Transparent
Inloggen
Sluiten

Pablo Rosario: 'Wij creëerden wel kansen en scoorden drie keer'

26 april 2019 00:23

Pablo Rosario was het in gesprek met Fox Sports eens met de opmerking dat PSV oppermachtig was. "Ze kwamen niet aan de bal. Ze hebben geen enkele keer tussen de palen geschoten. Wij creëerden wel kansen en scoorden drie keer", aldus Rosario. "In de eerste helft waren de ruimtes heel erg compact. Ze waren erg terug gesloten, omdat ze er geen druk op konden krijgen. Dan moet je de bal wat vaker naar elkaar toe spelen in plaats van direct naar voren. Dat spelen we uiteindelijk goed uit."

PSV kwam in Tilburg geen enkele keer in de problemen. "We waren gewoon duidelijk naar elkaar toe hoe we de wedstrijd in zouden gaan. We zouden er alles aan doen om de wedstrijd te winnen", zo gaf hij aan. "Dat kon je aan ons spel ook wel zien. We wilden aan de bal sterk zijn, maar wilden ook verdedigend sterk zijn."

Rosario gelooft nog altijd in de landstitel. "Er is ook nog alle recht om daar in te geloven", zei hij daarover. "Vandaag was heel belangrijk om te winnen. Nu is er even een rustperiode en daarna zijn er nog twee hele mooie wedstrijden."




Tags

rosario creeerden compact fox landstitel oppermachtig rustperiode tilburg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje