Transparent
Inloggen
Sluiten

Mike Verweij: 'Steven Bergwijn ziet Ajax inmiddels als een stap hogerop'

14 mei 2019 12:07 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Mike Verweij: "Steven Bergwijn ziet Ajax inmiddels als een stap hogerop"; image source: Pro Shots

In de voetbalpodcast van De Telegraaf gaf Mike Verweij aan dat Steven Bergwijn Ajax inmiddels als een stap hogerop ziet ten opzichte van PSV. "Afgelopen zondag was er ook al appverkeer tussen Bergwijn en spelers van Ajax. Dat houdt in dat hij ook nog een band heeft met Ajax", aldus Verweij.

Meer op De Telegraaf


Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn verweij hogerop appverkeer telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Telegraaf-klojo, houd je bek.

(Deze bijdrage is niet te grof)
+4/-0

1 jaar geleden
De teleriool, het vod waar de directeur van ajax een eigen column heeft.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ajax probeert onrust binnen PSV te creeren, maar het is aan PSV om cool te blijven.
Marc Netto speelt hier weer een raar spel, hij had een aantal jaren ook met Luuk de Jong gebeld, net voordat die zijn contract wou openbreken en verlengen. Niet om Luuk te gaan kopen, maar om de situatie bij PSV te verzieken.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Denk dat Steven Bergwijn dit echt niet ziet zitten, een stap hogerop is het namelijk niet. Ajax moet eerst vijf jaar structureel succes hebben voordat deze 'bayern munchen' praktijken überhaupt besproken mogen worden (of zijn we de droogte van de afgelopen vijf jaar in een keer vergeten!). Aangezien de vraagprijs van PSV rond de 40 miljoen lijkt te liggen, en deze voor een concurrent nog wel hoger zal liggen, zou ik het niet heel erg vinden als deze transfer toch door gaat. Zou uiteraard wel jammer en pijnlijk zijn om Stevie in een Ajax shirt te zien. Uiteindelijk denk ik dat dit allemaal stemmingmakerij is, en dat de media puur aan het stoken is. Hetzelfde met de berichten over hoe groot de problemen voor PSV wel niet zouden zijn door de grote leegloop.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Kijk voor de grap even op deze link en kijk naar de titels van eerdere podcasts onder de foto van die nitwit driessen: https://www.telegraaf.nl/sport/3583127/bergwijn-appte-al-met-ajax-spelerslink
+3/-0

 
1 jaar geleden
Heb jij een persoonlijke hekel aan een journalist van de Telegraaf??
+1/-0

killermfc (geschorst)
1 jaar geleden
Misselijke stemmingmakerij. De 'tegenstander' schoppen als hij al knock-out ligt. Te laf voor woorden. Zelfs voor woorden zonder inhoud.
+3/-0

1 jaar geleden
1 kampioenschapje op 5 jaar en meteen weer grote bek. Stap vooruit? Als de jong en de ligt weg zijn, is het een stap achteruit! Hij kan gewoon meer verdienen. En voor mij mag hij gaan, hij zit aan zijn top, dit is het, meer niet.
+3/-0

 
1 jaar geleden
We hebben in het verleden een flink aantal spelers van Ajax gehaald , wel meer dan een elftal. Spelers waarvan de meesten geslaagd zijn en naderhand een mooie transfer hebben gemaakt . Andersom zijn de spelers die van PSV naar Ajax zijn gegaan een stuk minder geworden . Huntelaar is de enige die succes heeft gehad nadat die van Guus het sein kreeg dat hij mocht vertrekken. Kan me niet voorstellen dat Steven gaat vertrekken naar Ajax. Omdat hij zich daar niet gaat verbeteren .
+1/-0

1 jaar geleden
Hij heeft contact met spelers van Ajax..... joh! Misschien, heel misschien, heeft ie daar wel vaker contact mee omdat het (oud)vrienden zijn?

Man man man, wat een podcast weer.
En in wat voor zin zou Ajax dan een stap hogerop zijn? Die worden leeg gekocht en dan heb je niks meer.

Bergwijn mag eerst eens een seizoen bewijzen op niveau te kunnen blijven! na de winterstop heeft ie het niveau niet eens meer aangetikt.
+4/-0

1 jaar geleden
Toon Gebrands en zijn team kunnen zich de komende maanden bewijzen. Het moge duidelijk zijn dat er een gevaar loert door de enorme financiele impuls die Ajax (bovenop haar grote eigen vermogen) heeft gekregen. Strategisch zal PSV zich slim moeten verdedigen. Ik ben benieuwd. Wanneer wordt onze RVC eens uitgebreid met een man met voetbalverstand? Ik vind het echt veels te magertjes wat er in de top van PSV zit deze dagen en het is stil daarover. Of wacht men op de terugkeer van Arnesen binnenkort?
+1/-0

 
1 jaar geleden
PSV moet zich richten op de jeugd. Want ajax koopt dit, ajax koopt dat. Als je als jeugdspeler door wil breken, zul je bij PSV moeten zijn. Want bij ajax zijn het niet allemaal succesverhalen. Kan iemand zich nog Schuurs herinneren, vorig jaar beste speler keukendivisie, nu meehobbelen bij ajax 2 in de .. keukendivisie ..
+1/-0

 
1 jaar geleden
Precies @peter. PSV is die weg ingeslagen en dat is een midden- langetermijn strategie. Je kunt wel naar ajax kijken, maar dat heeft geen enkele zin en brengt ook niets. Dit jaar was er veel eigen jeugd en helaas is het kampioenschap aan ons voorbij gegaan. Volgend jaar worden waarschijnlijk een aantal van die jongeren basisspelers en spaar je daardoor geld uit die je kunt gebruiken om het team aan te vullen met ervaring en kwaliteit van buiten. In het PSV-bestuur zal iedereen balen deze week, maar over het algemeen tevreden over de ontwikkeling van het traject zijn die een aantal jaar geleden in ingeslagen die zowel financieel als sportief succes zal brengen in de toekomst.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Of de ingeslagen weg inderdaad het sportieve succes gaat brengen waar hij het over hebt is een grote vraag waar we de komende jaren antwoord op zullen krijgen. Ik heb de afgelopen weken ook mensen horen zeggen dat 4x winnen genoeg voor de titel zou zijn.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Tony , Toon heeft het toch steeds goed gedaan , ook met AZ . We worden een keer geen kampioen , helaas . Wat Ajax betreft , beter kunnen ze het niet gaan doen , het gaat alleen maar slechter worden . Spelers gaan vertrekken en nu al beginnen ze met paniekaankopen.Als Ajax komend seizoen niet presteert Europees vallen ze weer diep terug Europees dat is een harde wet en dat weet Overmars maar al te goed . Net zoals ze weten dat ze tegen een zeer zwak Juve en Real gepresteerd hebben en geluk hebben gehad . Maar ja , de Amsterdamse euforie kennen we wel. Volgend seizoen is weer anders. Enne ...laat Toon maar schuiven , de Jong heeft hem hard nodig nu , op naar volgend seizoen.
+2/-1

1 jaar geleden
Dat er contact is lijkt mij in zijn algemeenheid wel bekend. Sommige jongens kent hij nog goed uit zijn jeugdelftallen aldaar en tegenwoordig ziet hij enkele ook bij het NL elftal. Ik vind het wel een voorbarige conclusie dat hij om die reden nu Ajax opeens als een stap vooruit ziet. Wanneer we het wat slimmer hadden aangepakt in de ArenA hadden immers wij met die schaal gestaan i.p.v. zij. Eén keer een goede CL campagne maakt in mijn ogen niet direct dat Ajax een stap vooruit is.
+1/-0

1 jaar geleden
Prima, 40 miljoen minimaal. Hij heeft ondanks zijn redelijk goede cijfers op mij geen onuitwisbare indruk achtergelaten tot nu toe...
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik stel me even voor hoe dat dan gaat in de app:

Huntelaar: "wij staan bovenaan"
Bergwijn:"Klopp, ik ben niet Blind"
Blind:"Het is een Wonder: Stevie ziet Ajax als een stap hogerop"
Bergwijn:"foutje, verkeerde app"
+1/-0

 
1 jaar geleden
Toen je dit afspeelde in je gedachte was het hopelijk wel duidelijk? :)
+3/-0

 
1 jaar geleden
Ja, You never walk alone. :)
+1/-0

1 jaar geleden
Lekker laten gaan voor 50 miljoen en doorverkooppercentage.
+1/-0

1 jaar geleden
Tsja na 5 jaar weer eens een prijs en is het resultaat van een uitstekend seizoen voldoende om te spreken van "een stap hoger op"? Maar als hij wilt gaan, moet die dat vooral doen. En er zit natuurlijk wel wat in. Ajax balde dit seizoen veel beter dan PSV (in ieder geval 2e seizoens helft) en in die hoedanigheid kan ik me voorstellen dat Steven denkt beter te worden bij een club die top speelt (en dat dit jaar ook bewezen heeft Europees) dan bij een buitenlandse sub-topper waar die wellicht zijn spel moet aanpassen, want bij een MCity, Barcelona of Liverpool komt die toch (nog) niet terrecht. En PSV kan qua middelen niet de kwaliteits impuls doen die Ajax afgelopen seizoen wel heeft kunnen doen...
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Heb ik al eerder gezegd , dit soort berichten kun je verwachten . Na morgen is het een stuk minder. Ajax is kennelijk nog niet zo zeker van hun titel om dit soort berichten nu naar buiten te brengen. Onrust stoken zijn ze heel goed in , altijd al zo geweest.Ze hebben hun doel wel bereikt . Steven kun je de laatste wedstrijd niet meer opstellen , de kans is nu groot dat hij uitgefloten gaat worden of hij moet nu heel snel met een tegenbericht komen. Laffe streken uit Adam
+1/-1

 
1 jaar geleden
Onrust is pas onrust als diegene die het betreft er onrustig van wordt. Ik denk niet dat binnen PSV hier iemand van wakker ligt.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Er wordt hier niemand(!) uitgefloten! Wij zullen vanavond eens laten zien wat voor een fijne, warme familie we zijn.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Hartelijk dank Yassera. Doet mij goed !! Wij zijn PSV. Laat mij verrassen. Fijne avond voor U.
+2/-0

1 jaar geleden
Gewoon een arrogante stink ***** club
+1/-0

1 jaar geleden
Net zo onwaarschijnlijk als de terugkeer van Kenneth Perez toentertijd.
+1/-0

1 jaar geleden
Er zal wel een kern van waarheid in zitten. Morgen alleen de toekomst van PSV opstellen. Tijd om door te selecteren. Vraagprijs voor steven 70 miljoen plus doorverkoop opbrengsten.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Koefnoen, dit is echt een grap. 70 miljoen voor Bergwijn. Ja dan ben ik ook voor.
+1/-0

1 jaar geleden
Lieve mensen. maak je niet druk. Bergwijn zal voor rond de 40 miljoen vertrekken bij PSV en ergens een salaris gaan verdienen van tussen de 5 en de 10 miljoen. Als ook maar iemand hier denkt dat Ajax dit gaat betalen voor een speler dan verwijs ik je graag door naar de plaatselijke huisarts...
+2/-0

Bergwijn ontzenuwt het zelf. PSV kan dit mooi gebruiken als ze hem willen verkopen. Samen met Lozano naar Bayer voor 100 miljoen.
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 28.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afellay corona demonstratie demonstraties demonstreren dqt eer flitsphirips fox halsema klompje koen kwakzalverij legende loze mank nederland plein protesteren racisme rodriguez schatting simons sir tinus topper vaals woordje zorg zqs