Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV heeft nog geen officieel bod op Hirving Lozano ontvangen'

4 mei 2019 14:40 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV heeft nog geen officieel bod op Hirving Lozano ontvangen"; image source: Pro Shots

Ondanks dat Italiaanse media al melden dat er een akkoord is over de transfer van Hirving Lozano is hier nog zeker geen sprake van. Volgens het Eindhovens Dagblad heeft PSV op dit moment geen officieel bod ontvangen van Napoli en is er ook geen contact met officials van de club. De nummer twee van Italië heeft geruime tijd geleden hun interesse wel al kenbaar gemaakt bij het management van de aanvaller.

Het ED meldt wederom dat PSV een transfersom verwacht van minimaal 35 tot 40 miljoen euro. Lozano heeft nog een contract tot 2023, dus PSV kan daardoor een forse prijs vragen.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

lozano kenbaar napoli officials

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden (gewijzigd)
Ik denk dat er gewoon weinig over te zeggen is. Er geen contact met officials van de club, maar als de zaakwaarnemer weet met welk bedrag PSV akkoord gaat is dat pas in de laatste fase nodig.
Ik weet niet hoe goed de bronnen van de Italiaanse kranten zijn, maar ik durf ook niet op de berichten van PSV af te gaan. Ik vermoed dat De Jong pas iets zegt als alle handtekeningen gezet zijn.
+2/-1

4 jaar geleden
[terugmelding46] Miljoen toch? Veel geld en misschien met een swingende tweede seizoenshelft was het nog meer geweest. En bij Ajax was het misschien nog 10, 20M erop geweest maar goed, ik denk dat dit de juiste marktwaarde is. Vind het alleen jammer dat ie naar Italie gaat (als dat dus zo is) - had hem liever in Engeland (Liverpool) of i Spanje gezien.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Op zich wel jammer als hij naar Italië gaat. Krijgt daar te maken met schoppende verdedigers. Dat gaat hij niet lang volhouden daar. Hirving lijkt mij meer een spits voor Real , Atletico of een Engelse ploeg . De Spurs zouden hem goed kunnen gebruiken met zijn snelheid.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Engeland Spanje of Duitsland..Er lopen overal harde verdedigers rond.Slimmer voetballen en niet zo vaak alles opzoeken.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ontkenning of niet, waar rook is is ook.vuur..Zo hoog mogelijk inzetten want je moet ook pachuca een flink aantal procenten gaan betalen..Hoop dat ze.er wel flink bedrag aan overhouden en geen leuke fooi.! PSV en Ajax daar zit veel te veel verschil in..Ajax vangt veel hogere bedragen binnen..Of ze nu presteren of niet.Ligt het aan de contracten ,salaris?
+1/-0

 
4 jaar geleden
Dat ligt enkel aan de berichtgeving. De televaag heeft er nogal het handje van om de transfersommen van de neusjes op te blazen. De jaarrekening laat elk jaar weer een iets ander beeld zien dan de som van de bedragen die de televaag heeft verspreid.
Ik denk dat het verschil er met name in zit dat bij PSV veel meer over netto-bedragen wordt gesproken en in duivendrecht over bruto-bedragen (dus inclusief tekengelden, makelaarsfees, transactiekosten etc.).
+3/-0

 
4 jaar geleden
Die vraag stel ik mezelf ook vaak. Heeft denk ik met een combinatie van factoren te maken. Reputatie van Ajax in de wereld (is nou eenmaal beter dan de onze). Amsterdamse bluf (durven spelers niet te verkopen, ook al wordt er 40M geboden). Maar ook met het feit dat er hogere afkoopsommen in hun contracten staan, waar ze in ruil voor hogere salarissen betalen (heeft Derksen ooit gezegd).
+2/-0

 
4 jaar geleden
Als je een eigen vermogen van meer dan €200m hebt Kun je je poot stijver houden dan het arme PSV waarvan magic Toon openbaar heeft gezegd dat we eigenlijk 2 uitgaande transfers per jaar nodig hebben
+5/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Kun je nagaan hoe het gesteld is met de rest van de clubs in de eredivisie. Hoezo Mickey Mouse competitie? Op kunstgras.
+1/-0

 
4 jaar geleden
@Tony, ik dacht dat PSV al een buffer van orde 40 miljoen had zodat ze tav aankopen niet direct op een verkoop hoefde te wachten. Maar als je betere getallen heb hoor ik het graag.
De verplichte verkoop van 1 á 2 spelers per jaar legt geen grote druk op PSV, dat moet toch redelijkerwijs te doen zijn. Zeker ook omdat spelers zelf toch al die stap willen gaan maken.
Ik dacht dat de situatie van PSV wel ok was, maar dat in het spoor van Ajax blijven, financieel gezien, nu niet meer mogelijk is.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Voor zover ik het goed begrepen heb heeft Gerbrands ook gezegd een buffer te willen bereiken van dergelijke omvang. Deelname CL heeft dit jaar al behoorlijk wat binnengebracht maar volgens mij never nooit €40m (netto).
+1/-0

 
4 jaar geleden
Die buffer heeft er weinig mee te maken. Het heeft meer met een grote mond/lef te maken. 2 jaar geleden, toen Ajax die buffer nog niet had, wezen ze al lachend een bod van 40 miljoen op Dolberg af. Een bedrag dat wij voor onze huidige topspelers in een betere markt dan toen (!) niet eens krijgen. Het blijft wel pijnlijk om te zien dat wij voor Bergwijn en Lozano circa 30-35 miljoen vangen en je weet dat dezelfde spelers in Amsterdam 50+ miljoen opleveren.
+1/-0

 
4 jaar geleden
En niet te vergeten ze hebben een grotere mond . Vier jaar achter elkaar roepen dat je de beste bent maar dit niet laat zien ivm een kampioenschap , je moet maar durven , lef heet dat . Maar de media doet er hard aan mee Nog niet zo lang geleden werd ten Hag met de grond gelijk gemaakt en nu ? Maar ja , er lopen nu eenmaal mensen rond met oogkleppen en oordoppen als het hen uitkomt. Gewoon normaal doen , PSV ten voeten uit.
+3/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Ik vind niet eens dat zoiets 'lef' heet @romaba, het komt wmb. voornamelijk heel dom over.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Zijn het niet de fans die daar babbels hebben?
+1/-0

 
4 jaar geleden
Sjaak Swart en Edwin vd Sar bv roepen dit al jaren. Als je weet wat Siaak Swart riep over de graafschap in 2016 , walgelijk . Je kunt het nog terugzien. Maar ja , die slaapt nog steeds in zijn Ajax pyjama . Matthijs en Frenkie daarentegen zijn heel anders , respectvol naar andere clubs , perfecte profs.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Van Edwin van der Sar is me ontgaan eerlijk gezegd en wat Sjaak Swart zegt moet ik op de maandagmiddag tot voor kort altijd enorm om lachen. Maar heel eerlijk gezegd vrees ik de komende jaren en niet alleen omdat Ajax dit seizoen op weg lijkt naar eremetaal. Hun 'infrastructuur en merk Ajax' daar kunnen wij alleen maar van dromen. Als ze dat nog beter weten te vercommercialiseren (ze doen dat al fuckin goed) en ze houden het hoofd bovenin koel dan hebben John de Jong en Mark van Bommel echt een 'hell of a job' te doen om aan onze verwachtingen te voldoen.
+1/-2

 
4 jaar geleden
@Tony, een 2e plaats in de competitie is toch geen prijs?. En wees wat zorgvuldiger als je Gerbrands citeer, want het slaat nergens op dat PSV ieder seizoen twee uitgaande transfers nodig heeft om de begroting sluitend te krijgen. Men moet zich plaatsen voor de Europa League, anders is er een gat in de begroting van ongeveer 5 miljoen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
@Klok: je hebt gelijk, mijn post moet zorgvuldiger. PSV heeft zelf aangegeven 1-2 transfers nodig te hebben om een positieve transferbalans te realiseren. Daar doel ik op. Wat bedoek je met je opmerking over plek 2 trouwens?
+1/-0

 
4 jaar geleden
@Tony, Cocu 3x kampioen, 1x de beker, 2x Johan Cruijff schaal een geweldige lijst. Ajax in die periode geen enkele prijs gewonnen maar het financiële gat met PSV is heel groot geworden. Daarom is voor mij een 2e plaats wat recht geeft op voorronde Champions League een hoofdprijs en daar denk jij totaal anders over. Ajax zit in een geweldige fase en ik val van de ene in andere verbazing, maar het is dezelfde club, die een paar maanden geleden met 6-2 van Feijenoord verloor. Ik ben heel benieuwd naar de beslissingen die PSV gaat maken de komende maanden. PSV was 2 jaar geleden enorm teleurgesteld dat de transfer van Luuk de Jong naar Bordeaux voor 6 miljoen niet doorging. Als er nu een bod van 15 miljoen komt voor De Jong, met Romero en Lammers als vervangers, welke keuze gaan ze dan maken? Gaan ze met Bergwijn een zelfde constructie aan als met Depay en Wijnaldum contractverlenging en een percentage in de transfersom. Het worden boeiende maanden.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Dat PSV 2e wordt is op zich geen hoofdprijs @klok, wèl dat ze wellicht gelijk eindigen met ajax. En dat met een minder sterke(lees duur gekochte) selectie is dat een uitstekend resultaat. Vooral Bommel en TS zou ik hiervoor een dik compliment willen geven, het consequent vasthouden aan een speelwijze met af en toe een mutatie en lichte aanpassing zal zijn vruchten af gaan werpen in de toekomst (vergeet niet dat TenHag ook even tijd nodig had en werd beschimpt). Ik vind het knap dat de TS binnen 2 maanden voor elkaar kreeg dat PSV een vechtmachine werd die talloze keren een achterstand wegwerkte en tig-procent van de doelpunten richting het einde van de wedstrijd maakte. Dit PSV speelt na de winterstop niet echt goed, maar pakt wel vaak(helaas niet altijd) de punten, puur met door gaan tot het gaatje. Ben razend benieuwd hoe we er over een jaar voor staan.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Inzake de 2e plek en voorronde CL: ik vrees dat het PSV van het nieuwe seizoen er dan nog niet zal staan itt Ajax vorig jaar. In dat opzicht zou een snelle verkoop van Bergwijn en/ of Lozano uitkomst kunnen bieden hoe spijtig een vertrek ook zou vinden.
+2/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Yep Tony , dat realiseer ik mij ook . Als je de beste bent , prima , geen enkele moeite mee. Maar een grote mond opzetten is ongepast zeker als je vier jaren zonder prijs staat . Laat het op het veld zien.Wat de toekomst brengt , we gaan het zien . Een Ajax zonder de Ligt, de Jong , Neres en van Beek is een heel ander Ajax .Het succes van nu is geen garantie voor de toekomst.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Met die 1 op bedoel je . Ja , mooi voorbeeld van hoogmoed. 2004 toch ?
+2/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Tony, Edwin vd Sar zou opstappen als Ajax geen kampioen zou worden vorig seizoen . Later zei hij dat men hem verkeerd geïnterpreteerd had .
+1/-0

 
4 jaar geleden
Dank. Ik vind zoiets zeggen geen issue en zeker geen bluf. Je ‘belofte’ niet nakomen komt in mijn woordenboek niet voor. Hopelijk wordt het snel weer minder in Amsterdam want ik heb een bloedhekel aan toezien hoe anderen prijzen pakken.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage