Transparent
Inloggen
Sluiten

'Geen zware kruisbandblessure voor Hirving Lozano'

26 april 2019 15:57 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Geen zware kruisbandblessure voor Hirving Lozano"; image source: Pro Shots

Na een MRI-scan is duidelijk geworden dat Hirving Lozano geen zware kruisbandblessure heeft opgelopen. Dat weet De Telegraaf te melden. Uit aanvullend onderzoek zal nog wel duidelijk moeten worden hoe ernstig de kwetsuur van Lozano is en hoe lang hij uit de roulatie zal zijn.

Lozano raakte in het duel tegen Willem II donderdagavond geblesseerd na een harde tackle van voormalig PSV'er Freek Heerkens.

Meer op De Telegraaf




Discussieer mee op de forums


Tags

lozano heerkens kwetsuur mri scan telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Het was een onbezonnen tackle, op een moment dat de wedstrijd al lang en breed gespeeld was en dat ook nog van een oud PSV'er. Als klap op de vuurpijl werd er niet eens voor gefloten. Erg vreemd. Hopen dat het allemaal meevalt en hij over 17 dagen mee kan doen tegen AZ.
+3/-1

 
4 jaar geleden
De klap op de vuurpijl is voor mij dat de VAR hier niet heeft ingegrepen. Onvoorstelbaar. Had minimaal een gele kaart moeten zijn.
+1/-1

4 jaar geleden
Gelukkig valt het mee , vreemd dat de VAR niet terugkijkt.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Nee hoor, is niet zo vreemd. Lozano is door Derksen en co als een matennaaier neergezet. Die moet zowat vermoord worden wil de VAR nog gaan kijken!
+4/-1

 
4 jaar geleden
Je schrijft hetzelfde als ik in mijn post 1 minuut eerder deed, maar toen was mijn post vast nog niet op het netwerk te zien.
Er wordt nu een rare sfeer tegen Lozano neergezet, en ik krijg het idee dat zelfs de scheidsrechters daar nu in mee gaan. Zeer kwalijk !
+4/-0

 
4 jaar geleden
Dat idee krijg ik ook. Maar het is toch niks nieuws? Precies hetzelfde overkwam Van Bommel (in zijn tweede periode bij PSV, toen de gele kaarten hem om de oren vlogen) en Toivonen. De media creëert een hetze en de arbitrage volgt.
+5/-1

 
4 jaar geleden
PeterPSV , u gaat dhr. Derksen toch niet serieus nemen hoop ik . VI is een cabaretprogramma , heeft weinig met voetbal en analyse te maken, mensen worden door het slijk getrokken en de vragen die gesteld worden komen uit de redactie ernaast. Verstand op nul dan is het een leuk programma . Als u een goed voetbalprogramma wilt zien met inhoud kan ik u Natafelen en de Tafel van Kees (Jansma ) aanbevelen op fox Sports 1. Nu dhr. Derksen van de trap is gevallen en op zijn hoofd terecht is gekomen heb ik helemaal mijn twijfels zelfs over de kolder die hij vertelt.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Ik neem die flapdrol niet serieus, maar de scheids en VAR zijn wel degelijk beïnvloed door deze hetze, en dat is mijn punt.
+2/-1

4 jaar geleden
Hele goede zaak dat het geen ernstige blessure is. Lozano zal deze zomer verkocht worden, en een kruisband-blessure zou hem zo een half jaar het voetballen belemmeren. Het publiek was wel erg tegen hem. Johan Derkse kan wel leuk allemaal dingen op de TV roepen, maar ik krijg het idee dat het publiek daarom wel tegen hem was.
Fans mogen fluiten, maar ik vind het wel zeer raar dat de scheidsrechter gewoon liet doorvoetballen. Na een zeer mooie pass van Guti werd Lozano tussen twee benen ingeklemt, en dat is zeer gevaarlijk. PSV moest zelf de bal uitschieten om hem met een brancard van het veld te krijgen.
Viel het jullie ook op dat Guti echt een mooie pass gaf om Lozano aan het voetballen te krijgen ?
+2/-1

 
Viel mij zeker op, en in stijl verstuurd, dit liet pure klasse zien en werd abrupt vermoord door een onbeschofte actie die nog genegeerd word door een wedstrijdleiding dat op de hand van de concurrentie is, het is toch duidelijk dat Lozano al een tijd vogelvrij verklaard is op de Nederlandse velden, matennaaiers als ReTardic lama Huntelaar en Veltman komen er genadig van af, als dit mij kwalijk word genomen weet ik het ook niet meer.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Klopt zie ik ook. Maar dat is van alle tijden. Kun je Edgar Davids nog herinneren, altijd onder de dope tijdens wedstrijden. Enorme tackels, overtredingen, maar 1 rode kaart in NL tijdens de Ajax periode. Gaat naar Italië en daar regent het rode kaarten en schorsingen voor hem. Misschien een oude koe maar er is niets veranderd. Behalve dan dat we ook weleens de scheidsrechter tegenwoordig mee hebben zoals laatst bij Vitesse uit.
+2/-0

 
4 jaar geleden
'Lama Huntelaar' :D :D :D Die vent tuft 500x per wedstrijd niet normaal!!! Altijd als hij close up in beeld is tuft ie. Vieze smeerlap.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Yep , dat deed Guti vorige week ook al , hij heeft een goed schot in de benen zelfs buitenkant voet . Hij heeft wat problemen met omschakelen hij is niet zo snel. We moeten hem maar wat tijd gunnen , misschien volgend seizoen klaarstomen voor de CL.
+1/-0

 
Ik heb het idee dat we volgend seizoen sterk uit de bus komen, wij zijn niet alleen zelf inventief maar worden ertoe gedwongen ook nog, we weten waar we voor moeten oppassen, we gaan niet zoals in Duitsland slechts incidenteel kampioen worden, wij gaan niet af en toe een voet tussen de deur zetten, wij gaan om te beginnen dit jaar alle huichelaars te kak zetten.
+2/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
WouterEric ,dat fans fluiten is niets vreemds alleen , wie steun je daarmee ?, Zelfs Ronaldo werd uitgefloten in Adam . Ik vraag me dan af waarom je naar het voetbal gaat. Heb je de kans om een van s'werelds beste voetballer in actie te zien en dan ga je fluiten . NEP voetbalsupporters.
+4/-1

 
Als je de speler met de grootste prijzenkast van de wereld gaat uitfluiten in de hoop hem te demotiveren mis je wel een enkel schroefje boven in het denkvermogen, maar het zijn echt met uitzondering van een enkele echt hele slechte verliezers, en dat kan je merken als het wat minder daar gaat.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Juichen als een tegenstander met de brancard van het veld wordt gedragen is toch wat anders en zou nog niet in mij opkomen als de meest verschrikkelijk Ajaxied (Veltman of Dolberg) dat zou overkomen. Dat de Willem II supporters dat wel en ook nog massaal deden, tekent hun niveau: belabberd.
+1/-0

4 jaar geleden
gelukkig niet maar lees net dat het toch einde seizoen is en dat allemaal door die klootzak van willem 2!! dat die geen rood heeft gekregen snap ik niet!!
+1/-0

Ja geen zware kruisbandblessure, alsof dat het allemaal wel goed maakt, pjd toch? Mooi geen straf voor de daders.
+1/-0

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage