Transparent
Inloggen
Sluiten

'Napoli ziet af van aantrekken Hirving Lozano'

7 mei 2019 21:56 - RAI Sport
Foto: Pro Shots

"Napoli ziet af van aantrekken Hirving Lozano"; image source: Pro Shots

Volgens het Italiaanse RAI Sport heeft Napoli de stekker getrokken uit de onderhandelingen met PSV over een transfer van Hirving Lozano. De Italiaanse topclub heeft twijfels over zijn fysiek en zijn de financiële eisen van zowel PSV als Lozano zelf te hoog. Napoli zou zaakwaarnemer Mino Raiola inmiddels hebben geïnformeerd.

Meer op RAI Sport




Discussieer mee op de forums


Tags

lozano napoli rai raiola stekker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Helaas ! Was ook wel te verwachten. Wie zal hem dan nog willen voor zon mega bedrag ?
+2/-2

Blijft ie nog een jaar, wordt ie nog belangrijker en duurder, wie weet heeft Derksen hier een vinger in de pap, die smeerlap
+4/-2

 
4 jaar geleden
hopelijk wel belangrijker ja want na de winterstop is het maar een matige speler geworden,en duurder is altijd maar afwachten
+3/-1

 
4 jaar geleden
Derksen?? Napoli zou zich überhaupt iets aantrekken van deze clown?
+2/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Mooi , kunnen we misschien nog genieten van deze geweldige spits.Goede zaak trouwens . Hirving hoort niet thuis bij de schoppers in Italië .Afbraakvoetbal.Ik zet er trouwens wel mijn vraagtekens bij . Gezien de omschrijving lijkt het meer op Nep nieuws. Als je weet dat hij geblesseerd is , hem in willen lijven en dan twijfelen over zijn fysieke gesteldheid . Vreemd.
+3/-0

4 jaar geleden
Hij zal bij PSV veel meer moeten laten zien dan in de laatste wedstrijden.Dus gewoon nog 1 jaar bij PSV en knokken.
+2/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Als je weet hoe ze in Italie met hun begroting omgaan dan kan je wel redelijk inschatten hoe de italianen onderhandelen.

De Italiaanse regeringen hebben hun begrotings-tekort enorm op laten lopen, en de europeese bank moet nu steeds Italiaanse staasobligaties kopen om Italie overeind te houden. Als ze dat even niet doen dan wordt de rente daarvan zo hoog dat de financiele markt die staat-obligaties niet eens meer wil hebben en er een gevaar is dat het land financieel in elkaar klapt.

Ook alle problemen tussen bv KLM en AirFrance geven een goed voorbeeld hoe groot het verschil tussen het noorden en het zuiden van Europa is. Frankrijk wil niet voor niks een groot europa met een centrale bank, zodat NL + Duitsland hun tekorten gaat betalen.

Mijn post heeft misschien een wat aparte inleiding, maar het geeft wel goed aan hoe dit soort zuidelijke landen zaken aanpakken. Als TD van een Nederlandse club moet je je helemaal niks van al hun theater en drama-gedrag aan trekken. Gewoon de prijs vragen die je wilt hebben, en zo niet dan is Lozano een jaar in NL houden ook een goede optie.
+3/-0

 
de Italiaanse staatsobligaties zijn net zoveel waard, als de lire 20 jaar geleden. Koop je per kilo.
+3/-0

4 jaar geleden
huh?? ze hebben elkaar al een ja woord gegeven en dan kan het ineens niet meer?? en als het andersom is dan wordt het bij het cas ofzo neergegooid!
+2/-0

 
4 jaar geleden
Duidelijk geval van Nep nieuws lijkt me. Precies zoals u aangeeft.
+1/-0

4 jaar geleden
Engeland of spanje past ook veel beter bij hem. Lekker naar Valencia of Everton of zoiets. Dan daarna mogelijk volgende stap naar de achte top.
+2/-0

Ze kunnen Lozano niet betalen, klimmen vaak wel hoog in de boom, maar hebben geen cent te makken.
+3/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage