Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooy verlengt contract bij PSV tot 2021

2 mei 2019 15:23 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Ruud van Nistelrooy verlengt contract bij PSV tot 2021 ; image source: Pro Shots

Ruud van Nistelrooy heeft zijn contract bij PSV verlengd. Dat heeft de club bekend gemaakt via de officiële website. De coach van PSV onder 19 zal hetzelfde team blijven trainen en staat nu tot de zomer van 2021 onder contract in Eindhoven. "Ik ben ontzettend blij dat ik ook de komende twee jaar als hoofdtrainer voor de groep sta. Ik ge met volle overtuiging door", aldus Van Nistelrooy.

De voormalig spits gaat verder: "Het vak heeft me gegrepen. Samen met de geweldige trainers en begeleidende staf gaan we stappen zetten om de volledige jeugdopleiding van PSV naar een hoger niveau te tillen."

Technisch manager John de Jong is blij dat Van Nistelrooy langer bij de club betrokken blijft. "Wij zijn zeer verheugd dat Ruud zijn contract met twee seizoenen heeft verlengd", zo geeft hij aan. "Het is mooi om te zien dat Ruud zijn trainerscarrière voort zet. PSV ondersteunt hem graag in zijn ambities zich verder te ontwikkelen als trainer/coach."

Meer op PSV.nl


Tags

nistelrooy jong tillen trainerscarriere

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Wauw, die ziet er tegenwoordig gewoon ouder uit als ik!
+1/-0

 
Bent u dan ouder "als" hem?;-)
+2/-1

 
1 jaar geleden
Ja, want ik kom uit Brabant. Daar zijn als en dan synoniem als het om vergelijkingen gaat.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Alleen ALS Pasen en Pinksteren op één dag vallen..
+3/-0

1 jaar geleden
De opvolger van Van Bommel is dus al in huis.
Ik weet niet zo goed wat ik van het automatisch doorschuiven van de jeugdtrainers moet denken.
Aan de ene kant zorgt het voor stabilteit, en staat er meteen iemand voor de groep die PSV inside-out kent, Ook weinig onrust bij een vertrek.
Maar aan de andere kant heb je dus wel steeds vrij onervaren trainers voor de groep. Zou een trainer van een kleinere club met 10 jaar ervaring dan niet meer uit PSV kunnen halen ?
+1/-0

 
Ik vind het beter als er bij de benoeming van een bijna klaargestoomde trainer uit eigen kas wel een oude rot hem bijstaat het eerste jaar.
+3/-2

 
1 jaar geleden
@Por, helemaal mee eens. Goed dat bv Van Marwijk dan ook in de trainers-staf zit.
+3/-1

1 jaar geleden
Zal mij niet verbazen als Cocu terugkeert komend seizoen.
+1/-2

 
1 jaar geleden
zal mij niet verbazen als v Bommel naar Bayern Munchen vertrekt . Wie kan hem beter opvolgen ? Bovendien is het erg stil rond Cocu .
+1/-0

 
Cocu moet wachten tot zijn afkoopsom veilig gesteld is...
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dan hoop ik op een combi v Nistelrooy en Cocu. Cocu alleen is toch wel erg verdedigend angstig voetbal.
+2/-1

 
 
Santa Cruz PSV (geschorst)
1 jaar geleden
De meeste PSV-supporters zijn ook voetballiefhebbers.....
+2/-4

 
Wakkur2019 (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
En genieten dat we de laatste maanden doen. Onder Cocu zaten er met zoveel fans als dit jaar.
+3/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
1 jaar geleden
Niemand beweert dat PSV fantastisch voetbalt, maar er zit tenminste lijn in. Het voetbal is lang niet altijd goed dit seizoen, maar wel (stukken) beter dan onder Cocu.

Bovendien zie je duidelijk hoe Van Bommel wil spelen. Onder Cocu was het armoedig geploeter ideeëloos en gebaseerd op toeval, terwijl de enige concurrent (ajax) in die periode onder z'n kunnen presteerde.
+1/-5

 
@Santa: Jij spreekt altijd namens iedereen 'De meeste PSV-supporters' of 'Niemand beweert', of werk je voor 'De Hond'.
+6/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Hoe kun je supporter zijn van een VOETBALclub, maar geen voetballiefhebber zijn? Iets met een contradictie.....
+1/-3

 
1 jaar geleden
@Romaba, Denk je dat Van Bommel dan zo snel vertrekt ?
+2/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Zou zo maar kunnen ! AC Milan wil Bommel hebben.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Bayern Munchen
+1/-1

 
1 jaar geleden
Waar haal je dat nou weer vandaan?? Bommel is bezig iets op te bouwen.
+1/-2

 
1 jaar geleden
Wat dan ? Hij is aan het zoeken naar de juiste samenstelling op het middenveld .Maar wie gaat er aangetrokken worden . Kan mij niet voorstellen dat je nu nog niet weet wie er gaat vertrekken .Dat PSV als club altijd de rust zelve is, is top , dat siert PSV. Echter de club van een verkochte speler laat altijd berichten uitlekken. Ik kan mij niet voorstellen dat de vertrekkende spelers opgevolgd gaan worden door de jeugd , zou ook niet slim zijn want je hebt ervaring nodig om een elftal in balans te houden . Het mooiste voorbeeld hebben we gehad tijdens de bekerwedstrijd tegen RKC Waalwijk . Allemaal jeugd maar geen eenheid.
+6/-1

 
1 jaar geleden
Wie zegt dat de TS en PSV niet weet wie ze voor volgend jaar willen aantrekken en wie er verkocht gaat worden? Denk niet dat het de bedoeling is dit aan de grote klok te hangen, lijkt me niet erg handig, wat zou daar het nut van zijn?? Wat je zegt, PSV is de rust zelve. Ik denk dat door enkele ervaren spelers aan te trekken men wel degelijk eigen jeugd kan inpassen, de betreffende jeugd heeft zich hiervoor dit jaar al aangediend. Het is 2 mei, als het nou eind juni was, zou het idd. wel een beetje vreemd zijn.
+2/-3

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Als je 2 mei nog ervaring op moet halen van naam is de kans groot dat je te laat bent .Niet vergeten de voorronden voor de CL beginnen al half juli . Wat ik aan wil geven is dat de TS en Psv zelf niets vertelt is het wel zo dat de speler die in de belangstelling staat wel uitgelekt gaat worden . Zie de voorbeeld link van robvdw elders in de rubriek op deze site Lozano La Gazetta dello sport en voor Steven Tutto Mercato webb.com bij de rubriek 'PSV en Hirving Lozano mikken nog steeds op transfer komende zomer'
+1/-0

 
1 jaar geleden
Op 2 mei(!) ben je te laat om ervaring van naam op te halen? Kun je me dan ongeveer een datum geven waarbij het dan nog niet te laat is?
+2/-1

 
1 jaar geleden
als je half juli klaar moet staan indien je voorronden moet spelen voor de CL moet je nu al weten wie je gaat inlijven als de vedettes gaan vertrekken . In ieder geval moet je opties hebben . zie voorbeeld AJAX ,die zijn al flink aan het shoppen en al langer en wij halen jeugd binnen. Er is een bod gedaan op Hirving en Steven . dat kun je tegenhouden in eerste instantie . Reken er maar op dat ze gaan vertrekken ook al kan het uitlopen tot de winterstop . Bovendien wil je resultaat hebben , moet je elftal ingespeeld zijn . Je moet weten wat je aan mekaar hebt.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Ik zou er maar niet te zenuwachtig van worden, PSV en TS weten wat ze te doen staat en moeten doen.
+2/-2

 
1 jaar geleden
Nee hoor , ben ik ook niet . Gaat helemaal goed komen ;-)
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Precies! Nooit je oren laten hangen naar de pers/media, het is hun werk iets te zeggen/schrijven wat aandacht trekt. Er zijn veel trainers/bestuurders de ballenberg opgegaan die er gevoelig voor waren. PSV is momenteel een verademing op dat gebied.
+3/-2

 
1 jaar geleden
100 % mee eens.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Cocu was erg verdedigend ingesteld. Bommel wat minder, maar toch altijd nog 2 verdedigende middenvelders en zoveel punten als dit jaar gepakt gaan worden is zowel voor PSV als Ajakkes uniek. Droomscenario: Ajakkes pakt de champignons league, gunt Willem 2 de beker en PSV het landskampioenschap, alvast Proost.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Vind jij het een droomscenario dat Ajax de CL wint?
+4/-0

 
1 jaar geleden
Normaliter ben ik het 100% eens met je stelling. Maar naast clubbelang vind ik het belangrijk als we internationaal ook tot de top behoren
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik zie liever dat Ajax de double pakt dan dat Ajax de CL wint en PSV kampioen wordt. Maar goed, smaken verschillen.
+1/-1

1 jaar geleden
Zie Ruud als hoofdtrainer van PSV wel zitten.
Hij is een mix van Cocu en Van Bommel... dat past prima bij PSV.
+1/-1


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.999 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

albert antonh blanke bruma chelsea daguardo derksen discriminatie diversiteit ehvdgxt fanstore ginkel grappen klompje koen nederland promoten racisme racistisch racistische rafa ras skipper slachtoffer thuisshirt tokkie tolerantie trestena vhtlsaw weegschaal