Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV bereikt akkoord met Joël Piroe over contract tot 2022'

9 april 2019 09:30 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV bereikt akkoord met Joël Piroe over contract tot 2022"; image source: Pro Shots

PSV heeft een akkoord bereikt met Joël Piroe over een nieuw contract. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. De jonge aanvaller zal snel zijn handtekening gaan zetten onder een nieuw contract dat hem tot 2022 in Eindhoven zal houden. Diverse buitenlandse clubs wilden Piroe aantrekken, waarbij Juventus het meest serieus was. Meerdere keren heeft de aanvaller echter 'nee' gezegd tegen het aanbod van de Italiaans kampioen. De aanvaller en zijn familie zijn toekomst bij PSV en Piroe wil ook graag in Nederland doorbreken.

Niet alleen Juventus was geïnteresseerd in Piroe, zo weet het Eindhovense Dagblad. Meerdere clubs uit binnen- en buitenland, waaronder het Duitse 1. FSV Mainz 05, hebben belangstelling getoond in de 19-jarige spits. Piroe richt zich op een carrière in Nederland en ziet PSV als een club waar hij zich goed kan ontwikkelen en kansen kan krijgen na een aantal mooie jaren in de jeugdopleiding.

Meer op ED.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

piroe juventus nederland fsv mainz

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden (gewijzigd)
Goed ontwikkelen bij PSV en dan na 3 jaar gratis de deur uit voor veel tekengeld... Kan wel raden wie de zaakwaarnemer is... Die heeft straks weer een éénjarig contract en dan laten we hem des PSV's gaan voor een fooi van 1,5 miljoen
+1/-4

 
10 maanden geleden
Wat had je dan graag gezien? Wie is uberhaupt zijn zaakwaarnemer?
+4/-1

 
10 maanden geleden
Wat wil je dan?? Dat die jongen een contract tekent voor 5 jaar?? Als we zondag toevallig weer punten laten liggen omdat die trainer nog steeds zn kop in zn reet heeft zitten. Dan mag die zelfde onbenul volgende week een spits halen voor 10 miljoen.
Die gaat ie dan waarschijnlijk weer niet opstellen want hij kent nog een goeie in de B2...
Je mag blij zijn dat zo'n jongen bijtekent. Want wie laat van Bommel nou spelen uit de jeugd?? En wie wordt er beter onder van Bommel?? Ik zie als Ihattaren, Gakpo, Malen, Sadilek en waarschijnlijk ook Obispo erin komen dat het spel met sprongen erop vooruit gaat. Maar Markse blijft maar volharden aan dezelfde opstelling. Want stel nou toch is dat iemand hem gaat vertellen dat ie het verkeerd gezien heeft. Ik zie dat als Ihattaren rin komt er weinig aan het spel verandert. Die kan het namelijk ook niet alleen. Ik zie wel als Hendrix eruit gaat we in 10 minuten tijd meer kansen krijgen dan de 80 minuten er voor.
Je moet heel blij zijn dat die jongen bijtekent. Maar of het een slimme beslissing is met deze trainer, is maar de vraag.
+6/-0

 
sosa311281 (geschorst)
10 maanden geleden
Ga je nu twijfelen aan het feit of Hendrix opgesteld moet worden?? Ik heb dat ook een keer aangekaart en dat is niet in goede aarde gevallen. Wordt er dagelijks op aangesproken dat Hendrix het juist super goed doet.

Maar ik ben het volledig eens met je!!
+6/-1

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Laat ik voorop stellen dat je als PSV supporter sowieso geen commentaar mag hebben op de spelers of de trainer. Maar voorui, ik waag het er maar weer is op. Het maakt me niet uit of je Hendrix opstelt of Rosario. Maar je moet ze niet allebei opstellen. Als ik moet kiezen zou ik op dit moment voor Rosario gaan. Mocht je ze wel persee allebei op willen stellen. Dan zou ik Viergever en Schwaab niet allebei opstellen. Je speelt met een keeper en 6 verdedigende spelers. Dan sla je alle creativiteit uit een elftal. Of je legt de druk volledig bij 1 speler. Zolang die geen Messi heet, zal iedere creatieve middenvelder bij PSV verzuipen. Daarom vind ik het ook niet zo moeilijk om het spel van PSV te ontregelen. Zet een mandekker op Perreiro, Guti, Ihattaren of wie dan ook. En wie gaat dan de pass naar voren geven?? Hendrix heeft nog nooit een bal naar voren gespeeld. Rosario alleen als ie in paniek is en m achterin niet kwijt kan. Dan krijg je dus de lange bal op de Jong. En met een goeie voorstopper sluit je die route ook af.
In de Nederlandse competitie kun je bijna elke wedstrijd spelen met 3 verdedigers. En een keuze maken uit Viergever of Schwaab. Dan zou je er voor kunnen kiezen om met een ruit op het middenveld te spelen. Hendrix of Rosario met de punt naar achteren. De ander controlerend op het middenveld. Daarvoor Guti en Pereiro/Ihattaren waarvan die laatste dan met de punt naar voren speelt. Dan wil ik Lozano op links zien. Daar is hij 100 keer gevaarlijker dan op rechts. De Jong in het midden en Bergwijn op rechts.
Dan nog zou je 9 van de 10 keer Rosario of Hendrix op het middenveld kunnen laten vallen omdat er in Nederland maar 1 ploeg is die ook met 3 spitsen speelt. In alle andere wedstrijden zou je iets anders kunnen doen of kunnen bedenken. Denk aan Gakpo, denk aan Obispo, denk aan Malen, denk aan Piroe.
Maarja, zolang onze trainer nog met 7 verdedigende spelers begint in de altijd lastige thuiswedstrijd tegen NAC dan weten we denk ik wel genoeg hier.
Het mooie vond ik zondag dat die debiele Rus (want zo zien we m met zn allen...) er alles aan deed om tegen PSV te winnen. Misschien wel tegen beter weten in. Maar dat zie ik 100 keer liever dan die zeikerd van van Bommel die zelfs dan nog niet durft te wisselen om te winnen.
+8/-1

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Zo, zit jij ff lekker met een media dogma voetbal te analyseren. Zo werkt het dus helemaal niet. Zondag 5-0 winnen en de kampioensvorm pakken en laat de zon op je hoofd schijnen. Hier in het zuiden!!!
+3/-4

 
10 maanden geleden
5-0? Laat ze er maar 7 of 8 inschieten, voor het geval het op doelsaldo beslist gaat worden...
+6/-1

 
sosa311281 (geschorst)
10 maanden geleden (gewijzigd)
Goed verhaal! @almere. Ik ben blij dat er meer mensen inzien dat je nooit in de competitie met 2 puur controlerende middenvelders moet spelen.

Zeker het feit dat Hendrix nooit vooruit speelt heb je goed gezien!!

De overige analyse ook zeer duidelijk en klopt als een bus.
+5/-1

 
10 maanden geleden
Gelukkig denkt ex-topvoetballer Van Bommel er anders over. Hij heeft z'n redenen om met Hendrix en Rosario te spelen i.p.v. met Gutiérrez, Rigo, ihattaren of Sadílek.
+3/-7

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Ex topvoetballer klopt. Maar dat is geen enkele garantie of hij wel of geen goeie trainer wordt...
Van Basten was denk ik 53 keer beter dan van Bommel. Misschien kunnen we die wel trainer maken. Die schijnt heel veel tijd over te hebben om 1 of andere reden.
+8/-2

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Almere vak v , v Bommel met v Basten vergelijken is net als appels en peren . het waren niet dezelfde spelers . v Bommel een middenvelder en v Basten aanvaller . Bovendien v Basten is trainer geweest maar dat was geen succes vandaar dat hij nu zoveel tijd heeft waarschijnlijk. Maar het was een goede aanvaller , een absoluut talent , dat is juist.
+2/-2

 
10 maanden geleden
Je mist het punt. Goeie voetballers zijn niet per definitie goede trainers. Andersom zijn niet alle goede trainers goede voetballers geweest. Soms is het niet anders. Dan kan je nog een jaar doorkloten. Maar dan kijk ik liever verder.
Ondanks al het hosanna gelul over Ajax. Staan we in punten nog steeds gelijk. Maar hebben we door een trainer die niet wisselt of veel te laat al veel te veel punten laten liggen. Je kan een keer gelijk spelen bij Vitesse, je kan een keer gelijk spelen bij Heerenveen, je kan een keer gelijk spelen bij Utrecht. Maar niet bij alledrie. Gelijkspelen bij Emmen is om je kapot te schamen. Thuis tegen Feyenoord gelijkspelen slaat helemaal nergens op. Die zijn anderhalve keer over de middenlijn geweest. Je speelt meer dan een half uur tegen 10 man in Amsterdam en je krijgt er gewoon alsnog 2 om je oren. Het is niet dat het 1 keer fout gaat. Het gaat zowat elke wedstrijd fout.
+5/-1

 
10 maanden geleden
Niemand beweert dat elke ex-topvoetballer ook een goede trainer is. Cocu deed heel vaak een beroep op Hendrix, net als Van Bommel. Onder beide trainers belandde Pereiro op de bank. De kans is niet zo groot dat beide ex-topvoetballers het helemaal verkeerd zien.
+2/-4

 
10 maanden geleden
Hendrix werd pas echt basisspeler na het vertrek van Guardado wat een gigantische achteruitgang was. Kijk voor grap eens naar een wedstrijd van Betis..

Dan nog stond Hendrix op een middenveld met (veelal) Van Ginkel en Pereiro. Een allround-middenvelder met scorend vermogen en een aanvallende middenvelder.

Nu zijn het twee controleurs met zeer beperkt voetballend vermogen.
De analyse van Almere Vak V is volledig juist. Dek de aanvallende middenvelder en De Jong en je haalt de angel uit het spel van PSV.

Ik heb de hoop dat er een versterking centraal achterin komt. Dan zal Van Bommel kleur moeten bekennen en Hendrix of Rosario moeten vervangen door Guti. Zo niet komen er nog veel oervervelende wedstrijden aan.
+5/-1

 
10 maanden geleden
PSV is drie kampioen geworden in de seizoenen dat Hendrix heel veel speelde. Ook kwam hij in de CL 15 keer in actie, waaronder 7 keer in het seizoen dat Atlético PSV pas in de achtste finale uitschakelde. Hendrix speelde o.a. op Old Trafford een uitstekende wedstrijd.

In de speelwijze van PSV moeten de opkomende backs, de vleugelaanvallers en de aanvallende middenvelder voor creativiteit en dynamiek zorgen. Onzinnig dus om van Hendrix en Rosario creativiteit te eisen. Dan begrijp je het systeem van PSV niet.

Het probleem is dat PSV een fatsoenlijke (topclubwaardige) aanvallende middenvelder, zoals Van Ginkel, mist.
Helaas valt Pereiro ook in z'n 4e seizoen bij PSV volledig door de mand, terwijl ook de matige vleugelaanvallers doorgaans (veel) te weinig brengen.

Rosario en Hendrix zijn dit seizoen al diverse keren in de problemen gekomen omdat Pereiro totaal niet thuis geeft. Dat was met name in rotterdam tegen feyenoord te zien.
+2/-4

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Ik ben het met je eens @santa. Precies zoals jij het beschrijft is de speelwijze van PSV: Twee opkomende backs, viermans-verdedigingsblok ertussen in, één creatieve vóór de controleurs. De vleugelaanvallers kunnen naar binnen knijpen als backs opkomen of zelfs tijdelijk het werk van de backs overnemen. Kopsterke de Jong kan dan gevoed worden door de voorzetten van de backs. Het viermansblok is de motor van het elftal. Het is overigens maar goed dat de Jong kopsterk is en de voorzetten van de zijkant rendement opleveren(belangrijkste speler dit seizoen). Statistisch gezien is het rendement normaliter daarvan heel laag tonen cijfers aan(AZ bande vorig jaar voorzetten van de zijkant uit nav. statistiek). Probleem momenteel is dat teveel spelers uit vorm zijn, waardoor de (gegen)pressing slecht tot zeer zwak is sinds de winterstop. Daarom kun je PSV nageven dat de controle er desondanks meestal wel is (zondag tegen Vitesse echter bij vlagen niet).
+2/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Je slaat de spijker op zun kop Almere. PSV heeft door angst afgelopen zondag de titel verspeeld. Komt er ook nog bij dat na de winterstop bijna alles wat op goal komt, erin gaat. Wat staat die Zoet een partij te blunderen . Had er zeker 2 moeten hebben zondag. Totaal geen voetbal op het middenveld , creatief niks en scoren ho maar. Waarom moest Pereiro eraf afgelopen zondag ? Bij van Bommel is de angst toegeslagen en heeft de Cocu stijl overgenomen. Jammer dat het seizoen uitgaat als een nachtkaars. Op naar volgend seizoen maar hopelijk met een voetballend centraal duo en creatieve middenvelders. Die Guti moet wel heel slecht zijn als hij nooit mag spelen van van Bommel.
+5/-1

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Niemand beweert dat Hendrix het super goed doet.

Het lijkt me dat PSV hem een nieuw contract aanbiedt om een transfersom te kunnen bedingen aangezien z'n huidig contract deze zomer afloopt. Piroe is absoluut niet goed genoeg voor PSV 1. Sowieso loopt er in het 2e niemand rond met PSV 1 potentie. Sterker nog: Ik vraag me af of er spelers van het 2e goed genoeg zijn voor de eredivisie.
+1/-5

 
sosa311281 (geschorst)
10 maanden geleden
Dus een oud top speler als Bommel en John de jong zien het totaal fout om een speler als piroe een contract aan te bieden. Juve snapt het niet dat ze die willen. Maaaaar ene santa roeptoetert dat die nooit goed genoeg is.

Rare wereld leef jij in zeg.
+4/-1

 
10 maanden geleden
Heb je Piroe zelf wel eens zien spelen? Anders is het namelijk vrij lastig om er een oordeel over te vellen.

Waaruit blijkt dat Juventus belangstelling in Piroe zou hebben?
+1/-4

 
sosa311281 (geschorst)
10 maanden geleden
Heb je de tekst van het artikel gelezen?? Blijkbaar niet want daar staat toch duidelijk in dat juve belangstelling heeft.

Maar ook dat zal je wel weer als onzin bestempelen.
+4/-1

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
"Niet alleen Juventus was geïnteresseerd in Piroe. Meerdere clubs uit binnen- en buitenland, waaronder het Duitse 1. FSV Mainz 05, hebben belangstelling getoond in de 19-jarige spits."

Er wordt slechts beweerd dat bepaalde clubs belangstelling zouden hebben. Geen enkele club heeft dat ooit bevestigd. Het is niets meer dan schermen met belangstelling van bepaalde clubs, zoals zaakwaarnemers dat wel vaker doen.

Waarom zou een Europese topclub interesse hebben in een matige spits van PSV 2?

Blijft de vraag openstaan: Heb je Piroe zelf wel eens zien spelen in PSV 2?
+1/-2

 
sosa311281 (geschorst)
10 maanden geleden
Ja natuurlijk heb ik die jongen aan het werk gezien. En dan snap ik de vergaande interesse vanuit Juventus wel.
+2/-1

 
10 maanden geleden
Wat vind je zo goed aan Piroe?

Wie van Juventus heeft aangegeven dat ze verregaande interesse in Piroe zouden hebben?
+1/-1

 
 
10 maanden geleden (gewijzigd)
"Bronnen rond Joël Piroe vertellen aan Voetbalzone dat Juventus zich heeft gemeld bij PSV voor de negentienjarige spits. Juventus zou de enige club zijn die de interesse formeel kenbaar heeft gemaakt bij de Eindhovense club."

Precies dat dus. Geen enkele vertegenwoordiger van Juventus bevestigt de interesse, maar het is louter de entourage van Piroe die schermt met de vermeende interesse.

Iedereen die Piroe wel eens ziet spelen bij PSV 2 begrijpt dat zulke geruchten onzin zijn. Net zoals het gerucht dat Bayern interesse in Bergwijn zou hebben.
+1/-1

 
10 maanden geleden
Obv wat concludeer jij dat er geen interesse voor Bergwijn zou zijn van Bayern? Ik vind dat nogal een stelling. Je lijkt verdomd goed ingevoerd binnen het Duitse bolwerk
+1/-1

 
10 maanden geleden
Als je de voetballer Bergwijn analyseert, is het lastig voor te stellen dat een Europese topclub belangstelling in hem zou hebben. Sowieso is Bergwijn totaal niet klaar voor een stap hoger, laat staat voor een transfer naar een Europese topclub.

De voetbalwereld staat bol van geruchten en vooral zaakwaarnemers schermen maar wát graag met vermeende interesse van andere clubs. Zolang een gerucht niet bevestigd wordt, is het slechts een gerucht.
+1/-1

 
10 maanden geleden
Dat is iets heel anders dan schrijven dat de interesse onzin is. Je hebt geen feiten noch bronnen dus gaat het erom dat je denkt dat de interesse onzin is. Dat zijn 2 totaal verschillende zaken
+2/-1

 
10 maanden geleden
Het is onzin om een matige aanvaller als Bergwijn in verband te brengen met Europese topclubs. Zelfs in de ultrazwakke eredivsie heeft hij het moeilijk, terwijl Bergwijn in de CL nog nooit iets heeft laten zien.

Het blijft wachten op een bevestiging v/d vermeende interesse door een vertegenwoordiger van Bayern.
+1/-2

 
10 maanden geleden
Ik heb het niet over of er wel/ geen belangstelling is maar over het feit dat jij in eerste instantie stelde dat er geen belangstelling was. Naar nu blijkt denk je dat er geen belangstelling is van Bayern. Dat is iets heel anders! Wie zijn jij of ik om zeker te weten dat er geen belangstelling is. We kunnen het misschien denken maar zeker weten doen we het niet.
+1/-1

 
10 maanden geleden
Het is simpelweg moeilijk voor te stellen dat een Europese topclub interesse in Bergwijn zou hebben.
Daarnaast heeft niemand van Bayern ooit de vermeende interesse bevestigd. Daarom is het niets meer dan een gerucht.
+1/-2

 
10 maanden geleden
Lees jij de post van een ander wel? Echt ongelooflijk dit.
+2/-1

 
10 maanden geleden
Dat lijkt me een beetje de wereld op z'n kop.
+1/-1

10 maanden geleden
Is wel groot talent. Maar dat waren Mauro, Obispo en Dante Rigo ook. Toch gaan die het niet halen in dit PSV.
Overigens, waarom staat commentaar altijd gesloten paar dagen na (verloren) wedstrijd? Wil niet behandeld worden als kleuter hier.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Analist, bedoel je het topic over Vitesse - PSV? Als je op menu drukt en dan nieuws, vervolgens wedstrijden en kiest voor Vitesse - PSV kun je gewoon LOS. Off topic: ben ik nou aan het doordraaien of grossierde Rosario afgelopen zondag in balverlies (zoals 1 van de analisten bij Studio Voetbal ook zei)?
+3/-1

 
10 maanden geleden
Je kunt het dus zelf niet onderbouwen en baseert je op een mening van iemand bij studio voetbal?
+1/-5

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Santa, buiten het feit dat jij denkt alles beter te weten zou het je sieren als je voortaan eens beter zou lezen. Mijn waarneming was dat Pablo Rosario grossierde in balverlies en bovenal het risico liep er met rood af te gaan na zijn gele kaart. Vooral omdat hij niet in de wedstrijd zat. Over dat balverlies werd door, ik dacht, Pierre van Hooydonk, ook gesproken. Ik heb gezocht naar cijfers hierover maar vooralsnog zijn die voor mij onvindbaar. Maar als je denkt ook dit weer beter te weten: lever gegevens aan die het tegendeel bewijzen. Zoals je kunt zien vraag ik hier aan mijn medefans naar hun bevindingen. De een denkt een PSV forum te moeten gebruiken om, tot grote irritatie van anderen, maar zijn mening te blijven herhalen, een ander gebruikt het ook om de waarneming van anderen te toetsen. Met alle respect maar de manier waarop jij je hier profileert slaat nergens op. Jouw waarnemingen zijn spot on en zijn de waarheid terwijl die van een ander zoals deze keer van mij niet zouden kloppen? Wat is je probleem gast?
+4/-1

 
10 maanden geleden
Veel persoonlijke verwijten, weinig inhoud, zoals zo vaak.

Nogmaals: Waaruit blijkt dat Rosario in balverlies grossierde en dat hij tegen een rode kaart aan zat? Of is dat meer jouw onderbuikgevoel?
+1/-4

 
10 maanden geleden
We doen ons best tonnie, ook in tijden van veel tegenslag.....
+1/-1

 
sosa311281 (geschorst)
10 maanden geleden (gewijzigd en gesloten)
*Aangepast door moderator*
+4/-1

 
10 maanden geleden
Waar precies maak ik mensen belachelijk of verdraai ik iets? Of is het meer dat je moeite hebt met andersdenkenden?
+1/-2

 
sosa311281 (geschorst)
10 maanden geleden
Je noemt een forum lid Tonnie Ipv Tony. Je dagelijkse tirade over Hendrix en pereiro waarbij je elke keer opta cijfers naar het land der fabelen verwijst. Ex topspelers geloofwaardig vinder dan analisten. Behalve bij vanenburg, want dat is een supporter zonder enige link meer met de club. En het feit dat je eerst beweerd dat Hendrix altijd speelde onder Cocu, vervolgens werd het pas nadat guardado vertrokken is. Dat zijn een paar kleine voorbeelden.

Maar nu heb je mijn vraag nog niet beantwoord. Ben je in het dagelijkse leven ook zo irritant?
+2/-0

 
10 maanden geleden
Tirade over Hendrix?

Mijn kritiek op Bergwijn, Lozano en Pereiro is gebaseerd op het feit dat PSV creativiteit mist. Juist die drie zouden daarvoor moeten zorgen.

Waaruit blijkt dat Vanenburg een supporter van PSV zou zijn en geen link met de club zou hebben?

Nergens heb ik beweerd dat Hendrix onder Cocu áltijd speelde. Hendrix speelde véél onder Cocu, vooral na het vertrek van Guardado.
+1/-1

 
sosa311281 (geschorst)
10 maanden geleden
Dat heb je wel beweerd een paar weken terug. Is helaas niet meer terug te vinden hier. Misschien kunnen de moderators dat even terug naar boven halen alvast bedankt!!

Maar het opzettelijk belachelijk maken van mede forumleden geef je dus toe. Ook dank daarvoor.
+2/-1

 
10 maanden geleden
Nee hoor, ik heb nergens beweerd dat Hendrix onder Cocu álles speelde. Het ging juist over het feit dat Hendrix lang op z'n kans moest wachten door de aanwezigheid van Guardado. Het klopt dat de ex-topvoetballers Cocu en Van Bommel vaak een beroep deden/ doen op Hendrix.

Waaruit blijkt dat ik andere forumleden belachelijk zou maken? Tonnie is trouwens de Nederlandse vertaling van tony.
+1/-2

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
@PSV-netwerk: Ik vind het ook jammer dat de belangrijkste nieuwspost na 3 dagen naar de achtergrond verdwijnt terwijl daar 150 recties op staan. Zou PSVnetwerk het kunnen overwegen om die in nieuws-lijst te laten staan ?
+3/-0

10 maanden geleden
Hebben jullie bij Natafelen gisteren gezien dat er bij de andere clubs enorme ergernis is dat Ajax overal jeugdspelers weghaalt door ze enorme salarissen te bieden ? Overmars zou er, zo werd gezegd, fors in gaan. Bij de andere clubs is er het gevoel dat hun toptalenten nu niet meer het 1e elftal kunnen halen, omdat Ajax ze met hun budget al voor die tijd weg haalt. Vroeger werd er ook gezegd dat Ajax de beste jeugdopleiding van NL had, terwijl dat ook vooral bestond omdat ze overal de beste jeugdspelers vandaan haalde. PSV doet hier natuurlijk ook in mee, maar als Ajax 200 á 300 miljoen binnen haalt dat kunnen ze jeugdspelers bedragen bieden waar zelfs PSV niet in mee kan. Daarom ook zo jammer dat PSV het kampioenschap laat glippen, terwijl er seriueze kansen waren om het te pakken.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Zelfs met het kampioenschap zul je die tendens niet kunnen keren. Ajax heeft financieel een enorme voorsprong op PSV en die zal PSV alleen kunnen (gedeeltelijk) inhalen door verdomde creatief te zijn. Maar misschien nog wel meer door te gokken op de domheid van Overmars en er een enorme zak met geld doorheen te draaien die er straks niet meer is.
Ik zie best dat De Jong kan voetballen. Ik zie best dat de Ligt kan voetballen. Dat daar fors voor betaald gaat worden geloof ik ook wel. Al moet ik zeggen dat ik 80 miljoen wel heel veel vind. Echt lachwekkend vind ik het worden als ik hoor dat spelers als Neres, Blind, Onana en zelfs Mazraoui (die er echt helemaal niks van kan...) ook bedragen op moeten gaan brengen in de orde van 40 miljoen. Als dat echt gaat gebeuren, dan kan PSV hoog of laag springen. Maar met een beetje pech hoeven wij de komende jaren dan nergens meer op te rekenen.
Dat gezegd hebbende. Doen we het hele jaar al niet voor ze onder. Werden ze in Eindhoven compleet van de mat gespeeld in een half uurtje tijd. En ook in Amsterdam waren ze rijp voor de sloot maar hebben we een trainer die de trekker niet durft over te halen.
Dus, geld zal een hele belangrijke rol blijven spelen. Maar je kan moeilijk 60 spelers aantrekken voor 11 plaatsen.
+3/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Almere , wie zou u dan willen zien als trainer? Het is ook wel lastig . Pereiro , Rosario en Bergwijn die niet goed spelen . Wie moet je dan wisselen ? Mo die duikelt op het middenveld en blijft liggen waardoor hij te laat is om te verdedigen en Rosario steekt een been uit, wat een verdediging , waardoor een zwabber bal doel treft.Spelen allemaal niet geweldig momenteel maar toch een redelijk resultaat . Ieder jaar hebben we een mindere periode , dit keer duurt het langer , helaas . Met twee thuiswedstrijden voor de boeg ben ik benieuwd. Kunnen we nu meer gaan scoren heb ik er alle vertrouwen in blijft het bij een kleine overwinning zal het erom hangen wat onze concurrent doet.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Maakt me niet uit wie ze trainer maken. Maar ik begin deze angsthaas spuugzat te worden. Pereiro is helemaal niet uit vorm. Die wordt verkeerd gebruikt. Heeft 10 doelpunten gemaakt en 6 assisis gegeven. Terwijl ie de halve tijd niet mee mag doen of gewisseld wordt. Als ie bij Ajax speelde was ie 40 miljoen waard geweest. Bergwijn, Lozano en de Jong hoeven helemaal niet in vorm te zijn. Die moeten er gewoon elke wedstrijd 1 maken.
En dan het pijnpunt. Als we er 3 maken, dan mag je van een ploeg als PSV verwachten dat we er geen 3 tegenkrijgen. Dat begint al met de keeper. Die houdt werkelijk niks tegen. Dan spelen we met 6 verdedigers. Maar dat is blijkbaar nog niet genoeg. Zorg dat je meer mensen voorin hebt. Dan kunnen ze daar de bal vasthouden. Komen ze niet achterin. Of lopen ze elkaar in ieder geval niet in de weg. Wat afgelopen weekend weer is gebeurde. Zorg dat ze bal kwijtkunnen op het middenveld. Maar ik heb hier al eerder uitgelegd dat iedereen het spelletje van PSV kan lamleggen.
Vervolgens spreek je de hoop uit dat PSV de komende twee thuiswedstrijden er even flink op gaat vliegen?? Net als thuis tegen NAC?? 7 verdedigende spelers tegen een ploeg die al maanden niet op de helft van de tegenstander komt. En dan vervolgens nog steeds niet aanvallend durven te spelen?? Laat me niet lachen...
+3/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Almere vak V. Pereiro is niet uit vorm , nee hij speelt vaak goed maar is heel wisselvallig . Ik snap goed dat v Bommel hem eruit haalde tegen Vitesse . Heb je hem zien mee verdedigen ? Lachwekkend. Ik heb hier al vaker aangegeven afstandsschoten , daar is Pereiro heel goed in . hoeveel heeft hij er zo gemaakt buiten een vrije trap? Weet je hoeveel Ziyech er gemaakt heeft van afstand? Bovendien , nog een keer. We hebben minder doelpunten tegen dan onze concurrent , de minste in de eredivisie . Hoe kun je dan spreken over slechte verdediging en slechte doelman. U heeft de cijfers tegen u beste vriend . Ons probleem is doelpunten maken toz van onze concurrent. Sneller de bal rond laten gaan en spitsen aanspelen op het juiste moment daar ligt het probleem. Na de winterstop is blijkbaar het voetbalinzicht gaan haperen.
+1/-1

 
10 maanden geleden
Paar vragen voor je:
Aangezien je cijfers zo belangrijk vindt. Wie staat er op 1?
Wie gaat die aanvallers inspelen als je geen aanvallende middenvelder hebt?
Scoren we daarom misschien te weinig??
Waarom moet Pereiro mee verdedigen? Er staan er al 7...

Leuk die cijfers. Maar bovenal heb ik geen reet te maken met Ajax of wie dan ook. Ben voor PSV. En wat ik zie bevalt me al maanden niet. Voor mijn part maakt Ajax er elke week 10. Dan hoop ik dat ze er 11 tegenkrijgen
+2/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Graag beantwoord ik u vragen. Ajax staat op 1 door een hoger doelsaldo . Aanvallers kunnen ingespeeld worden door : Dumfries . Rosario , Hendrix , Mo , Angelino , Pereiro of Gakpo wie er opgesteld staat. Moeten allen in staat zijn spitsen aan te spelen . Het probleem is dat we teveel stilstaan waardoor de tegenstander tijd voldoende heeft om te corrigeren . het spel moet veel sneller. Ik weet niet of u gisteren CL hebt gekeken daar kon je het duidelijk zien door snelheid creëer je ruimtes , gaten daar kun je doorheen spelen. Liverpool -Porto mooie pot veel beweging , waardoor ? snelheid . Snel de bal rond laten gaan. tegenstander dol proberen te spelen . Zou PSV moeten kunnen as zondag tegen de Graafschap , daar beginnen.
U vraagt , waarom moet Pereiro mee verdedigen , er staan er al 7 ? Weet u nog voor de winterstop de uitspraak van v Bommel '' Mooi om te zien , als ze de bal verliezen gaan ze gelijk proberen de bal terug te veroveren en iedereen verdedigd mee , dat is onze kracht'' . U zegt bovendien dat wat u ziet u al maanden niet bevalt . Helaas . we spelen in de Nederlandse competitie , Ajax , PSV .En dan een groot gat . Zes speeldagen vooraf weten we al wie de nummers 1 en 2 gaan worden. Welke clubs zijn er in Nederland kampioen geworden , heel weinig . Dat is de nuchtere waarheid. Ik ben honderd procent voor PSV , altijd mijn club geweest maar probeer het wel reëel te bekijken. Als het er niet inzit , het zij zo . Maar ik kan ook genieten van dit PSV met zeer jonge spelers zonder ervaring.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Inzake doelpunten tegen: check de trend sinds de winter en dan met name in uitwedstrijden! Voor de winter ging dat beter maar, naar nu blijkt, hadden we toen de rechterrijtje clubs tegen. Veel goals vliegen via onze linkerkant binnen waarbij de 2-1 van Vitesse afgelopen zondag een copy was van de 1-0 van Heerenveen. Zit er drank in de bidon van Hendrix en Angelino?
+1/-1

 
10 maanden geleden
;-) Ja Tony , misschien is Slutsky te dicht bij de bidons geweest en heeft hij zelf ook een slok genomen , vandaar zijn uitbarstingen. Kost hem in ieder geval een wedstrijd. Je hoort spelers ook zeggen , ploegen weten nu hoe we spelen. Nou , hoog tijd voor v Bommel om nu een ander plan , variant te bedenken. Er komen twee thuiswedstrijden aan , laat het nu zien . Nu veel scoren anders ben je afhankelijk van een misstap van onze concurrent.
+2/-0

 
10 maanden geleden
WouterErik , Ja dat heb ik ook gezien . Jammer dat Jansma er mee stopt . De tafel van Kees en natafelen zijn de betere voetbalprogramma's met goede informatie . Het valt wel op in welk programma dan ook dat het altijd over de miljoenen van Ajax gaat. Voetbal staat momenteel op de 2e plaats lijkt het .Zal mij benieuwen . Ajax gaat Nederland ontgroeien. Er zullen meer ploegen moeten opstaan Ajax alleen gaat het niet redden . Concurrentie heb je nodig.
+1/-0

 
10 maanden geleden
@romaba. Ik denk dat het nu vaak over geld gaat omdat Ajax nu opeens extreme bedragen binnen kan halen waarmee PSV en Feyenoord niet meer mee kunnen doen. Ik zie ook niet waarom sommige spelers nu opeens 80 miljoen waard zouden moeten zijn, maar Ajax staat nu europees zeer goed in beeld, en dat drijft de prijzen fors op. PSV kan nog een beetje mee blijven doen als ze Lozano en Bergwijn goed kunnen verkopen. Daarom ook wel jammer dat ze de laatste maanden een slag minder zijn dan hun top-niveau.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Idd , of ze zijn al verkocht . Zou zo de redenen kunnen hebben dat ze daardoor spaarzaam spelen. Bij PSV hangen ze niet alles aan de grote klok . Dat hebben we wel gezien met het afgesloten sponsor contract . Het is echt niet van vandaag op morgen gekomen.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Er zullen vast al wat voorgesprekken geweest zijn tav Bergwijn en Lozano. Schwaab zal vast gaan vertrekken. Ik ben vooral benieuwd of ze een hele goede CV als vervanger kunnen halen. Het hele Hendrix+Rosario-probleen komt n.m.m. namelijk vooral omdat Zoet + de CV's samen niet solide genoeg zijn tegen sterke ploegen.
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

afellay baumgartl bergwijn bommel boscagli bruggink bruma daguardo doan dumfries faber gerbrands guti hendrix hiddink ihattaren jdj jong mvb nac opstappen peejay rosario ruiter schwaab sir tinus twente unnerstall viergever