Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV eindigt op derde plaats na winst tegen Telstar

3 mei 2019 21:53
Foto: Pro Shots

Jong PSV eindigt op derde plaats na winst tegen Telstar; image source: Pro Shots

De selectie van Jong PSV kan met een goed gevoel richting de zomerstop. De ploeg van de vertrekkende Dennis Haar wist in het Philips Stadion met 2-0 te winnen van Telstar en door die zege is Jong PSV gestegen naar de derde plek in de Keuken Kampioen Divisie. Mauro Júnior maakte in de 77e minuut het eerste doelpunt, terwijl Jaëll Hattu in de blessuretijd voor de beslissing zorgde.

Voor Jong PSV is de derde plaats de hoogste notering ooit. In het seizoen 2016/2017 eindigde de ploeg onder leiding van Pascal Jansen nog op de vierde plaats. FC Den Bosch en Go Ahead Eagles hebben weliswaar evenveel punten als Jong PSV, maar hebben een slechter doelsaldo. Tegenstander Almere City is met een punt minder als Jong PSV op de zevende plek geëindigd.


Tags

jong eagles hattu jaell jansen mauro notering pascal vertrekkende zomerstop

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Super, knappe prestatie. Het wordt steeds zichtbaarder dat PSV zijn kaarten ook op eigen jeugd zet, en daarin tot nu toe erg goed in slaagt. Kan nog leuk worden de komende jaren, ook financieel.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Mee eens. Dit wil zeggen dat de jeugd van PSV van een goed niveau is. Ook eens met je opmerking tav financieel.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Het draait maar om 1 ding: talenten afleveren die de volgende stap daadwerkelijk aankunnen. Deze 3e plek is mooi maar daar is alles mee gezegd. Ik lees hier geregeld dat van ons huidige 2e niemand het eerste zal halen. Wat is dan de waarheid?
+2/-1

 
1 jaar geleden
Don't worry @tony, er komen de laatste jaren steeds meer talenten door naar PSV1. Kijk even de huidige selectie er op na. Deze 3e plaats zegt wel degelijk iets. Mbt het huidige 2e: Gakpo, Ihattaren, Sadilek zegt je dat iets?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Wat denk je zelf inzake je laatste zin?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat deze ook uit dit jongPSV komen. Het gaat dus goed dat ze nu al bij PSV1 zitten. Volgend jaar eens kijken wie dan in staat is de stap te maken, altijd moeilijk te zeggen wie en wanneer. Gelukkig gaat de grafiek de afgelopen jaren gestaag omhoog daarin.
+1/-0

 
@Tony; Mijn waarheid hierin is, dat bij deze lichting de grootste talenten reeds naar het 1e zijn overgeheveld. ( Teze, Ihataren, Gakpo, Sadilek ) Dit is geen goede ontwikkeling voor de geleidelijkheid, en wordt de spoeling ook erg dun voor het huidige Jong PSV. Nog enkele kanshebbers voor de doorstroming zijn, Piroe, Lonwijk, Soulas, Daverveld en Verreth.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dat zijn er toch behoorlijk veel
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Dat zijn er zeker veel, als je dan ook nog het niveau ziet die ze nu al bereiken, kun je alleen maar concluderen dat het momenteel erg goed gaat met de JO. Ik denk dat deelnemen aan de KK-competitie waar je meer weerstand ontmoet dan in een jeugd-competitie, ook een positieve bijdrage levert. Alles er dus aan doem om deelname te behouden.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Leg eens uit Tony . Wat bedoelt u nu eigenlijk ?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Romaba, dat ik me oprecht afvraag of van PSV2 van gisteren nog meer te verwachten is qua doorstroming. Ik kan dat niet beoordelen omdat ik ze nooit zie spelen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ok Tony , duidelijk. Bedankt.
+2/-0

1 jaar geleden
Hartelijk dank Dennis , mooie prestatie, bedankt. Succes met Fc Utrecht. Het ga u goed.Misschien tot ziens.
+2/-0

1 jaar geleden
Goed gedaan zeg. Verdiende overwinning.
+2/-0

1 jaar geleden
Super, knappe prestatie? Mag ik men hier eraan herinneren dat Jong Ajax vorig seizoen kampioen werd! Een kinderhand is weer gauw gevuld hier.

Persoonlijk zie ik de "Jong"-ploegen het liefst zo spoedig mogelijk uit de divisies 1-2-3 verdwijnen. Naast dat het ontegenzeggelijk competitievervalsing in de hand werkt, doet het ook inbreuk aan mooie, authentieke competities zoals de 1e divisie en de hoofdklassen amateurs waren.
+2/-3

 
1 jaar geleden
Idd, terug naar de beloften competitie.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Wat boeit mij dat, het is goed voor onze talenten
+4/-1

1 jaar geleden
Weer iemand wat de status van Obispo is? Gisteren geen basis als ik het goed begreep. Geblesseerd of iets dergelijks?
+2/-1

 
1 jaar geleden
Hij is er de afgelopen weken even uit geweest, maar de reden was ook bij Rik Elfrink niet bekend. Hij stond deze week wél weer op het trainingsveld bij het eerste.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dank Pacifico.. Zie dat hij gisteren tegen Vitesse erbij was
+1/-1

1 jaar geleden
Het valt me op dat Jong PSV gemiddeld 2 doelpunten per wedstrijd maakt en daarmee (naast Sparta) het hoogste moyenne van de JL heeft. PSV heeft gemiddeld 3 doelpunten per wedstrijd en Ajax zelfs nog meer. Opvallend zo'n groot verschil. In de Eredivisie wordt uitzonderlijk veel gescoord dit jaar, maar in de JL ook wel erg weinig.
+1/-0

 
Wij hebben in de JL ontzettend veel doelpunten tegen, geen wonder dat er geen CV uit eigen keuken te serveren is, daar valt toch wel aan te werken?
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

albert antonh blanke bruma chelsea daguardo derksen discriminatie diversiteit ehvdgxt fanstore ginkel grappen klompje koen nederland promoten racisme racistisch racistische rafa ras skipper slachtoffer thuisshirt tokkie tolerantie trestena vhtlsaw weegschaal