Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooy verlengt contract bij PSV tot 2021

2 mei 2019 15:23 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Ruud van Nistelrooy verlengt contract bij PSV tot 2021 ; image source: Pro Shots

Ruud van Nistelrooy heeft zijn contract bij PSV verlengd. Dat heeft de club bekend gemaakt via de officiële website. De coach van PSV onder 19 zal hetzelfde team blijven trainen en staat nu tot de zomer van 2021 onder contract in Eindhoven. "Ik ben ontzettend blij dat ik ook de komende twee jaar als hoofdtrainer voor de groep sta. Ik ge met volle overtuiging door", aldus Van Nistelrooy.

De voormalig spits gaat verder: "Het vak heeft me gegrepen. Samen met de geweldige trainers en begeleidende staf gaan we stappen zetten om de volledige jeugdopleiding van PSV naar een hoger niveau te tillen."

Technisch manager John de Jong is blij dat Van Nistelrooy langer bij de club betrokken blijft. "Wij zijn zeer verheugd dat Ruud zijn contract met twee seizoenen heeft verlengd", zo geeft hij aan. "Het is mooi om te zien dat Ruud zijn trainerscarrière voort zet. PSV ondersteunt hem graag in zijn ambities zich verder te ontwikkelen als trainer/coach."

Meer op PSV.nl


Tags

nistelrooy gegrepen jong tillen trainerscarriere

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Wauw, die ziet er tegenwoordig gewoon ouder uit als ik!
+1/-0

 
7 maanden geleden
Ja, want ik kom uit Brabant. Daar zijn als en dan synoniem als het om vergelijkingen gaat.
+3/-1

 
7 maanden geleden
Alleen ALS Pasen en Pinksteren op één dag vallen..
+3/-0

7 maanden geleden
De opvolger van Van Bommel is dus al in huis.
Ik weet niet zo goed wat ik van het automatisch doorschuiven van de jeugdtrainers moet denken.
Aan de ene kant zorgt het voor stabilteit, en staat er meteen iemand voor de groep die PSV inside-out kent, Ook weinig onrust bij een vertrek.
Maar aan de andere kant heb je dus wel steeds vrij onervaren trainers voor de groep. Zou een trainer van een kleinere club met 10 jaar ervaring dan niet meer uit PSV kunnen halen ?
+1/-0

 
7 maanden geleden
Ik vind het beter als er bij de benoeming van een bijna klaargestoomde trainer uit eigen kas wel een oude rot hem bijstaat het eerste jaar.
+3/-2

 
7 maanden geleden
@Por, helemaal mee eens. Goed dat bv Van Marwijk dan ook in de trainers-staf zit.
+3/-1

7 maanden geleden
Zal mij niet verbazen als Cocu terugkeert komend seizoen.
+1/-2

 
7 maanden geleden
zal mij niet verbazen als v Bommel naar Bayern Munchen vertrekt . Wie kan hem beter opvolgen ? Bovendien is het erg stil rond Cocu .
+1/-0

 
7 maanden geleden
Cocu moet wachten tot zijn afkoopsom veilig gesteld is...
+2/-0

 
7 maanden geleden
Dan hoop ik op een combi v Nistelrooy en Cocu. Cocu alleen is toch wel erg verdedigend angstig voetbal.
+2/-1

 
7 maanden geleden
De meeste PSV-supporters zijn ook voetballiefhebbers.....
+2/-4

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
En genieten dat we de laatste maanden doen. Onder Cocu zaten er met zoveel fans als dit jaar.
+3/-1

 
7 maanden geleden
Niemand beweert dat PSV fantastisch voetbalt, maar er zit tenminste lijn in. Het voetbal is lang niet altijd goed dit seizoen, maar wel (stukken) beter dan onder Cocu.

Bovendien zie je duidelijk hoe Van Bommel wil spelen. Onder Cocu was het armoedig geploeter ideeëloos en gebaseerd op toeval, terwijl de enige concurrent (ajax) in die periode onder z'n kunnen presteerde.
+1/-5

 
7 maanden geleden
@Santa: Jij spreekt altijd namens iedereen 'De meeste PSV-supporters' of 'Niemand beweert', of werk je voor 'De Hond'.
+6/-1

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Hoe kun je supporter zijn van een VOETBALclub, maar geen voetballiefhebber zijn? Iets met een contradictie.....
+1/-3

 
7 maanden geleden
@Romaba, Denk je dat Van Bommel dan zo snel vertrekt ?
+2/-1

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Zou zo maar kunnen ! AC Milan wil Bommel hebben.
+1/-1

 
7 maanden geleden
Waar haal je dat nou weer vandaan?? Bommel is bezig iets op te bouwen.
+1/-2

 
7 maanden geleden
Wat dan ? Hij is aan het zoeken naar de juiste samenstelling op het middenveld .Maar wie gaat er aangetrokken worden . Kan mij niet voorstellen dat je nu nog niet weet wie er gaat vertrekken .Dat PSV als club altijd de rust zelve is, is top , dat siert PSV. Echter de club van een verkochte speler laat altijd berichten uitlekken. Ik kan mij niet voorstellen dat de vertrekkende spelers opgevolgd gaan worden door de jeugd , zou ook niet slim zijn want je hebt ervaring nodig om een elftal in balans te houden . Het mooiste voorbeeld hebben we gehad tijdens de bekerwedstrijd tegen RKC Waalwijk . Allemaal jeugd maar geen eenheid.
+6/-1

 
7 maanden geleden
Wie zegt dat de TS en PSV niet weet wie ze voor volgend jaar willen aantrekken en wie er verkocht gaat worden? Denk niet dat het de bedoeling is dit aan de grote klok te hangen, lijkt me niet erg handig, wat zou daar het nut van zijn?? Wat je zegt, PSV is de rust zelve. Ik denk dat door enkele ervaren spelers aan te trekken men wel degelijk eigen jeugd kan inpassen, de betreffende jeugd heeft zich hiervoor dit jaar al aangediend. Het is 2 mei, als het nou eind juni was, zou het idd. wel een beetje vreemd zijn.
+2/-3

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Als je 2 mei nog ervaring op moet halen van naam is de kans groot dat je te laat bent .Niet vergeten de voorronden voor de CL beginnen al half juli . Wat ik aan wil geven is dat de TS en Psv zelf niets vertelt is het wel zo dat de speler die in de belangstelling staat wel uitgelekt gaat worden . Zie de voorbeeld link van robvdw elders in de rubriek op deze site Lozano La Gazetta dello sport en voor Steven Tutto Mercato webb.com bij de rubriek 'PSV en Hirving Lozano mikken nog steeds op transfer komende zomer'
+1/-0

 
7 maanden geleden
Op 2 mei(!) ben je te laat om ervaring van naam op te halen? Kun je me dan ongeveer een datum geven waarbij het dan nog niet te laat is?
+2/-1

 
7 maanden geleden
als je half juli klaar moet staan indien je voorronden moet spelen voor de CL moet je nu al weten wie je gaat inlijven als de vedettes gaan vertrekken . In ieder geval moet je opties hebben . zie voorbeeld AJAX ,die zijn al flink aan het shoppen en al langer en wij halen jeugd binnen. Er is een bod gedaan op Hirving en Steven . dat kun je tegenhouden in eerste instantie . Reken er maar op dat ze gaan vertrekken ook al kan het uitlopen tot de winterstop . Bovendien wil je resultaat hebben , moet je elftal ingespeeld zijn . Je moet weten wat je aan mekaar hebt.
+3/-1

 
7 maanden geleden
Ik zou er maar niet te zenuwachtig van worden, PSV en TS weten wat ze te doen staat en moeten doen.
+2/-2

 
7 maanden geleden
Nee hoor , ben ik ook niet . Gaat helemaal goed komen ;-)
+1/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Precies! Nooit je oren laten hangen naar de pers/media, het is hun werk iets te zeggen/schrijven wat aandacht trekt. Er zijn veel trainers/bestuurders de ballenberg opgegaan die er gevoelig voor waren. PSV is momenteel een verademing op dat gebied.
+3/-2

 
7 maanden geleden
Cocu was erg verdedigend ingesteld. Bommel wat minder, maar toch altijd nog 2 verdedigende middenvelders en zoveel punten als dit jaar gepakt gaan worden is zowel voor PSV als Ajakkes uniek. Droomscenario: Ajakkes pakt de champignons league, gunt Willem 2 de beker en PSV het landskampioenschap, alvast Proost.
+1/-1

 
7 maanden geleden
Vind jij het een droomscenario dat Ajax de CL wint?
+4/-0

 
7 maanden geleden
Normaliter ben ik het 100% eens met je stelling. Maar naast clubbelang vind ik het belangrijk als we internationaal ook tot de top behoren
+1/-0

 
7 maanden geleden
Ik zie liever dat Ajax de double pakt dan dat Ajax de CL wint en PSV kampioen wordt. Maar goed, smaken verschillen.
+1/-1

7 maanden geleden
Zie Ruud als hoofdtrainer van PSV wel zitten.
Hij is een mix van Cocu en Van Bommel... dat past prima bij PSV.
+1/-1

Laatste nieuws
Tagcloud

agnost atheist baumgartl bergwijn bommel castellano guus hag hel hendrix izecson jojo klompje kuijer malen nos opgeleiden overheid qatar ricardo roken romaba rosario santos schwaab sir stelselmatig tabaksindustrie tinus vhtlsaw