Transparent
Inloggen
Sluiten

'Marco van Ginkel vanwege blessure ook komende zomer niet naar PSV'

8 mei 2019 08:57 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"Marco van Ginkel vanwege blessure ook komende zomer niet naar PSV"; image source: Pro Shots

Marco van Ginkel zal komende zomer niet naar PSV komen. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. De middenvelder van Chelsea is vanwege een zware knieblessure al het gehele seizoen uit de roulatie en het ED meldt dat het zomaar nog een handvol maanden kan duren voordat hij weer inzetbaar is. Van Ginkel heeft in Londen nog een contract tot 2020, dus als dat niet verlengd wordt, is hij na volgend seizoen transfervrij te halen.

Van Ginkel raakte in september 2013 zwaar geblesseerd aan zijn knie en onderging in zowel 2016 als in 2018 een operatie omdat hij last bleef houden. Op 6 mei 2018 speelde de middenvelder voor het laatst een wedstrijd, met PSV thuis tegen FC Groningen.




Discussieer mee op de forums


Tags

ginkel chelsea groningen handvol londen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Riverside (geschorst)
4 jaar geleden
Dan maar misschien gaan voor Guus Til...? Mits haalbaar, zelfde type speler met mooie toekomst denk ik
+1/-1

4 jaar geleden
PSV en het kopen van middenvelders is in het verleden vaak geen gelukkige combinatie gebleken. Benieuwd wat er nu uit de hoge hoed getoverd gaat worden.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Wat mij betreft was de laatste succesvolle aankoop voor de linie Davy Propper in 2015/2016. Strootman en Wijnaldum werden in 2011/ 2012 gehaald. Guardado wat mij betreft ook een voltreffer maar verder? De lat kan omhoog wat mij betreft. Cocu en van Bommel lijken er beiden een handje van te hebben om spelers te willen kneden tot 'systeem' voetballers. Hartstikke leuk maar kunnen we echt tevreden zijn over de zogenaamde succes 'rate' over de laatste 5 - 10 jaar?
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Strootman heeft meer verprutst dan goed voetbal gespeeld , veel onnodige kaarten gepakt .Over de laatste 10 jaar kunnen we best tevreden zijn. 2009 -2013-2016 en 2017 JC schaal .2012 de Beker , Nep prijzen , dat wel. 2008- 2015-2016 en 2018 Kampioen. Vergelijk dat maar met onze concurrent die ook tevreden kan zijn behalve de laatste vijf jaren.
+1/-0

Afblijven van Guus Til vergelijkbaar met Derrick Luckassen, kan je beter Bart Ramselaar houden.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ben ik met je eens. Las laatst een uitgebreide analyse van hem, hij is nog niet klaar voor PSV.
+1/-0

4 jaar geleden
Was mooi met V.Ginkel maar gaat het niet meer worden er mee op houden om terug te halen nu veder kijken.Succes Marco V Ginkel waar dan ook !
+2/-0

Ik begrijp het gerinkel om van Ginkel echt niet meer, vind het nou mooi geweest en hoop dat het goed komt met Marco, maar we moeten wel verder kijken dan onze Neuzen lang zijn.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Ik snap dat wel Por want die jongen wordt hoognodig gemist waarbij komt dat dergelijke type spelers voor PSV begrippen zeer duur zijn.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik las vanochtend in het eindhovens dagblad dat volgend jaar zijn contract afloopt. Als hij deze winter weer fit is zou ik als PSV hem voor een zeer uitgebreid onderzoek uitnodigen. Er is een verschil tussen voetballers die op hun positie meevoetballen, en spelers die een elftal echt kunnen sturen. Dat laatste ontbrak dit jaar bij PSV en Van Ginkel heeft die kwaliteit.
+1/-0

 
Begrijp ik ook bro, maar de tijd staat niet stil in het voetbal, voetballers van het caliber Ginkel zijn welkom, maar dan moeten ze wel inzetbaar zijn en vorm behouden, wij hebben best geluk gehad met Ginkel, maar als hij vroeg in het seizoen geblesseerd raak drukt ie wel zwaar op de centen, of is er een verzekering daarvoor? Een voetbal Gak oid?
+1/-0

4 jaar geleden
Vergeet niet dat we Ryan Thomas ook nog hebben en Gutti. Dus middenvelders genoeg zou ik zeggen. Eigen jeugd ook niet vergeten.
+1/-0

 
Amsterdam en de KNVB zullen PSV voor altijd als een pijn in de reet hebben, het recht zegevierd.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage