Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV onderuit bij periodetitel winnend Almere City

26 april 2019 21:54
Foto: Pro Shots

Jong PSV onderuit bij periodetitel winnend Almere City; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft haar laatste uitwedstrijd van dit seizoen verloren. Op bezoek bij Almere City ging de ploeg van Dennis Haar met 2-1 onderuit. Ondanks dat Jong PSV de beschikking had over vier spelers uit de A-selectie wist de thuisploeg een terechte overwinning te boeken. Cody Gakpo maakte uiteindelijk het enige doelpunt voor Jong PSV.

Voor Almere City was het feest na de wedstrijd. Dankzij de winst legde de ploeg beslag op de vierde periodetitel. Door de nederlaag hebben Almere City en PSV bovendien weer van plek geruild op de ranglijst. Jong PSV bezet nu de vijfde plaats in de Keuken Kampioen Divisie.

Jong PSV sluit het duel volgende week vrijdag af met een thuiswedstrijd tegen Telstar. Bij winst zou het weer op de vierde plek kunnen komen indien Almere City niet weet te winnen van Jong Ajax. De verschillen op de ranglijst zijn echter zo klein dat bij een nederlaag Jong PSV zelfs af zou kunnen zakken naar de negende plek. Het duel vrijdag zal in het Philips Stadion worden gespeeld.




Tags

jong periodetitel cody gakpo geruild

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Gakpo heeft een hele mooie voorzet. ben benieuwd of hij zich deze zomer in de basis kan spelen als Lozano en Bergwijn vertrekken.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje