Transparent
Inloggen
Sluiten

Robin Lauwers tekent voor een jaar bij PSV

1 mei 2019 11:04 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Robin Lauwers tekent voor een jaar bij PSV; image source: Pro Shots

Robin Lauwers heeft een contract getekend bij PSV. Dat heeft de club bekend gemaakt via de officiële website. De Belgische middenvelder ligt tot de zomer van 2020 vast en zal komend seizoen aansluiten bij Jong PSV. De 20-jarige Lauwers is afkomstig uit de jeugdopleiding van Willem II, maar daar vertrok hij dit voorjaar. Hij werkte al een stage af bij Jong PSV en ziet dat nu beloond worden met een contract.

Lauwers is erg blij met zijn overstap naar Eindhoven. "Ik heb de kans gekregen mezelf hier te bewijzen en die wilde ik met beide handen aanpakken", zo geeft hij aan. "Mijn doel was een contract te verdienen. Dit is een heel mooi moment. De trainers en begeleiders stonden direct voor me klaar, hielpen waar nodig en daardoor heb ik denk ik een goede basis voor komend seizoen neergelegd. Het is belangrijk om die door te trekken, een goede voorbereiding te draaien, wedstrijdritme op te doen en van daaruit hoop ik minuten in het betaald voetbal te gaan maken."

Meer op PSV.nl




Tags

lauwers jong begeleiders stage voorjaar wedstrijdritme

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


reactie verwijderd

 
4 jaar geleden
Dat klopt. Met een team van Jong PSV en dat moet ook gevuld worden. Je kan ook kiezen voor het Feyenoord model, maar dat willen we dus ook niet. Het team moet binnen de regels wel gevuld worden. Ook dat is nieuws.
+1/-0

 
EN dat bedoel ik, het Feyenoord model is meer het eigenbelang model.
+1/-0

reactie verwijderd

 
Heb gehoord Type Frenkie, dus die gaat naar FC Hollywood voor een fors bedrag over pak hem beet jaartje of 2/3 zeg maar.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage