Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV bereikt akkoord met Joël Piroe over contract tot 2022'

9 april 2019 09:30 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV bereikt akkoord met Joël Piroe over contract tot 2022"; image source: Pro Shots

PSV heeft een akkoord bereikt met Joël Piroe over een nieuw contract. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. De jonge aanvaller zal snel zijn handtekening gaan zetten onder een nieuw contract dat hem tot 2022 in Eindhoven zal houden. Diverse buitenlandse clubs wilden Piroe aantrekken, waarbij Juventus het meest serieus was. Meerdere keren heeft de aanvaller echter 'nee' gezegd tegen het aanbod van de Italiaans kampioen. De aanvaller en zijn familie zijn toekomst bij PSV en Piroe wil ook graag in Nederland doorbreken.

Niet alleen Juventus was geïnteresseerd in Piroe, zo weet het Eindhovense Dagblad. Meerdere clubs uit binnen- en buitenland, waaronder het Duitse 1. FSV Mainz 05, hebben belangstelling getoond in de 19-jarige spits. Piroe richt zich op een carrière in Nederland en ziet PSV als een club waar hij zich goed kan ontwikkelen en kansen kan krijgen na een aantal mooie jaren in de jeugdopleiding.

Meer op ED.nl




Tags

piroe juventus nederland fsv mainz

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden (gewijzigd)
Goed ontwikkelen bij PSV en dan na 3 jaar gratis de deur uit voor veel tekengeld... Kan wel raden wie de zaakwaarnemer is... Die heeft straks weer een éénjarig contract en dan laten we hem des PSV's gaan voor een fooi van 1,5 miljoen
+1/-4

 
5 jaar geleden
Wat had je dan graag gezien? Wie is uberhaupt zijn zaakwaarnemer?
+4/-1

 
5 jaar geleden
Wat wil je dan?? Dat die jongen een contract tekent voor 5 jaar?? Als we zondag toevallig weer punten laten liggen omdat die trainer nog steeds zn kop in zn reet heeft zitten. Dan mag die zelfde onbenul volgende week een spits halen voor 10 miljoen.
Die gaat ie dan waarschijnlijk weer niet opstellen want hij kent nog een goeie in de B2...
Je mag blij zijn dat zo'n jongen bijtekent. Want wie laat van Bommel nou spelen uit de jeugd?? En wie wordt er beter onder van Bommel?? Ik zie als Ihattaren, Gakpo, Malen, Sadilek en waarschijnlijk ook Obispo erin komen dat het spel met sprongen erop vooruit gaat. Maar Markse blijft maar volharden aan dezelfde opstelling. Want stel nou toch is dat iemand hem gaat vertellen dat ie het verkeerd gezien heeft. Ik zie dat als Ihattaren rin komt er weinig aan het spel verandert. Die kan het namelijk ook niet alleen. Ik zie wel als Hendrix eruit gaat we in 10 minuten tijd meer kansen krijgen dan de 80 minuten er voor.
Je moet heel blij zijn dat die jongen bijtekent. Maar of het een slimme beslissing is met deze trainer, is maar de vraag.
+6/-0

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

5 jaar geleden
Is wel groot talent. Maar dat waren Mauro, Obispo en Dante Rigo ook. Toch gaan die het niet halen in dit PSV.
Overigens, waarom staat commentaar altijd gesloten paar dagen na (verloren) wedstrijd? Wil niet behandeld worden als kleuter hier.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Analist, bedoel je het topic over Vitesse - PSV? Als je op menu drukt en dan nieuws, vervolgens wedstrijden en kiest voor Vitesse - PSV kun je gewoon LOS. Off topic: ben ik nou aan het doordraaien of grossierde Rosario afgelopen zondag in balverlies (zoals 1 van de analisten bij Studio Voetbal ook zei)?
+3/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
5 jaar geleden
Je kunt het dus zelf niet onderbouwen en baseert je op een mening van iemand bij studio voetbal?
+1/-5

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Santa, buiten het feit dat jij denkt alles beter te weten zou het je sieren als je voortaan eens beter zou lezen. Mijn waarneming was dat Pablo Rosario grossierde in balverlies en bovenal het risico liep er met rood af te gaan na zijn gele kaart. Vooral omdat hij niet in de wedstrijd zat. Over dat balverlies werd door, ik dacht, Pierre van Hooydonk, ook gesproken. Ik heb gezocht naar cijfers hierover maar vooralsnog zijn die voor mij onvindbaar. Maar als je denkt ook dit weer beter te weten: lever gegevens aan die het tegendeel bewijzen. Zoals je kunt zien vraag ik hier aan mijn medefans naar hun bevindingen. De een denkt een PSV forum te moeten gebruiken om, tot grote irritatie van anderen, maar zijn mening te blijven herhalen, een ander gebruikt het ook om de waarneming van anderen te toetsen. Met alle respect maar de manier waarop jij je hier profileert slaat nergens op. Jouw waarnemingen zijn spot on en zijn de waarheid terwijl die van een ander zoals deze keer van mij niet zouden kloppen? Wat is je probleem gast?
+4/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
5 jaar geleden
Veel persoonlijke verwijten, weinig inhoud, zoals zo vaak.

Nogmaals: Waaruit blijkt dat Rosario in balverlies grossierde en dat hij tegen een rode kaart aan zat? Of is dat meer jouw onderbuikgevoel?
+1/-4

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
5 jaar geleden
We doen ons best tonnie, ook in tijden van veel tegenslag.....
+1/-1

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
@PSV-netwerk: Ik vind het ook jammer dat de belangrijkste nieuwspost na 3 dagen naar de achtergrond verdwijnt terwijl daar 150 recties op staan. Zou PSVnetwerk het kunnen overwegen om die in nieuws-lijst te laten staan ?
+3/-0

5 jaar geleden
Hebben jullie bij Natafelen gisteren gezien dat er bij de andere clubs enorme ergernis is dat Ajax overal jeugdspelers weghaalt door ze enorme salarissen te bieden ? Overmars zou er, zo werd gezegd, fors in gaan. Bij de andere clubs is er het gevoel dat hun toptalenten nu niet meer het 1e elftal kunnen halen, omdat Ajax ze met hun budget al voor die tijd weg haalt. Vroeger werd er ook gezegd dat Ajax de beste jeugdopleiding van NL had, terwijl dat ook vooral bestond omdat ze overal de beste jeugdspelers vandaan haalde. PSV doet hier natuurlijk ook in mee, maar als Ajax 200 á 300 miljoen binnen haalt dat kunnen ze jeugdspelers bedragen bieden waar zelfs PSV niet in mee kan. Daarom ook zo jammer dat PSV het kampioenschap laat glippen, terwijl er seriueze kansen waren om het te pakken.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Zelfs met het kampioenschap zul je die tendens niet kunnen keren. Ajax heeft financieel een enorme voorsprong op PSV en die zal PSV alleen kunnen (gedeeltelijk) inhalen door verdomde creatief te zijn. Maar misschien nog wel meer door te gokken op de domheid van Overmars en er een enorme zak met geld doorheen te draaien die er straks niet meer is.
Ik zie best dat De Jong kan voetballen. Ik zie best dat de Ligt kan voetballen. Dat daar fors voor betaald gaat worden geloof ik ook wel. Al moet ik zeggen dat ik 80 miljoen wel heel veel vind. Echt lachwekkend vind ik het worden als ik hoor dat spelers als Neres, Blind, Onana en zelfs Mazraoui (die er echt helemaal niks van kan...) ook bedragen op moeten gaan brengen in de orde van 40 miljoen. Als dat echt gaat gebeuren, dan kan PSV hoog of laag springen. Maar met een beetje pech hoeven wij de komende jaren dan nergens meer op te rekenen.
Dat gezegd hebbende. Doen we het hele jaar al niet voor ze onder. Werden ze in Eindhoven compleet van de mat gespeeld in een half uurtje tijd. En ook in Amsterdam waren ze rijp voor de sloot maar hebben we een trainer die de trekker niet durft over te halen.
Dus, geld zal een hele belangrijke rol blijven spelen. Maar je kan moeilijk 60 spelers aantrekken voor 11 plaatsen.
+3/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Almere , wie zou u dan willen zien als trainer? Het is ook wel lastig . Pereiro , Rosario en Bergwijn die niet goed spelen . Wie moet je dan wisselen ? Mo die duikelt op het middenveld en blijft liggen waardoor hij te laat is om te verdedigen en Rosario steekt een been uit, wat een verdediging , waardoor een zwabber bal doel treft.Spelen allemaal niet geweldig momenteel maar toch een redelijk resultaat . Ieder jaar hebben we een mindere periode , dit keer duurt het langer , helaas . Met twee thuiswedstrijden voor de boeg ben ik benieuwd. Kunnen we nu meer gaan scoren heb ik er alle vertrouwen in blijft het bij een kleine overwinning zal het erom hangen wat onze concurrent doet.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Maakt me niet uit wie ze trainer maken. Maar ik begin deze angsthaas spuugzat te worden. Pereiro is helemaal niet uit vorm. Die wordt verkeerd gebruikt. Heeft 10 doelpunten gemaakt en 6 assisis gegeven. Terwijl ie de halve tijd niet mee mag doen of gewisseld wordt. Als ie bij Ajax speelde was ie 40 miljoen waard geweest. Bergwijn, Lozano en de Jong hoeven helemaal niet in vorm te zijn. Die moeten er gewoon elke wedstrijd 1 maken.
En dan het pijnpunt. Als we er 3 maken, dan mag je van een ploeg als PSV verwachten dat we er geen 3 tegenkrijgen. Dat begint al met de keeper. Die houdt werkelijk niks tegen. Dan spelen we met 6 verdedigers. Maar dat is blijkbaar nog niet genoeg. Zorg dat je meer mensen voorin hebt. Dan kunnen ze daar de bal vasthouden. Komen ze niet achterin. Of lopen ze elkaar in ieder geval niet in de weg. Wat afgelopen weekend weer is gebeurde. Zorg dat ze bal kwijtkunnen op het middenveld. Maar ik heb hier al eerder uitgelegd dat iedereen het spelletje van PSV kan lamleggen.
Vervolgens spreek je de hoop uit dat PSV de komende twee thuiswedstrijden er even flink op gaat vliegen?? Net als thuis tegen NAC?? 7 verdedigende spelers tegen een ploeg die al maanden niet op de helft van de tegenstander komt. En dan vervolgens nog steeds niet aanvallend durven te spelen?? Laat me niet lachen...
+3/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Almere vak V. Pereiro is niet uit vorm , nee hij speelt vaak goed maar is heel wisselvallig . Ik snap goed dat v Bommel hem eruit haalde tegen Vitesse . Heb je hem zien mee verdedigen ? Lachwekkend. Ik heb hier al vaker aangegeven afstandsschoten , daar is Pereiro heel goed in . hoeveel heeft hij er zo gemaakt buiten een vrije trap? Weet je hoeveel Ziyech er gemaakt heeft van afstand? Bovendien , nog een keer. We hebben minder doelpunten tegen dan onze concurrent , de minste in de eredivisie . Hoe kun je dan spreken over slechte verdediging en slechte doelman. U heeft de cijfers tegen u beste vriend . Ons probleem is doelpunten maken toz van onze concurrent. Sneller de bal rond laten gaan en spitsen aanspelen op het juiste moment daar ligt het probleem. Na de winterstop is blijkbaar het voetbalinzicht gaan haperen.
+1/-1

 
5 jaar geleden
Paar vragen voor je:
Aangezien je cijfers zo belangrijk vindt. Wie staat er op 1?
Wie gaat die aanvallers inspelen als je geen aanvallende middenvelder hebt?
Scoren we daarom misschien te weinig??
Waarom moet Pereiro mee verdedigen? Er staan er al 7...

Leuk die cijfers. Maar bovenal heb ik geen reet te maken met Ajax of wie dan ook. Ben voor PSV. En wat ik zie bevalt me al maanden niet. Voor mijn part maakt Ajax er elke week 10. Dan hoop ik dat ze er 11 tegenkrijgen
+2/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Graag beantwoord ik u vragen. Ajax staat op 1 door een hoger doelsaldo . Aanvallers kunnen ingespeeld worden door : Dumfries . Rosario , Hendrix , Mo , Angelino , Pereiro of Gakpo wie er opgesteld staat. Moeten allen in staat zijn spitsen aan te spelen . Het probleem is dat we teveel stilstaan waardoor de tegenstander tijd voldoende heeft om te corrigeren . het spel moet veel sneller. Ik weet niet of u gisteren CL hebt gekeken daar kon je het duidelijk zien door snelheid creëer je ruimtes , gaten daar kun je doorheen spelen. Liverpool -Porto mooie pot veel beweging , waardoor ? snelheid . Snel de bal rond laten gaan. tegenstander dol proberen te spelen . Zou PSV moeten kunnen as zondag tegen de Graafschap , daar beginnen.
U vraagt , waarom moet Pereiro mee verdedigen , er staan er al 7 ? Weet u nog voor de winterstop de uitspraak van v Bommel '' Mooi om te zien , als ze de bal verliezen gaan ze gelijk proberen de bal terug te veroveren en iedereen verdedigd mee , dat is onze kracht'' . U zegt bovendien dat wat u ziet u al maanden niet bevalt . Helaas . we spelen in de Nederlandse competitie , Ajax , PSV .En dan een groot gat . Zes speeldagen vooraf weten we al wie de nummers 1 en 2 gaan worden. Welke clubs zijn er in Nederland kampioen geworden , heel weinig . Dat is de nuchtere waarheid. Ik ben honderd procent voor PSV , altijd mijn club geweest maar probeer het wel reëel te bekijken. Als het er niet inzit , het zij zo . Maar ik kan ook genieten van dit PSV met zeer jonge spelers zonder ervaring.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Inzake doelpunten tegen: check de trend sinds de winter en dan met name in uitwedstrijden! Voor de winter ging dat beter maar, naar nu blijkt, hadden we toen de rechterrijtje clubs tegen. Veel goals vliegen via onze linkerkant binnen waarbij de 2-1 van Vitesse afgelopen zondag een copy was van de 1-0 van Heerenveen. Zit er drank in de bidon van Hendrix en Angelino?
+1/-1

 
5 jaar geleden
;-) Ja Tony , misschien is Slutsky te dicht bij de bidons geweest en heeft hij zelf ook een slok genomen , vandaar zijn uitbarstingen. Kost hem in ieder geval een wedstrijd. Je hoort spelers ook zeggen , ploegen weten nu hoe we spelen. Nou , hoog tijd voor v Bommel om nu een ander plan , variant te bedenken. Er komen twee thuiswedstrijden aan , laat het nu zien . Nu veel scoren anders ben je afhankelijk van een misstap van onze concurrent.
+2/-0

 
5 jaar geleden
WouterErik , Ja dat heb ik ook gezien . Jammer dat Jansma er mee stopt . De tafel van Kees en natafelen zijn de betere voetbalprogramma's met goede informatie . Het valt wel op in welk programma dan ook dat het altijd over de miljoenen van Ajax gaat. Voetbal staat momenteel op de 2e plaats lijkt het .Zal mij benieuwen . Ajax gaat Nederland ontgroeien. Er zullen meer ploegen moeten opstaan Ajax alleen gaat het niet redden . Concurrentie heb je nodig.
+1/-0

 
5 jaar geleden
@romaba. Ik denk dat het nu vaak over geld gaat omdat Ajax nu opeens extreme bedragen binnen kan halen waarmee PSV en Feyenoord niet meer mee kunnen doen. Ik zie ook niet waarom sommige spelers nu opeens 80 miljoen waard zouden moeten zijn, maar Ajax staat nu europees zeer goed in beeld, en dat drijft de prijzen fors op. PSV kan nog een beetje mee blijven doen als ze Lozano en Bergwijn goed kunnen verkopen. Daarom ook wel jammer dat ze de laatste maanden een slag minder zijn dan hun top-niveau.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Idd , of ze zijn al verkocht . Zou zo de redenen kunnen hebben dat ze daardoor spaarzaam spelen. Bij PSV hangen ze niet alles aan de grote klok . Dat hebben we wel gezien met het afgesloten sponsor contract . Het is echt niet van vandaag op morgen gekomen.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Er zullen vast al wat voorgesprekken geweest zijn tav Bergwijn en Lozano. Schwaab zal vast gaan vertrekken. Ik ben vooral benieuwd of ze een hele goede CV als vervanger kunnen halen. Het hele Hendrix+Rosario-probleen komt n.m.m. namelijk vooral omdat Zoet + de CV's samen niet solide genoeg zijn tegen sterke ploegen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage