Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Ik vond het wel een mooi liedje'

21 april 2019 21:26

In gesprek met het Eindhovens Dagblad gaf Mark van Bommel aan dat hij wel kon waarderen dat het PSV-publiek massaal riep om de komst van Érick Gutiérrez. "Een deuntje kwam me bekend voor. Ik vond het wel een mooi liedje", aldus Van Bommel.

De Mexicaan mocht een kwartier voor tijd als invaller zijn opwachting maken. "Het is niet zo dat dat te maken heeft met de liedjes van het publiek, anders zou ik elke speler moeten inbrengen wiens naam wordt gescandeerd. Ik probeer het elftal beter te maken met de wissels", zo gaf hij aan. "Wij hebben gewoon veel spelers, waarvan het niveau op trainingen heel dicht bij elkaar ligt. Bij een wissel kijk je goed wat bij elkaar past of bij de wedstrijd past. Soms valt er in een wedstrijd op een andere plek ruimte, waardoor je je strijdplan een beetje aan moet passen. Als je bijvoorbeeld ziet dat je over de linkerkant niet doorkomt, moet je het constateren, erover gaan nadenken en het dan gewoon doen. Het publiek mag daarbij zingen wat ze willen. Als ze maar over onze spelers zingen en niet tegen ons."




Discussieer mee op de forums


Tags

bommel liedje deuntje doorkomt gescandeerd gutierrez opwachting strijdplan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje