Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'Natuurlijk is het goed dat je met een overwinning aansluit'

16 mei 2019 00:27

Ondanks de overwinning kon Luuk de Jong niet met een blij gevoel Fox Sports te woord staan. "Natuurlijk is het goed dat je met een overwinning aansluit. Dat was het enige wat we wilden", aldus De Jong. "Maar aan de sfeer rondom de wedstrijd en ook tijdens de wedstrijd merkte je al dat de teleurstelling overheerst van zondag en daarvoor. Dat voel je nog wel."

Binnen de minuut kwam PSV nog wel op achterstand. "Gelukkig bogen we het om. Aan het eind van de eerste helft en de tweede helft speelden we een stuk beter", zo gaf hij aan. "Je wint de wedstrijd daardoor gewoon. Het is goed om het op die manier zo af te sluiten."

De Jong was het niet helemaal eens met de opmerking dat PSV het boek van dit seizoen zo snel mogelijk moet dicht slaan. "We moeten ook een hoop dingen meenemen. De eerste seizoenshelft hebben we fantastisch gepresteerd. Het heel goed gedaan en in de Champions League goede wedstrijden laten zien", zei hij daarover. "Daar moeten we als team naar terug kijken. In de tweede helft was het veel te wisselvallig. Dat moeten we goed gaan analyseren en zorgen dat we daarin als team sterker worden."




Discussieer mee op de forums


Tags

jong boek bogen fox overheerst wisselvallig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje