Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV verhoogt vraagprijs Hirving Lozano vanwege interesse Bayern München'

10 mei 2019 18:10 - Spazio Napoli
Foto: Pro Shots

"PSV verhoogt vraagprijs Hirving Lozano vanwege interesse Bayern München"; image source: Pro Shots

Volgens de Italiaanse journalist Raffaele Auriemma heeft PSV de vraagprijs van Hirving Lozano verhoogd. Dat gaf hij aan op Radio Marte en wordt opgetekend door Spazio Napoli. "PSV heeft de prijs verhoogd, omdat Bayern München belangstelling voor hem heeft", aldus Auriemma. "De Duitsers zullen Ribery en Robben gaan verliezen en de Mexicaan is nu in beeld. Ik geloof niet dat hij nog naar Napoli zal komen."

Meer op Spazio Napoli




Discussieer mee op de forums


Tags

bayern lozano auriemma napoli marte raffaele ribery robben spazio

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Als dit waar is, prima bericht, denk dat Lozano zeker zal slagen in Duitsland.
Zeker 50 miljoen waard.
+2/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
50 miljoen? In Japanse Yen misschien. Hij moet minder grasprietjes tellen, zoveel dat ie op het veld ligt
+3/-2

4 jaar geleden
haha Lozano naar Bayern. Die komt tekort daarvoor. Dit is gewoon een onzin bericht.
+2/-5

 
4 jaar geleden
En daarom verkoopt ajax haar spelers voor zo veel geld. Wij moeten ook hoog inzetten en bluffen ipv altijd roepen dat onze spelers het bij een topclub niet aankunnen. Als ajax 60 miljoen voor Neres vraagt, kan PSV dat ook voor Lozano doen. Hoog inzetten, beetje bluffen en hopelijk houden we 50 miljoen over, waarvan helaas een aanzienlijk deel naar Zijn oude club gaat.
+5/-1

 
4 jaar geleden
Ik weet niet wat lozano met Ajax te maken heeft. Neres laat ook regelmatig wat zien ook in de CL. Ze hebben 2 spelers die de top gaan halen, de Jong en de Ligt en die terecht voor hoge bedragen worden verkocht.

Bij Bayern speelden jarenlang toppers als Robben en Ribery en dan denk je dat ze nu voor Lozano gaan, die al maanden lang dit en vorig seizoen minder presteert? Als Lozano daar 4 wedstrijden niets laat zien, zit hij de maanden daarna op de bank. Maar misschien zien ze hem wel als extra invaller?
+2/-2

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Idd Bij Bayern speelden jarenlang toppers als Robben en Ribery maar die gaan weg . Bayern wil gaan verjongen maar ik zie Hirving niet vertrekken naar Bayern. Hirving hoort in Engeland thuis . We hebben de snelheid gezien van Liverpool en de Spurs wat mij verbluft heeft . Ik dacht werkelijk niet dat Barcelona en Ajax zouden verliezen. Typisch Engels voetbal wat gelukkig op zijn retour is in de top . snelheid en zeer wendbaar zo ook Hirving.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Helemaal mee eens. Als bij Ajax iemand een bal twee keer goed aanneemt is het de nieuwe Iniesta. Club, supporters en media gaan daar vol op in mee. Daarbij komt dat Ajax bluft en nee durft te zeggen als er 40 miljoen wordt geboden voor zo'n kwakzalver.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Schei uit zeg. Lozano doet niet onder voor Gnabry, is beter dan de huidige Robben en Ribery en heb je liever in je team dan de blessuregevoelige Coman. Dat Bayern bij Lozano aanklopt vind ik helemaal niet gek. Sowieso slagen type Lozano's sneller in het buitenland dan jongens als Memphis en Bergwijn. Technisch niet zo verfijnd, maar enorm dreigend, prima rendement en bovenal een fantastisch spelinzicht.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Gnabry komt ook tekort voor Bayern. Daarom willen ze ook wat aankopen doen.
+2/-0

Vraagprijzen worden doorgaans nooit bekend gemaakt, anders dan alleen aan geïnteresseerde club(s). Het klinkt daarom ook zeer onwaarschijnlijk dat PSV dit gecommuniceerd heeft naar een Italiaanse journalist.
+3/-0

 
4 jaar geleden
He he , dat roep ik nl ook altijd, al die bedragen van club maakt vraagprijs bekend of club heeft zoveel miljoen over voor een bepaalde speler....allemaal onzin berichten....geen TD die zegt dat ie de ff de beurs gaat trekken en zeker niet voor hoeveel.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Nepnieuws en zo zullen er meer volgen . Tot en met woensdag as en dan is het afgelopen.
+2/-0

 
4 jaar geleden
@Raimundo, Ik geloof ook niet veel van dit soort speculatieve berichten.
Maar ik lees niet dat PSV het aan de journalist heeft gemeld,

Verder is zijn zaakwaarnemer toch voor Italie geschorst ?
+2/-0

 
@WouterErik,

Vanwege de vermeende interesse van Napoli zou het goed kunnen zijn dat PSV zijn vraagprijs bekend heeft gemaakt aan Napoli, maar heb uiteraard geen flauw idee of en hoe Napolitanen communiceren met mensen van de buitenwereld(lees media). Dit is het kat-en muis spel wat meestal gespeeld wordt bij (belangrijke) transfers.Ik denk dan ook dat het hier om natte vingerwerk gaat.

Raiola is idd geschorst. Ik geloof voor 3 maanden. Er was iets niet pluis met de transfer van Scamacca naar PSV.
+2/-0

Riverside (geschorst)
4 jaar geleden
Tja, ik begrijp Napoli ook eerlijk gezegd niet, want dit lijkt mij nou niet de club die zo ff 40 miljoen aftikt, dus geloof ook niet dat dit hem gaat worden, Bayern daarentegen lijkt mij financieel een veel betrouwbare partner, en geloof best dat bayern intresse in hem kan hebben, ze willen ook Ziyech, die kan op rechts, chucky kan dan daar op z’n favo plek, links, wel ff 45 aftikken, dan komt alles goed!
+2/-0

4 jaar geleden
Nu Mino Raiola wereldwijd 3 maanden geschorst is ben ik benieuwd in hoeverre dit een transfer van Lozano in de weg staat. Ik heb begrepen dat Raiola zijn zaakwaarnemer is?
+1/-0

 
4 jaar geleden
Mino is geschorst, zijn kantoor zal gewoon doorgaan of denk je echt dat hij al die transfers alleen doet? Dus ook een lukassen enz?
+2/-0

4 jaar geleden
Hoog mogelijk inzetten..we zijn géén outlet store!
+1/-0

4 jaar geleden
Het gaat er niet om of Lozano NU goed genoeg is voor Bayern. Het gaat erom of hij het in zich heeft om die volgende stap te zetten als hij naar Bayern gaat. En een club als Bayern is echt wel in staat om dat redelijkerwijs in te schatten, nadat ze hem een aantal keer hebben zien spelen.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Verstandige woorden, Ik zie Lozano nog wel stappen maken als hij spelers om hem heen hebben die hem goed aanspelen. Messi is bij Barca ook altijd veel beter dan bij het argentijns elftal.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage