Transparent
Inloggen
Sluiten

Dennis Haar: 'Ik laat een hele mooie club achter'

3 mei 2019 09:01 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

Dennis Haar: "Ik laat een hele mooie club achter"; image source: Pro Shots

Vrijdagavond zal Dennis Haar voor het laatst als hoofdtrainer van Jong PSV voor de groep staan als de thuiswedstrijd tegen Telstar op het programma staat. Haar vertrekt na dit seizoen naar FC Utrecht, om daar als assistent-trainer aan de slag te gaan. "Het is omgevlogen. Een goed teken, want dat betekent dat we het samen naar onze zin hebben gehad", aldus Haar in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

Haar werkte de afgelopen twee seizoenen met de nodige talenten die inmiddels bij de profkant van PSV hun opwachting maken. "Als ik kijk hoe een Donyell Malen zich nu in de spits manifesteert, dan geniet ik daar enorm van", zo geeft hij aan. "Hij komt net als Cody Gakpo, die ook op de deur klopt, nog regelmatig een praatje maken bij ons en dan voel je een bepaalde dankbaarheid richting onze staf."

De trainer van Jong PSV had ook de mogelijkheid om langer bij de club te blijven. "Als mensen hier spontaan naar je toe komen en zeggen dat ze het jammer vinden dat je weggaat, dan doet me dat iets", zo geeft hij aan. "Ik laat een hele mooie club achter, met een klimaat voor topprestaties en een voetbalcultuur waaraan ik me heb proberen aan te passen."

Haar gaat verder: "Nee, ik heb me niet gepresenteerd als iemand die het allemaal wist en uitgevonden had en het wel even zou gaan vertellen. Dat werkt eigenlijk nergens en zeker hier niet. Er is bij PSV al zoveel expertise aanwezig. Ik heb geprobeerd mijn bijdrage te leveren, gevraagd en ongevraagd advies gegeven. Al bij al denk ik dat we tevreden mogen zijn over de doorstroming die richting het eerste elftal gerealiseerd is en daarnaast hebben we in de Keuken Kampioen Divisie ook nog behoorlijke resultaten neergezet."


Discussieer mee op de forums


Tags

jong behoorlijke dankbaarheid gakpo geniet malen manifesteert omgevlogen ongevraagd opwachting praatje profkant spontaan topprestaties uitgevonden utrecht voetbalcultuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Dennis heeft goed gepresteerd, gedeelde 5e plek KKD . Zal best een mooie wedstrijd worden vanavond . Fox Sports zal hem hopelijk uitzenden . Helaas kiest men regelmatig voor JAjax . Vreemd gezien de stand in de KKD. Veel succes Dennis bij FC Utrecht. Jammer , ze gaan Twente -Cambuur uitzenden ???
+3/-2

1 jaar geleden
Hij laat mooie club achter? Wat een eigendunk.
+2/-3

 
1 jaar geleden
Hoezo eigendunk ? hij zegt '' Ik heb geprobeerd mijn bijdrage te leveren'' vervolgens"Nee, ik heb me niet gepresenteerd als iemand die het allemaal wist en uitgevonden had en het wel even zou gaan vertellen. Dat werkt eigenlijk nergens en zeker hier niet. Er is bij PSV al zoveel expertise aanwezig ...... Goed lezen beste killermfc .
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik lees goed. Hij "laat een hele mooie club achter", alsof het zijn verdienste is dat PSV een (hele) mooie club is. Dat was de club echter daarvoor ook al en is, bepaald, niet de verdienste van Dennis.
+1/-4

 
1 jaar geleden
Niet zo zuur man. Hij zegt dat hij het een mooie club vind, klaar.
Heeft goed gepresteerd vind ik en altijd wel redelijk droog en to the point in zijn analyses and interviews. Prima. Success verder
+2/-0

1 jaar geleden
Ik vind dat hij alleen maar positieve dingen over PSV zegt. Bij een intervieuw moet je niet een zin er uit nemen die je op twee manieren kan interpreteren en dan gaan klagen. De zinnen moet je in zijn context van het gehele intervieuw zien.
+2/-0

1 jaar geleden
Dennis heeft het met de uiteindelijke 3e plaats voor Jong PSV zelfs beter gedaan dan alle trainers voor hem dus Dennis Haar verdient alle complimenten vind ik. Gewoon jammer dat hij vertrekt; hij denkt bij Fc Utrecht uiteindelijk hoofdtrainer te worden dus ik snap het van zijn kant wel.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Hij heeft simpelweg goed werk verricht als je 3e wordt. Maar het niveau van spelersmateriaal blijft echter zeer belangrijk.
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.999 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

albert antonh blanke bruma chelsea daguardo derksen discriminatie diversiteit ehvdgxt fanstore ginkel grappen klompje koen nederland promoten racisme racistisch racistische rafa ras skipper slachtoffer thuisshirt tokkie tolerantie trestena vhtlsaw weegschaal