Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV en Hirving Lozano mikken nog steeds op transfer komende zomer'

1 mei 2019 10:59 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"PSV en Hirving Lozano mikken nog steeds op transfer komende zomer"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat PSV en Hirving Lozano mikken op een transfer komende zomer. Het is weliswaar nog onduidelijk of de vleugelaanvaller komende zomer deel kan nemen aan de Gold Cup met Mexico, maar omdat zijn knieblessure niet enorm ernstig is, blijft het scenario van de transfer staan.

PSV zou een transferbedrag van 35 tot 40 miljoen in het hoofd hebben. Lozano hoeft niet weg, maar PSV heeft elk jaar een of twee grote verkopen nodig om een goed transferresultaat te boeken. Indien meerdere clubs interesse gaan tonen in Lozano, zou de transfersom mogelijk hoger op kunnen lopen.




Discussieer mee op de forums


Tags

lozano mikken mexico transferbedrag transferresultaat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ik vind het magertjes, 35 a 40. Als dit 'DE topper' is, dan moet PSV hier in de huidige markt toch meer uit kunnen halen. Ik vraag me dan ook af hoe verschillende media tot dit bedrag komen. Is dat hun eigen waardering? Of is dat daadwerkelijk wat PSV aangegeven heeft? Als je kijkt naar Amsterdam, daar doet de media alles om de prijs op te hogen zo lijkt het. Als het om onze spelers gaat gebeurt het tegenovergestelde.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Ik vind het ook magertjes. Bij Ajax gaan de toppers voor 60-90 miljoen weg (Frenkie, De Ligt, Neres?, Tadic? Ziyech?) en middelmaat voor 35-40 miljoen (Dolberg, Tagliafico, Van de Beek, Mazraoui). Dan zou je toch zeggen dat wij voor onze enige twee toppers (Bergwijn en Lozano) meer dan 35-40 miljoen moeten kunnen vangen.
+2/-1

 
4 jaar geleden
We moeten gewoon kijken hoeveel clubs een speler willen hebben. Dan gaat de prijs van zelf wel omhoog. Ondanks dat Bergwijn de laatste maanden minder speelt denk ik dat hij toch een goed bedrag op gaat brengen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
PS. Dolberg gaat nu niet veel meer opbrengen, was eerst 50 miljoen waard.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Inzake vd Beek ben ik het totaal niet met je eens. Echt een bijzondere speler.
+3/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Absoluut, vdBeek is wmb. de revelatie van dit ajax.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Verbeterde uitvoering van Klaassen
+2/-2

 
4 jaar geleden
Mijn gedachten. Eens kijken of hij volgend jaar bij een andere club nog zo goed is.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Middenvelder die de 16 in komt en dan ook nog scoort. Zo'n speler zouden we bij PSV ook wel kunnen gebruiken.
+1/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Die rol was weggelegd voor Pereiro, maar hij is totaal niet in staat om Van Ginkel te doen vergeten.
+4/-4

 
4 jaar geleden
Helaas is dat waar. Superleuke gast en zeer bescheiden, technisch gezien de beste speler (met Ihattaren) van de selectie. Ben bang dat hij het ook in het buitenland niet echt waar gaat maken.
+2/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Dat is na 4 seizoenen wel duidelijk. Pereiro laat maar heel af & toe iets van z'n klasse zien. Ook (winnaars) mentaliteit is een erg belangrijk aspect bij het beoordelen van spelers.
+4/-5

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Pereiro met het karakter van Filipo Inzaghi zou een hele goede speler zijn, geschikt voor de Europese subtop.
+3/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
pvh25, Pereiro heeft inderdaad een geweldige traptechniek om een speler vrij voor de keeper te zetten. Met zijn techniek had hij nu de absolute leider van PSV kunnen zijn, en PSV naar het landskampioenschap kunnen sturen. Van Beek gaat van de ene 16 tot de ander 16 en Pereiro legt helaas veel minder drive in zijn spel.
+3/-1

4 jaar geleden
De media benoemt nu inderdaad de bedragen,bij de uiteindelijke onderhandelingen gaat het natuurlijk om vraag en aanbod;dus is het belangrijk dat er meer gegadigden voor hem zullen komen.
+2/-0

Ik mag toch aannemen dat PSV inzet op meer
+2/-1

4 jaar geleden
We moeten niet vergeten dat het ED (onderdeel van AD) geen telegraaf is. De telegraaf blaast het nieuws ontzettend op maar dat mag . Niet alles geloven wat in privé en de telegraaf staat ( Jos Brink) . Het is altijd al zo geweest dat PSV zich op een waardige manier presenteert en zeker naar buiten via de media , niet bluffen . TOP . Wel leuk , het artikel over Johan Derksen in het AD. Hij levert kritiek op Ajax en het hele land valt over hem heen . Stof tot nadenken.
+3/-0

 
4 jaar geleden
@Romaba, mee eens. Het ED / AD schrijft nieuwsartikelen om de lezer te informeren. De Telegraaf probeert met hun artikelen het beleid van Ajax te sturen. Dat was tav het NL-elftal ook al jaren het geval. Daarom gun ik Ten Hag het succes wel, terwijl ze bij de Telegraaf er van alles aan hebben gedaan om hem ontslagen te krijgen. Dat soort artikelen staan niet in het ED / AD.
+1/-2

 
4 jaar geleden
WouterErik vaak ben ik het met je eens maar nu totaal niet. Ik vind Erik (ik heb het voetbal uitgevonden) ten Hag helemaal niet zaligmakend en gunnen doe ik hem ook niks. Zal je uitleggen waarom. Alles en iedereen draagt Erik op handen, Waar Keizer door Marc Netto overal op afgeserveerd werd heeft Erik ook fout gedaan. Onze Erik lag in conflict met Ziyech wat gerepareerd is door Alfredje Schreuder, onze Erik zag het totaal niet zitten in Van de Beek enige reden dat die gebleven is de entourage om hem heen dat geheel Ajax is. Onze Erik mocht als eerste coach in Nederland investeren sinds het Bosman arrest en nog vond Erik dat iedereen tegen hem was.
Als Mark, Guti niet opstelt schreeuwt de gehele pers (al dan niet terecht) dat hij het elftal niet kan handelen en dat Guti miskoop is. Niemand, maar dan ook niemand hoor je over Mangallan, Orejuella en als die andere. Als de VAR zijn werk had gedaan had P.S.V. in de laatste ontmoeting binnen 10 minuten een penalty gehad en de rest van de wedstrijd tegen 10 man gestaan. En nog roept Erik dat iedereen tegen hem is. Dat P.S.V. nu gelijk in punten staat is in eerste instantie eigen schuld want 8 punten had je vast moeten houden. Maar Ten Hag of Ajax iets gunnen? Dat nooit.
+2/-1

 
4 jaar geleden
@Bouma, Ik snap je post, en ik zie ook onhandigheid en eigenwijsheid bij Ten Hag.
Wat ik met mijn post bedoel is dat er naar mijn mening een verschil is tussen analyses maken en echt proberen iemand weg te krijgen.
- Bij het ED / AD en de kritiek op van Bommel is het een mening over hoe het zou moeten gaan.
- Maar bij de Telegraaf heb ik het idee dat ze met hun invloed als krant door hun artikelen echt proberen om het beleid van een club te beinvloeden. De Telegraaf heeft vroeger wel vaker ook geprobeerd om PSV-spelers uit het NL-elftal te krijgen en ze door Ajax-spelers te vervangen. Daar spelen andere invloeden achter de schermen heb ik het idee.
+1/-2

 
4 jaar geleden
Dat klopt WouterErik.

Dat is al sinds mensenheugenis Telegraaf, VI en NOS zijn altijd van het pro Cruijff/Ajax kamp geweest.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Ach meestal lult Derksen ajax de hemel in en Psv de grond in iov Veronica. (Had de Mol niet ooit een functie bij Ajax?). Dit is gewoon n commercieel trucje voor aandacht. Waar ik mij meer over verbaas is dat niemand ook maar ergens het over de 'bijdrage in de overwinning' op Vitesse heeft gehad van vdWerff die normaliter de kleuren van Vitesse dient te verdedigen.
+2/-2

 
4 jaar geleden
Over de invloed van Zeist op Groningen-Ajax werd ook erg weinig geschreven en gesproken. Onbegrijpelijk.
+3/-2

 
Shevchenko, dit hoort ondertussen toch voorpaginanieuws te zijn, hoe bestaat het dat in feite een van de grootste voetbal schandalen in Nederland zo met de mantel der liefde "voor Ajax"wordt bedekt, onbeschoft schaamteloos!! Wie doet er nou onderhand eens een keer hun mond open?
+5/-1

4 jaar geleden
Mag hopen dat hij bij die Gold Cup mee kan doen en er een paar in knalt, dan is het zo 60.
+3/-1

4 jaar geleden
Als je dit zo leest dan kijk je toch met jaloezie naar Amsterdam toch?
Dat een Frenkie gewoon 90mil opbrengt (belachelijk imo , is vergelijkbaar met transfersom van CR7).
En onze topspeler levert maar 35-40 op ????
+2/-1

 
4 jaar geleden
Komt door die zieke marketing machine bij Ajax, die ondersteund wordt door alle mogelijke media in Amsterdam en Hilversum. Lozano zou in Amsterdam ook voor 70 miljoen verkocht worden. En Frenkie was bij ons voo 35 miljoen weg gegaan.
+1/-0

 
4 jaar geleden
@shevchenko
En zo is dat inderdaad gewoon zo,het hele Umfeld rondom die club is vele maten groter dan bij ons,en makelaars maken vanuit eigenbelang hier ook handig gebruik van door simpelweg constant geruchten de markt in te deponeren hoe goed spelerA wel niet is en hoeveel waard hij is.
En met de wedstrijdsituatie in Groningen durft de scheids dan niet tegen te fluiten.
En ga je er als niet-ajacied iets van vinden,dan wordt je weggezet als calimero.
Ach ja,dat is de werking van dat Umfeld.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Het zou toch niet meer dan normaal zijn als bijvoorbeeld Studio Voetbal aan het einde van het seizoen de scheidsrechterlijke dwalingen en var-beslissingen evalueert die in het voordeel van Ajax zijn uitgepakt. De conclusie kan dan niet anders zijn dat Ajax door scheidsrechters en var naar het kampioenschap geloodst is.
Alleen al na de winterstop had Ajax drie keer een penalty tegen moeten krijgen (Ajax - H'veen, Ajax - PSV en Ajax - Groningen). Bij benutten van de strafschoppen had Ajax in twee gevallen zeker punten verspeeld (H'veen en Groningen) en had in één geval de wedstrijd een ander verloop gekregen.
Doelpunt Huntelaar tegen Groningen ging een overtreding van Huntelaar aan vooraf, ik vond de wijze waarop hij met zijn arm om de nek\het hoofd van de Groningenspeler hing en daarmee deze speler naar de grond bracht niet normaal.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Helemaal mee eens. Je mag het niet zeggen want dan ben je een calimero, maar het is wel de waarheid. De VAR had alles eerlijker moeten maken, maar is een extra tool geworden om Ajax naar het kampioenschap te loodsen.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Beste dorpsgek2.0 .Met jaloezie naar Amsterdam kijken ? Dacht het niet , er is meer dan geld . Als u het verleden eens bekijkt , hoeveel spelers hebben de overstap gemaakt van AJAX naar PSV en waren daardoor zeer succesvol. En hoeveel spelers zijn er overgestapt naar AJAX en waren succesvol ? Dat zegt veel . Zelfs hun Godenzoon , wel een heel goede voetballer Johan Cruijff , moest nadat hij afscheid had genomen terugkeren in het voetbal door financiële problemen. In 83/84 hij was niet goed genoeg voor Ajax en koos voor Feyenoord en ..... maakte Feyenoord kampioen . Dat is ook Ajax maar daar mag je niet over praten . Laat u niet beïnvloeden
en zeker niet door de Telegraaf.
+2/-0

4 jaar geleden
gewoon snel verkopen, want de laatste weken toen hij speelde was hij niet meer de lozano van een jaar eerder!! wat is die achteruit gegaan zeg!! en gewoon een paar snelle spitsen kopen net zoiets als die van ado Becker
+1/-0

 
Hij is toch onder de indruk van alle gezeik en onrecht? Daar is het om te doen man, open je ogen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Maar wie is er niet achteruitgegaan ? De enige die het beste fuctioneert is Luuk volgens mij of zie ik dat verkeerd ?
+1/-0

 
Kan je je eigen voorstellen als de rest ook vooruit zou zijn gegaan dus, want Luuk is afhankelijk van de rest, dat Lozano minder goed functioneert begrijp ik volledig, die word op het veld getiraniseerd en in de media ge demoniseert, voor de rest is de spiermassa van Steven Bergwijn duidelijk op een vliegtuig naar Engeland gericht.
+1/-0

 
4 jaar geleden
ligt eraan wat er geschoven is $$$$
+2/-0

 
4 jaar geleden
Ik denk dat er rondom AZ een extra pilsje wordt gedronken mocht ajax niet kampioen worden.
+1/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje