Transparent
Inloggen
Sluiten

Donyell Malen: 'Het komt wel goed met mijn contract'

11 mei 2019 10:53 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Donyell Malen: "Het komt wel goed met mijn contract"; image source: Pro Shots

In gesprek met De Telegraaf geeft Donyell Malen nogmaals aan dat zijn contract bij PSV verlengd zal gaan worden. "Ik maak me er niet druk over en heb er gewoon geen haast mee. We zijn ermee bezig en het gaat de goede kant op", aldus Malen. "Ik heb geen andere intenties, hoor. Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij PSV. Het komt wel goed."

Vorig seizoen kwam Malen op de laatste transferdag over van Arsenal. "Er gaan verhalen dat ik niet fit was toen ik bij Arsenal kwam. Maar ik ben nooit te dik geweest, dat is echt een onzinverhaal", zo geeft hij aan.

Ondanks dat hij in Londen veel geleerd heeft, is hij nog altijd blij met zijn keuze om naar Eindhoven te vertrekken. "Talenten krijgen echt een kans hier. Dat doet PSV erg goed", zegt hij daarover. "Ik heb het ook nooit gezien als een stap terug. Het maakt mij niet uit hoe andere mensen dat zien. Ik bewandel mijn eigen weg."




Tags

malen arsenal bewandel haast londen onzinverhaal telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

4 jaar geleden
Kan echt uitgroeien tot een topper. speelt momenteel beter dan Steven op meerdere posities.Hoop dat hij blijft.
+3/-0

4 jaar geleden
Met malen en Gakpo hebben we al twee vervangers voor Lozano en Bergwijn binnen. Als PSV bij hun vertrek nog een goede buitenspeler kan halen is PSV tav de aanval al een heel end. Robben zou geweldig zijn, als hij fit is.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje