Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV neemt 16-jarige aanvaller over van Feyenoord'

10 mei 2019 14:01 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV neemt 16-jarige aanvaller over van Feyenoord"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat komende zomer Ibrahima Berete de overstap maakt naar PSV. De 16-jarige aanvaller komt over van Feyenoord, waar hij nog geen contract had. Berete speelde pas een jaar in Rotterdam, nadat hij daarvoor een jaar speelde in de jeugdopleiding van Vitesse. De aanvaller met Guineese roots werd destijds overgenomen van Brabant United, het samenwerkingsverband van FC Den Bosch en RKC.

Helemaal rond is de overstap nog niet. Berete heeft wel al zijn woord gegeven aan PSV, maar over persoonlijke voorwaarden moeten nog enkele formele zaken doorgehakt worden.

Meer op ED.nl




Tags

berete feyenoord doorgehakt guineese ibrahima rkc samenwerkingsverband vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Wij nemen een jeugdspeler van Feyenoord over, maar Ajax kan nu de hele club opkopen ;-)
Ik zie ons nog wel met Ajax mee blijven doen, maar ik denk dat Feyenoord niet meer aan kan haken. Nu ook al weer 20 punten achter op PSV en Ajax. Met een nieuwe kuip gaan ze dat gat waarschijnlijk ook niet dichten.
+1/-0

 
4 jaar geleden
WouterErik: waar basseer jij je laatste zin op?
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
@Tony, Ik weet niet meer precies uit welk artikel ik dat heb, tav de cijfers.
Weet bijna zeker dat hun begroting er wel mee omhoog gaat, maar nog steeds een stuk op Ajax en PSV achter blijft.
Er is jarenlang gesproken over havenbarronnen maar die zijn er nooit echt gekomen.
PSV heeft nu met Eindhoven Brainport wel een aantal kapitaal-krachtige bedrijven achter hun staan, en ik verwacht dat die bedrijven nog door blijven groeien, vooral ASML.
Verder wordt de Kuip grotendeels door andere partijen dan Feyenoord betaald, en die moeten ook hun investering terug krijgen.

De nieuwe kuip zal een stap vooruit zijn, maar volgens mij blijven ze op achterstand tov PSV.
+1/-0

 
4 jaar geleden
En wat als Ajax de Arena gaat kopen die ze nu huren ?Het zal de komende jaren toch wel gaan om Ajax PSV en Feyenoord . Zolang clubs hun doelstelling niet zullen wijzigen en geen risico willen nemen zullen er geen sponsors opstaan en zitten wij opgescheept met een Mickey Mouse competitie op kunstgras. Als ik zie welke clubs uit de keukendivisie strijden om een plek in de eredivisie word ik daar niet vrolijk van. Afbraakvoetbal . hoog tijd voor een andere opzet in de eredivisie of een Europese competitie. Waarom zouden spelers van oa Ajax nog in Nederland willen blijven na geproefd te hebben van de CL om vervolgens volgend seizoen te spelen tegen clubs als Nac , de Graafschap of misschien wel Almere City met een capaciteit van 3000 toeschouwers ?
+1/-0

 
4 jaar geleden
Zolang ze nog met 6-2 worden weggespeeld door feyenoord die 20 punten of zo achterstaat, moeten ze maar gewoon in de eredivisie blíjven.
+1/-1

4 jaar geleden
Zo'n clubhopper is over een jaar toch weer weg man. 16 jaar en al op weg naar zijn 4e profclub. Netjes hoor!
+4/-0

 
Dat werd ook gezegd van Steven Bergwijn, toen hij overstapte van Ajax.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje