Transparent
Inloggen
Sluiten

Jeroen Zoet: 'Volgend seizoen zal ik als het goed is gewoon hier starten'

10 mei 2019 09:41 - NOS.nl
Foto: Pro Shots

Jeroen Zoet: "Volgend seizoen zal ik als het goed is gewoon hier starten"; image source: Pro Shots

In gesprek met de NOS geeft Jeroen Zoet aan te hopen dat hij komende zomer een transfer naar het buitenland gaat maken. Echt bezig met een overstap is hij echter niet. "Volgend seizoen zal ik als het goed is gewoon hier starten. Ik heb deze zomer verlengd", aldus Zoet. "Iedereen weet hoe ik er over denk, maar in deze situatie moet ik dat opzij zetten. Mijn persoonlijke belangen of ambities staan eventjes aan de zijkant. Voor PSV is dat nu het belangrijkst."

Afgelopen zomer was er ook al interesse voor de doelman. Of die clubs nu opnieuw terugkeren vindt Zoet nu niet van belang "Dat is een moment waar ik nu niet mee bezig ben. Dat is iets voor na het seizoen. Dan ga ik er naar kijken", zo geeft hij aan. "Nu is alleen zondag belangrijk en na zondag is woensdag belangrijk. Het zou fantastisch zijn als we woensdagavond een mooi feestje gaan vieren."

Meer op NOS.nl




Tags

zoet nos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Een beetje tegenstrijdig allemaal. Op de ene plek lees ik dat iedereen weet dat hij weg wil. Nou lees ik hier weer dat hij volgend seizoen gewoon hier start als het goed is. Vreemd. Ik heb de indruk dat het voor beide partijen beter is als hij vertrekt. Dan heeft Jeroen een nieuw avontuur en kunnen wij verder met Unnerstall.
+1/-0

 
De pers moet toch wat schrijven, wat er overal staat is maar een woord niet verzonnen 'ik'.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Een vd weinige voetballers die normaal in de ik- ipv je-vorm spreekt
+1/-0

4 jaar geleden
maw Er heeft zich blijkbaar geen interessante club gemeld . Maar hij kan hier dan nog wel starten maar blijkbaar is hij toch op zoek , anders zou hij zeggen dat hij niet weg gaat . Geen probleem als hij blijft , goede doelman. bij PSV is hij nr. 1 dat moet hij wel afwachten bij een andere club.
+1/-0

Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Jeroen bedankt en succes bij je nieuwe club. Na de winter is het vaak net niet. Veel houdbare ballen vlogen erin. Maar welke club zit op hem te wachten ?
+1/-1

 
4 jaar geleden
Zijn je 1e en laatste zin wel met elkaar te rijmen?
+2/-0

4 jaar geleden
Hij mag hier volgend seizoen best starten, maar aub wel als 2e doelman, Unnerstal paar klasse beter namelijk. Ben zijn getwijfel helemaal zat, bij hoge ballen vanaf de zijkant en corners......dramatisch zelfs.
+1/-2

 
4 jaar geleden
Wat een vreemde reacties toch allemaal . De minst gepasseerde doelman ondanks de domme eigen doelpunten van oa Swaab en Viergever. Wanneer zijn we eigenlijk tevreden ?. Hoe goed Unnerstall is moeten we nog afwachten. Haal Gomez maar terug als je een goede doelman wilt ondanks zijn leeftijd. (Buffon) . Groot , sterk en doet me denken aan v Beveren.Zoet kan nog beter worden , niets mis met de doelman. Onana zat behoorlijk fout tegen de Spurs . 2 doelpunten in dezelfde hoek waar hij te laat was , grabbelen met Schöne en onnozel tijdrekken . Als hij normaal had gedaan was die 3e treffer nooit gevallen . Daar hoor je niemand over.
+1/-0

 
4 jaar geleden
grotendeels mee eens. Na een aantal doelmannen die echt niet goed genoeg voor PSV waren hebben we met Zoet weer een redelijke keeper. Vorig jaar heeft hij PSV er een aantal keren goed doorheen gesleept. Na de winter wel een periode dat er welveel tegendoelpunten waren waarbij hij er niet goed uit zag, maar toen was het hele team ook minder.
Ik verwacht dat hij vertrekt. Soms is verversen van een team ook goed voor nieuwe prikkeling en gezonde spanning.
+2/-0

 
4 jaar geleden
@romaba: Je gaat nu ineens Onana erbij halen....nou die maakt reddingen die ik Zoet nog nooit heb zien maken, als Zoet bij ajax in de goal had gestaan afgelopen woensdag....dan was het in ieder geval niet pas in de laatste minuut beslist, Onana heeft zeker 20 ballen op doel gehad, met het percentage wat Zoet tegenhoud, waren dat ongeveer 15 doelpunten geweest haha....nee jongen Zoet is gewoon de minst gepasseerde keepre omdat we gewoon de minste kansen wegggeven van alle ploegen....en dan nog krijgt ie het voor elkaar om bijna ELK schot binnen de palen door te laten. Een topkeeper bij een topclub staat er bij die paar ballen die hij krijgt....en dat doet Zoet gewoonweg niet !
+1/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
1977.1978 Onana haal ik er bij ter vergelijking Logisch , we staan op een gedeelde 1e plek , gedeeld omdat onze voorhoede het af liet weten. Zoet heeft de minste doelpunten tegen als we dat niet zien hebben we wel heel dikke oogkleppen. Bovendien heeft Ajax verloren door misperen van Onana wat ik al aangaf. Daar hoor je nu nog niemand over maar dat komt straks nog wel als ze gaan relativeren .De reacties op Zoet zijn ongepast . Dat stoort mij , de cijfers laten iets anders zien dan wat hier door sommigen beweert wordt. Het moet wel raar lopen wil Jeroen de Tonny van Leeuwen trofee niet ontvangen .
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ach man, jouw afkeer van Zoet heb je al vaker laten blijken. Ja de tweede seizoemshelft ziet het er niet altijd goed uit, maar zoals anderen ook aangeven ; Zoet heeft ons ook vaak op de been gehouden. Prima eredivisie keeper. Onana heeft soms leuke reddingen, maar is ook vaak onbetrouwbaar door zijn nonchalante aanpak.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Ach man.....beetje rustig he.
Ik mag toch een mening hebben of telt alleen jouw mening ?
En nee, ik heb geen afkeer van Zoet, maar gewoon niet goed genoeg voor de top....jammer ...volgende, net zoals het met veldspelers gaat...niet goed...eruit en betere opstellen. Lachwekkend om te zeggen "het ziet er niet goed uit"....maar wel laten staan, tsja daaruit laat je echt zien ambities te hebben, ik ben top gewend bij PSV en geen subtop, als jij daar tevreden mee bent...prima jouw mening, maar ik (en velen in mijn vak om me heen)erger me wekelijks kapot aan het getreuzel bij spelhervattingen en vooral het nakijken van hoge ballen die vlek over hem heenvliegen...Gomes was de baas in heel de zestien, Zoet is nergens de baas....meer een angsthaas. We zullen het gaan zien komend seizoen....
+1/-1

 
4 jaar geleden
Dus omdat ie een mindere seizoenshelft heeft is ie opeens niet goed genoeg meer? Dan kan je heel het team behalve Luuk van de hand doen. Er zijn weinig alternatieven. Of Unnerstal een verbetering is, valt ook te bezien. Het is gewoon kortzichtig om Zoet af te vallen terwijl hij gewoon een betrouwbare keeper is gebleken in de afgelopen seizoenen en tevens de eerste seizoenshelft. Gomes was een klasse apart. Je kan niet verwachten dat psv altijd een dergelijke keeper op goal heeft staan. We hebben na Gomes heel lang niks gehad totdat er met Zoet weer iemand stond die kon keepen.
+1/-0

Riverside (geschorst)
4 jaar geleden
Ik zie onze Jeroen idd wel vertrekken, maar ik verwacht gen hele grote club..., ligt ook wat men bij psv in het hoofd heeft als geld, word dit bedrag al snel 8-10 miljoen, dan blijven we met hem zitten denk ik! Wat hierboven ook gemeld werd, haal Gomes voor 1 of 2 seizoenen als 2 keeper, wanneer hij dat ziet zitten heb je een prima stand in en Kun je hem misschien behouden voor de toekomst, ik vind hem op en top sportman!
+1/-0

4 jaar geleden
Gewoon niet goed genoeg deze keeper. Persoonlijk verantwoordelijk dat je niet door gaat in de EL (2 fouten tegen inter) en in de competitie pakt ie ook maar weinig ballen. Redelijke keeper maar niet het niveau wat PSV zou moeten nastreven. Hij straalt ook totaal niets uit
+1/-0

4 jaar geleden
Niet goed genoeg voor PSV. Is mede verantwoordelijk voor het vele onnodige puntverlies na de winterstop. Ook in de CL erg matig gekeept. Heel snel verkopen, mocht zich een middenmoter uit Duitsland of Engeland melden. Het is een sympathieke jongen met een echt PSV hart. Dat is waarom hij meer krediet krijgt dan anderen denk ik. Vorig seizoen leek het erop dat hij zich door ging ontwikkelen maar dit seizoen is duidelijk geworden dat er niet meer in zit. Unnerstall lijkt me een klasse keeper die zich naar de top zou kunnen ontwikkelen. We gaan het zien!
+1/-0

 
4 jaar geleden
Zoet heeft jarenlang goed gekeept. Geen Gomez inderdaad maar veel beter dan Izakson terwijl die toch jarenlang Zweeds doelman was. Ik denk inderdaad dat Jeroen naar een middenmotor in Engeland vertrekt. Misschien is Gomez terughalen dan als stand in nog niet zo'n gek idee. Goh wat heb ik heimwee naar die tijd. Misschien kleurt dan mijn beeld wel te veel.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage