dit forum geen commentaar meer worden geleverd na een nederlaag? Worden we behandeld als kleuters hier? Dan ben ik klaar mee.
+1/-1



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert baka bakayoko bosz brobbey crisy ehvdgxt excelsiorvriend izecson job koen maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul roger santos schandalige sutalo teze til trestena var volslagen xavisimons zusje