Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'We denken na om een of meerdere oefenwedstrijden in te plannen'

20 april 2019 09:19 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Mark van Bommel: "We denken na om een of meerdere oefenwedstrijden in te plannen"; image source: Pro Shots

PSV onderzoekt hoe het de periode gaat indelen na de uitwedstrijd tegen Willem II van aanstaande donderdag. Door de verplaatsing van de 33ste speelronde naar 15 mei speelt het liefst zeventien dagen geen wedstrijd. "We zullen moeten kijken of we onze trainingsweek anders gaan inplannen", aldus Mark van Bommel vrijdagmiddag op de persconferentie, opgetekend door De Telegraaf. "Dat je tijdens het seizoen ineens tweeënhalve week geen competitie hebt, is uitzonderlijk. We zijn er wel over aan het nadenken om een of meerdere oefenwedstrijden in te plannen."

Van Bommel kan zich wel vinden in de beslissing van de KNVB om de complete speelronde te verplaatsen. "Voor de competitie is het natuurlijk niet ideaal. Het heeft gevolgen voor de planning van alle clubs. Al ben ik het er volledig mee eens dat als je op zondag speelt, je op dinsdag geen Champions League kan spelen", zo geeft hij aan.




Tags

bommel indelen inplannen knvb telegraaf trainingsweek tweeenhalve uitzonderlijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
En dan belangrijke spelers een schop laten krijgen waardoor ze geblesseerd raken ...
+1/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
We zijn geen mietjes hier net als in A'dam. Lekker oefenwedstrijd spelen om scherp te blijven, prima! (vraag maar in Turijn over de wedstrijd tegen SPAL)
+2/-1

 
5 jaar geleden
Die zogenaamde ‘mietjes’ speelden dit seizoen enkele oefenwedstrijden om bepaalde jongens die niet meer in Ajax 2 mogen uitkomen wedstrijdritme op te laten doen. Waarom heeft PSV zoiets eigenlijk niet gedaan? Zit wel iets in vind ik
+2/-2

 
5 jaar geleden
PSV heeft verschillende extra wedstrijden gespeeld mede om die spelers mee te laten doen Tony.
+2/-0

 
 
5 jaar geleden
@Tony, tav de oefenwedstrijden worden je opmerkingen van gisteren overgenomen. Ik snap het wel als daar geen supporters bij mogen zijn, maar ik hoop dat de pers dan wel mag komen, om analyses te maken.
+2/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Ik heb zo’n vermoeden dat die laatste wedstrijd er niet meer toe zal doen. PSV en uitwedstrijden na de winter heh. John de Jong haal aub Theo Bongonda op bij Zulte Waregem!
+2/-1

 
5 jaar geleden
Ben bang dat je gelijk hebt. Alhoewel gro - aja 0-0 bij rust. Wie weet..
+1/-0

5 jaar geleden
Je kunt 100 oefenwedstrijden spelen. Als je tegenstander zo geholpen wordt door vandaag de heer Makkelie. Wat een aanfluiting onze competitie!
+1/-1

 
5 jaar geleden
Inderdaad, Huntelaar maakt een overtreding voordat hij scoort en de handbal van Tagliafico, had tot een pingel moeten leiden. Om maar niet te spreken over de directe rode kaart die er gegeven had moeten worden. Alle verschuivingen in het competitieschema zullen vanuit Zeist hoe dan ook in het voordeel van Ajax uit moeten pakken. Daarom ook geen ingrijpen van de VAR is er waarschijnlijk geinstrueerd.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Het is ook geen toeval dat Makkelie en Higler veel over ajax mogen beslissen in de eindfase van de competitie! Ik kan deze competitie echt niet meer serieus nemen.
+1/-0

 
5 jaar geleden
En morgen krijgen wij 'm als scheidsrechter..
+1/-0

 
5 jaar geleden
Dat bedoel ik. Dit jaar MOET ajax kampioen gemaakt worden, dus we zijn nu al kansloos. Dan maar hopen op volgend jaar want zonder de jong en de ligt is ajax 60 % minder!
+1/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Dat zal volgend seizoen niet anders worden . Als de VAR niet op de schop genomen gaat worden. Bij de tafel van Kees was Bas Nijhuis de elleboogstoot van Huntelaar aan het verdedigen . Dit tot ongenoegen van Kraay en v Hanegem . Ongelooflijk slap gelul van Nijhuis. Dit is de reinste competitievervalsing .
+1/-0

 
5 jaar geleden
Ja, scheids en VAR hebben ajax dit seizoen zeker 8 punten geschonken. Desondanks hadden we bovenaan kunnen staan als we niet zo'n domme punten hadden laten liggen.
+4/-0

 
Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Precies, we hebben zelf de titel weggegeven na de winter. Tegen Emmen, Heerenveen , Vitesse en Utrecht mag je niet gelijkspelen. Bij ajax gokte Bommel verkeerd om voor de winst te gaan. Een gelijkspel had je nog 5 punten voor gestaan. Jammer , dit was de laatste kans voor PSV om de komende jaren prijzen te pakken. Geen geld voor versterkingen en ons scoutingsapparaat is ook niet veel meer gezien de miskopen van het laatste jaar Romero, Guti , Behich, Sainsbury . Hopelijk kunnen we gaan samenwerken met City ofzo. Dat zou de enige redding zijn.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
misschien wel slim om een paar wedstrijden te plannen! maar zonder gekheid wat worden die neuzen verdommes geholpen zeg tegen groningen! hands niks natrappen niks goal overtreding niks aan de hand! die moeten en zullen kampioen moeten worden van zeist! maar ik denk dat ze tegen Vitesse nog zichzelf gaan foppen!! maar aan de andere kant heb je het ook aan jezelf te danken stomme wedstrijden gespeeld en een paar spelers die psv punten kost!! maar ik zie psv nog tegen heracles kampioen worden!!
+1/-0

 
Das ook in mijn vuistje, mooie laatste competitie dag, te gek man.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage