Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV gaat voor Steven Berghuis bij transfer van Steven Bergwijn'

27 mei 2019 21:34 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"PSV gaat voor Steven Berghuis bij transfer van Steven Bergwijn"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat PSV Steven Berghuis wil halen als Steven Bergwijn vertrekt. Informeel zou er al contact zijn geweest met de vleugelaanvaller van Feyenoord. De Rotterdammers zouden niet onwelwillend tegenover een transfer staan.

Met Donyell Malen en Cody Gakpo heeft PSV al opties voor de flanken, maar met Berghuis zou ook direct in de basis mee kunnen.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis bergwijn cody feyenoord flanken gakpo malen onwelwillend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Als PSV serieus geïnteresseerd is in Berghuis, mogen ze de scouting wel opdoeken. Ik hoef die rotkop ook niet bij ons te zien.
+9/-5

4 jaar geleden
Krijg een beroerte bij het zien van deze titel. Mag hopen dat hij op geen enkel lijstje staat.
+4/-3

4 jaar geleden
Goede voetballer die Berghuis, samen met Vilhena de beste speler van Feyenoord.
+7/-3

 
4 jaar geleden
@Pvh25, vind je Berghuis niet wat te wisselvallig als je met PSV een stap omhoog wilt maken ?
+2/-1

 
4 jaar geleden
Ik weet het eerlijk gezegd niet. Itt. de jeugd weet je wat je direct aan hem hebt, hij zal er in de eredivisie nl. best veel maken en veel assists kunnen geven. Hij heeft 14 interlands gespeeld. Vraag is natuurlijk wat het transferbedrag zou zijn aangezien je hem later nooit meer voor de hoofdprijs kunt verkopen gezien zijn leeftijd. Ik weet niet of het een speler is die de jeugd bij de hand zou nemen. Persoonlijk zie ik hem graag spelen, het is een stylist.
+3/-2

4 jaar geleden
Hopen dat het onzin is, was afgelopen seizoen al hopeloos wisselvallig in Rotterdam. Daarnaast zal hij waarschijnlijk +/- 10 miljoen moeten kosten. Veel te veel geld voor iemand met zijn kwaliteiten en nul restwaarde. Verder kijken John!
+3/-1

4 jaar geleden
Misschien als laatste optie als plan a t/m y mislukt zijn.
+1/-1

4 jaar geleden (gewijzigd)
Als Luuk blijft is Berghuis de beste aankoop die je je maar kan wensen. Ik ben er zelfs van overtuigd dat hij meer rendement dan Bergwijn gaat opleveren met zijn goals en voorzetten op Luuk. Berghuis is tenminste een speler met veel creativiteit en dat werd met node gemist afgelopen seizoen (evenals goals uit schoten van afstand). En in zo’n zaad elftal als dat van Feyenoord vind ik het helemaal niet gek dat Berghuis geen stabiel seizoen heeft kunnen draaien
+8/-3

4 jaar geleden
Rotkop, wellicht :) Maar een uitstekende speler voor ons. Met een nieuwe uitdaging kan hij wellicht weer een stap zetten. En dan vangen we er straks heel wat meer voor dan 12 miljoen. vorig jaar 18 goals en twaal assists. Dit seizoen in een minder Fnoord 12 en 12. Dat is echt geen kattenpis, en vergelijkbaar met Bergwijn. Als we 30+ vangen voor Bergwijn kunnen we dus flink geld overhouden om te investeren in een leuke centrumverdediger. Bruma of zo :)
+4/-1

 
4 jaar geleden
Hm, dat is inderdaad niet slecht. Maar hij is al 27, en Fnoord zal er nu wel een serieuze som voor willen hebben. Dit lijkt me niet een ideale optie. Ik geef liever het vertrouwen aan Malen en Gakpo en eventueel een nieuwe (exotische) aankoop of een jeugdspeler. Die zijn niet zo consistent, maar in potentie veel beter dan Berghuis. Zo bouw je echt wat op. En natuurlijk hoop ik ook nog altijd stiekem dat Robben nog 1 of 2 seizoenen naar Eindhoven komt (L).
+2/-1

4 jaar geleden
Dit is niet het niveau wat je moet nastreven. Het is een goede speler, maar niet goed genoeg om ons team naar een hoger niveau te brengen. We moeten in mijn ogen verder willen dan alleen 'meedoen om het kampioenschap', en daarvoor is Berghuis niet de geschikte speler. Bovendien is hij waarschijnlijk vrij prijzig, waardoor het financieel niet interessant is.

Ik weet dat wat ik hier nastreef ontzettend lastig is, maar daarom zitten er dan ook experts bij PSV en werk ik niet in de voetballerij ;-) Een speler als Lozano, met de 'creatieve constructie', is wat je wilt nastreven. Dat zijn de échte deals.

Een speler als Malen of Gakpo zit niet ver van het niveau van Berghuis (soms zelfs daarboven, maar niet blijvend). Dan kan je beter hen het volledige vertrouwen geven.
+1/-2

Gertjan1983 (geschorst)
4 jaar geleden
Eerst gaan liggen janken dat die neuzen bergwijn willen. Met een statement komen die gaat echt niet naar de concurrentie. En nu zelf een speler van de concurrent willen halen. Hoe hypocriet kun je zijn als club.
+5/-7

 
4 jaar geleden
Zie je Feyenoord als een concurrent dan?
+7/-3

 
4 jaar geleden
Feyenoord concurrent ? 21 punten minder dan de koploper.
+2/-0

 
4 jaar geleden
En wij kunnen er 3x niet van winnen afgelopen seizoen. Veelzeggend?
+3/-3

 
4 jaar geleden
Hebben wij ieder jaar problemen mee.
+1/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Dat maakt feyenoord natuurlijk nog geen concurrent voor wat betreft het kampioenschap.
+2/-2

 
4 jaar geleden
Als jij hebt liggen janken is dat jouw probleem. Ik heb verder geen idee over wie je het hebt.
+1/-1

4 jaar geleden
Iemand die in december al weer 28 wordt zal never nooit door PSV voor €12mln gehaald worden. Tenminste als PSV zich aan haar strategie houdt. Technisch een zeer goede speler maar qua mentaliteit een echte Berghuis. Ik had graag gezien dat Bergwijn eens openlijk zijn liefde voor PSV had verklaard maar als je tussen de regels doorleest lijkt hij daadwerkelijk naar de Anja's te willen. Met name zijn zaakwaarnemer lijkt gecharmeerd van de trucjes van Marcje O. Wie weet mag hij ook een keer mee eten in het Okura.
+5/-1

 
4 jaar geleden
En Robben dan Tony ? Stel dat ... zou die voor minder dan €12mln komen ?Ik ben het met u eens , wat betreft Berghuis en Bergwijn . Ik hoop alleen dat Bergwijn een goede keuze maakt . Hij kan bij de Anja's op de bank terecht komen , die kans is heel groot. Een goede backup.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Robben kost alleen salaris dus nul afschrijving op transferwaarde! Daarbij komt dat Robben echte topsportmentaliteit zou toevoegen waar onze youngsters heeeeel veel van kunnen leren. Met Robben zou je een brug naar de toekomst slaan voor Gakpo en Malen maar ik denk dat hij niet komt.
+1/-2

4 jaar geleden
Malen en Gakpo moeten permanent aan het spelen komen. Teveel kwaliteit. Slapjanus Berghuis is nauwelijks beter. Incidenteel. Zeker niet structureel. Niet aan beginnen.
+3/-2

4 jaar geleden
Misschien leeft Pico jr. juist wel op in een beter team!
+1/-1

Als dit waar is worden mijn twijfels wbt de Jong betreft groter dan ze al zijn, slecht is Berghuis zeker niet, maar de prijs en het feit dat hij talenten gaat vertragen wegen zwaar in zijn nadeel en die van de Jong.
+4/-1

 
@Por wat weet jij van de prijs, ik verwacht 5 miljoen of iets minder. Een ding is zeker Berghuis speelt op rechts, terwijl Gakpo en Malen maar ook Bergwijn en Lozano van nature links spelen, ons enig talent op rechts Aboukhlal is nog te jong en onervaren om de kar te trekken.
Ben alleen bang voor het aantal kaarten, want is een ettertje, en dat mag je zijn bij Ajax en in de thuiswedstrijden van Feyenoord, maar bij PSV niet uit en niet thuis.
+2/-4

 
4 jaar geleden
@RWHB: €5m gebasseerd op wat? Contract tot 2021.
+2/-1

 
@Tony; Onder andere, Feyenoord heeft er ook zoiets voor betaald, en wil van hem af wegens dat incident op de training.
+1/-2

 
4 jaar geleden
We zullen zien. Persoonlijk geloof ik niet dat hij voor een dergelijke prijs zal vertrekken maar bovenal geloof ik niet dat PSV geïnteresseerd is gezien onze strategie. Erg benieuwd naar de selectie komend seizoen. Nu lees ik weer dat Lammers naar Italië gaat. Vorige week gaf PSV nog aan dat hij tot de kern gaat behoren. Veel verhalen, weinig waarheid denk ik.
+2/-1

 
De kranten moeten vol, je hoort 1000 dingen, waarvan de waarheid op een hand te tellen is.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Eens. En het aantal transfers valt me nog tegen.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Na 1 juni gaat in Nederland de MARKT open . Daarom was het ook niet netjes van M O om 2 wedstrijden voor einde van de competitie aan te geven dat er interesse was voor Steven. Onrust stoken.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Waarom zou de komst niet passen in de strategie die PSV heeft @tony?
+2/-2

 
4 jaar geleden
Restwaarde heeft ook met de aankoopprijs te maken.
+3/-2

 
4 jaar geleden
Ik geloof er niet in dat clubs als AZ en Feyenoord eager zijn om een voor PSV interessante deal te doen mochten wij Bergwijn voor een smak geld weten te slijten. Jij waarschijnlijk wel.
+1/-0

4 jaar geleden
Jemig, dat is qua karakter naar verluid toch de rotte appel in de selectie van Feyenoord. Als hij zin heeft kan hij best wel wat op het veld maar zorgt met zijn negativiteit vaak ook voor irritatie. Ik hoop toch echt dat ze weten waar ze aan beginnen.
+2/-1

4 jaar geleden
Op zich wel een goede voetballer, maar zijn mentaliteit deugt niet. Bovendien al 27, dus als PSV zijnde maximaal 7-8 miljoen betalen, anders niet. Als Arjen Robben naar PSV komt, zou ik Berghuis niet meer halen. PSV heeft meer behoefte aan een top centrale verdediger (die Mexicaan, ben zijn naam even vergeten) en een goede linksback als backup. En een creatieve middenvelder. Met Gakpo, Malen en Robben heeft PSV dan 3 goede buitenspelers.
+5/-1

4 jaar geleden
Dat Voetbal International is ook niet meer wat het is geweest sinds het vertrek van Twitter Thijs. De Jong doet goed werk en laat, net als Brands toentertijd, niets naar de media lekken. Het gevolg is alleen dat wij telkens met onzin verhalen van de Telegraaf en nu de VI geconfronteerd worden omdat zij toch iets moeten schrijven. Berghuis naar PSV? Voor 12 miljoen? Dat noemen we op deze site toch niet serieus mensen?
+5/-0

4 jaar geleden
Is nepnieuws. Open gedachtegang van een willekeurige schrijver. Hij schrijft dat het geld wat psv van ajax vangt voor Bergwijn, moet investeren in Berghuis. Wat allebei zeer suggestief is met een 020 bril.
+6/-0

4 jaar geleden
Gisteren las ik in het ED een interview van de Jong ‘PSV komt altijd wel weer met iets verrassends’ . Ik hoop dat dit nep nieuws is . Je haalt de problemen in huis met deze speler. Als je al problemen krijgt met Giovanni klopt er iets niet.
+1/-0

4 jaar geleden
Is dat nie die kerel die zo vaak ruzie maakte op de trainingen van feyenoord? Ik vermoed dat hij qua karakter niet echt bij PSV past. Ook kwalitatief ga je er stukke op achteruit. Ik zie liever dat Mauro wordt doorgeschoven.
+2/-1

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje