Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn: 'Ik ben gelukkig bij PSV en ben door geen enkele club concreet benaderd

14 mei 2019 15:48 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Steven Bergwijn: "Ik ben gelukkig bij PSV en ben door geen enkele club concreet benaderd; image source: Pro Shots

In een reactie op de officiële website van PSV heeft Steven Bergwijn kort gereageerd op de geruchten over een mogelijke transfer. "Ik wil het graag bij de feiten houden en die zijn heel simpel: ik ben gelukkig bij PSV en ben door geen enkele club concreet benaderd", aldus Bergwijn. "Zoals ik al eerder heb aangegeven: na het seizoen ga ik nadenken over mijn toekomst."

Meer op PSV.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Hahaha wat is t toch een infantiele voetbal-'journalist' die driessen: https://www.telegraaf.nl/sport/3584994/ferme-taal-van-bommel-geen-ajax-transfer-bergwijnlink. Als je tijd hebt luister het helemaal af, wat een kul daar allemaal wordt verkondigd. Driessen 'schijnt' precies te weten 'wat er mis ging' binnen de selectie en wat Bommel allemaal fout deed binnenskamers.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Driessen staat ook op de transferlijst naar Privé .
+5/-0

 
1 jaar geleden
Sinds het continu afkraken van Ten Hag en schrijven dat het binnen de selectie van Ajax niet goed zat heeft Driessen alle geloofwaardigheid verloren. Maar je verkoopt er wel kranten mee, en daar is het hun om te doen.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Zou toch liever lezen: "Ik wil het graag bij de feiten houden en die zijn heel simpel: ik ben gelukkig bij PSV ik en wil absoluut niet naar Ajax", aldus Bergwijn.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Amsterdamse jongens zijn over het algemeen voor Ajax én hij heeft daar in de jeugd gespeeld met jongens die nu in het eerste van Ajax spelen. Door omstandigheden is hij bij PSV terechtgekomen, maar kan me voorstellen dat hij diep in zijn hart nog een Ajacied is. Er is een verschil tussen beroepsvoetballer en supporter ;-)
+2/-0

 
1 jaar geleden
Idd maar verkassen naar Ajax is een stap op gelijk niveau , kan ik mij niet voorstellen. Maar er zijn zelfs mensen die een stap terugdoen zoals John v d Brom , onbegrijpelijk.
+1/-0

 
1 jaar geleden
@Kas, fijn dat een Amsterdammer Ajax in z’n hart heeft, maar vind toch dat het een duidelijk statement moet worden dat wij geen opleidingsploeg voor Ajax zijn maar hetzelfde niveau nastreven en dus niet een van onze sterspelers verkopen. Als Ajax zijn doel was hij had hij PSV niet moeten kiezen maar lekker naar AZ of zo moeten gaan.
Oh en blijkbaar heb ik je gerapporteerd maar zo erg was je reactie nu ook weer niet
+1/-0

 
1 jaar geleden
Hahaha, kan gebeuren.
En for the record: niet álle Amsterdammers hebben Ajax in hun hart. Mijn kleine Amsterdammertje van 8 is groot supporter van Ons PSV (van huis uit meegekregen, dat wel). En hij wil later als hij groot is in Nederland alleen voor PSV spelen ;-)
+3/-0

1 jaar geleden
Nou, Steven zet de deur wel op een dikke kier. Dat kan ook niet anders want het openlijke geflirt van zijn zaakwaarnemer zal wel kloppen. Maar zoals ik al vaker heb gelezen: hopelijk zal dit de transferprijs verder opdrijven...
+2/-0

1 jaar geleden
Goede zet Steven . Bedankt en Wat u ook gaat doen na dit seizoen . Veel succes ik wens u een glansrijke toekomst.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik vermoed dat hier het laatste nog niet over is gezegd. De teleriool heeft hier een heel smerige actie gevoerd om PSV te bekladden en vooral Bergwijn te beschadigen: "Bergwijn kan PSV-shirt nu niet meer aan". Ik denk dat PSV (en Bergwijn) dit niet zomaar voorbij laten gaan en dat zullen ze bij dat pleepapier-vod nog wel gaan merken in de toekomst.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Beste PVH, ik zie je helemaal uit je plaat gaan al de hele dag over de Telegraaf. Twee dingen: 1) Volgens dit artikel zou Bergwijn (nog) niet benaderd concreet benaderd zijn. Ik neem aan dat sijn zaakwaarnemer een 'filter' was tot nu toe en wel degelijk door clubs benaderd zal zijn 2) inzake je opmerking 'Ik denk dat PSV (en Bergwijn) dit niet zomaar voorbij laten gaan en dat zullen ze bij dat pleepapier-vod nog wel gaan merken in de toekomst'...... wie oh wie van PSV zie jij eindelijk eens spierballen gaan tonen? Ik mag hopen dat je gelijk heb want eerlijk gezegd vind ik PSV eingelijk veels te blue continu.....
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Je merkt @tony wat ik van de teleriool vind: het is het goorste medium van NL, niet alleen op voetbalgebied. Hoeveel fatsoenlijke mensen daar de afgelopen jaren door het slijk gehaald zijn, ook totaal onschuldige onbekende mensen, misselijkmakend. "Bergwijn kan PSV-shirt nu niet meer aan", wat denkt die vlegel van driessen wel niet te moeten/kunnen zeggen? En laten we hopen idd. dat PSV dit niet voorbij laat gaan.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Is er ook al bod uit gebracht op Hendrix?
+4/-0

 
1 jaar geleden
Ik ben geen fan van welke krant dan ook maar vrees dat PSV een probleem heeft. Als ik zo allemaal lees/ hoor wat Bergwijn maar vooral zijn zaakwaarnemer zeggen dan kan ik maar 1 ding concluderen: ze zijn geinteresseerd, verblind door de grote uitgaande transfers er bij onze grote concurrent de afgelopen plaatsvinden.
+2/-0

1 jaar geleden
Wij kochten destijds toch ook heel Ajax leeg? (Vanenburg, Kieft, Lerbie,...)
+1/-0

 
1 jaar geleden
Klopt helemaal maar niet op zo'n manier.Laf , heel laf.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Het is iets anders. Kieft kwam via Pisa van Torino en Lerby via Bayern Munchen van AS Monaco. Vanenburg en Koeman zijn in die periode wel van Ajax gekocht. Vanenburg na een conflict met Cruijff.
+3/-0

1 jaar geleden
Voetballers zijn soms net juristen. Dit riedeltje van hem sluit niets uit, ook niet een overgang naar Ajax.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Vooral het niet uitsluiten is in dit geval tekenend. "Ik ga na het seizoen nadenken over mijn toekomst", is voetbaljargon voor: "ik ben er al uit, maar kan het nu nog niet zeggen. De verrassing komt ergens in juni of juli."
+1/-0

1 jaar geleden
Wat ie niet zegt spreekt meer tot de verbeelding dan wat ie wel zegt. Als hij niet naar Ajax had gewild, dan was er geen enkele reden geweest om die boodschap niet luid en duidelijk naar buiten te brengen. In dat geval grote strik eromheen. Spelers die liever voor Ajax spelen, die kunnen we hier missen als kiespijn. Bovendien heeft meneer er sinds de winterstop bitter weinig van gebakken (al met een transfer bezig?) en staan met Malen en Gakpo de vervangers al klaar. Als mr balletje breed frenkie de jong al 75 mio opbrengt, dan lijkt 50 mio voor Bergwijn me een mooie vraagprijs. Opbrengst graag te investeren in een paar fatsoenlijke middenvelders en we gaan er sportief en financieel op vooruit.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Helemaal gelijk! Je vergeet naast Malen en Gakpo ook nog Romero, Lammers, Piroe, Aboukhlal (en De Jong en Lozano zijn ook nog niet weg).
Overigens zie ik wel graag als allereerst een hele goede centrale verdediger komen. Schwaab was al geen toppertje en nu zelfs die weg is...
+1/-0

1 jaar geleden
Iedereen vindt Bergwijn een goede speler... ben er niet zo kapot van.
Wat hij de laatste maanden liet zien was niet spectaculair en niet doeltreffend.
Hij heeft snelheid dat is waar, maar zijn samenspel is matig.
Voorzetten van Steven waaruit gescoord wordt zie ik zelden of nooit.
Van mij mag hij naar Ajax.
+5/-1

1 jaar geleden
Flut journalisten moeten hem op de man vragen: als Ajax zich meldt is dat een voor jou een interessante club ja of nee. Laten zich weer met een kluitje in het riet sturen. Hij sluit het niet uit in ieder geval. Hij zegt niet: ik heb geen interesse in Ajax, als ik vertrek ga ik naar het buitenland. Dat had er moeten staan. Maar heel fijn allemaal, dat dreigende monopolie. Heel fijn dat de KNVB er alles aan heeft gedaan om hun te faciliteren daarin. Heel fijn dat wij na een 8ste finale tegen Atletico wel tegen Feyenoord moesten of in europalaugue jaren nooit eens extra dag vrij kregen en dus veel punten verloren. Wat mij betreft stappen we er uit hier. Zet maar door die plannen voor een Europese competitie. Doei KNVB. De eredivisie is toch dood. Want Ajax=Bayern/PSG geworden.
+1/-0

 
Dat wil Ajax, maar is het nog niet bijna. Uit de competitie stappen, en die corrupte bende in hun sop gaar laten stomen, zie ik wel zitten. Gister zat Makkalie met z'n grote butkop weer bij Pauw, op de vraag of zonder VAR PSV kampioen was geworden, lieten ze het incident met Dumfries zien, om een uitglijder te laten zien als een voordeel voor PSV. Ok ik begrijp ook wel dat ze niet alle cadeautjes die hij Ajax toestopte kunnen laten zien, zolang duurt de uitzending van Pauw niet.
+1/-0

1 jaar geleden
Bergwijn gaat niet naar Ajax. Hoorde uit betrouwbare bron ;-) dat hij PSV ontzettend dankbaar is dat ze hem hebben opgevangen destijds. Als hij gaat, gaat hij naar het buitenland. Kan ook zo maar zijn dat hij nog een jaar blijft.
+1/-0

1 jaar geleden
Kijk naar Stevens gezicht. Het spat er werkelijk van af dat hij gelukkig is.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ja dat vind ik ook. Bergwijn weet ook wat voor een k-club Ajax is. Nu met Nouri's vader op het podium en nog geen jaar geleden bijna een rechtszaak aangespannen om van Nouri's contract af te komen. Als PSV zoiets zou doen dan .. Nou ja gebeurt nooit. Alsof Steven dat niet weet. Beetje meer trots zijn op ons cluppie. Wij hebben de KNVB en al die penalties meestal niet nodig om kampioen te worden. wij zijn geen opscheppers. Wij doen alles eerlijk en bij ons komen oud spelers zelf graag terug. Bij hun alleen voor heel veel geld. Wij zijn PSV.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Om het duidelijker te stellen: Steven zegt wel dat hij gelukkig is maar ik geloof er geen bal van.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Okay. Ik denk dat hij dat wel is. Hij heeft veel steun gehad van de club die altijd in hem geloofd hebben. Bij Ajakkes was hij al lang afgehaakt.
+1/-0

1 jaar geleden
Aldus Thijs Slegers die hem op de achtergrond deze woorden via een oortje influistert. Wat een geweldig neutrale reactie, met een waarheidswaarde van 0,0. De reactie zegt net zo weinig als het nieuwtje dat Ajax geïnteresseerd is. Natuurlijk is Ajax geïnteresseerd. Ze hebben het geld en PSV heeft het geld nodig. We moeten niet zo moeilijk doen over clubliefde. Supporters blijven hun club trouw voetballers voetballen voor hun brood en hun carriere. feit is dat Ajax op dit moment meer (geld en podium) te bieden heeft dan PSV. Dit moeten we onder ogen zien en vanuit eigen kracht bouwen aan een PSV dat met minder middelen Ajax gewoon weer te slim af is. Daarvoor zijn we niet afhankelijk van individuele spelers, maar van een teamspirit en juiste en doordachte samenstelling van dat team. Een belangrijke stap dit jaar is, dat er veel jonge spelers de stap hebben gemaakt. Deze trend gaat volgend jaar doorzetten.
+1/-0

reactie verwijderd


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 28.006 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

afellay corona demonstratie demonstraties demonstreren dqt eer flitsphirips fox halsema klompje koen kwakzalverij legende loze mank nederland plein protesteren racisme rodriguez schatting simons sir tinus topper vaals woordje zorg zqs