Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'We hebben net te veel gelijk gespeeld'

16 mei 2019 00:46

Mark van Bommel was na de wedstrijd tegen Heracles Almelo wel tevreden. "We hebben gewonnen. Dan ben je altijd tevreden. Het maakt niet uit op de manier hoe", aldus Van Bommel. "Je wil graag met mooi voetbal winnen. Maar na veertig seconden ligt hij er bij ons al in. Dat was geen goed begin."

Van Bommel ging verder: "We komen dan goed terug in de wedstrijd en maken er drie. We wilden het publiek nog wel wat bieden. We hebben zestien van de zeventien wedstrijden gewonnen en één keer gelijk. Dat is niet slecht."

Gevraagd werd aan de trainer van PSV hoe hij terug kijkt naar afgelopen seizoen. "We hebben 83 punten. In veel seizoenen was je daarmee kampioen. Alleen nu niet", zo gaf hij aan. "We hebben veel gewonnen, drie keer verloren. Alleen hebben we net te veel gelijk gespeeld. Voor de winter hebben we heel mooi voetbal op de mat gelegd. Na de winter was het voetbal niet goed, zo leek het dan. Voor de winter maakten we de kansen wel en kregen we er weinig tegen. Na de winter was dat iets anders."

Bezig met volgend seizoen is hij nog niet. "We moesten dit seizoen afmaken. In de komende weken hebben veel jongens interlands en spelen ze toernooien", zei hij daarover. "Er zal ongetwijfeld wel wat gaan gebeuren. Het kan ook zo maar dat er veel gaat gebeuren. Het elftal willen we wel zo goed mogelijk bij elkaar houden."




Tags

bommel almelo heracles seconden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage