Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ernest Faber in beeld bij De Graafschap'

30 mei 2019 12:48 - De Gelderlander
Foto: Pro Shots

"Ernest Faber in beeld bij De Graafschap"; image source: Pro Shots

Ernest Faber is bij De Graafschap in beeld als nieuwe trainer. Dat weet De Gelderlander te melden. Jurgen Streppel is de voornaamste kandidaat om in Doetinchem de nieuwe hoofdtrainer te worden, maar na de degradatie is het onzeker of hij financieel haalbaar is. Mocht hij niet naar De Graafschap komen is Faber een van de kandidaten die in beeld komt.

Of Faber zelf interesse heeft in de functie is onduidelijk. Afgelopen zomer keerde hij terug bij PSV om als hoofd jeugdopleiding aan de slag te gaan en gaf daarbij aan dat de komende jaren te blijven doen. "Mijn trainersambities schuif ik voor deze klus graag op de lange baan," aldus Faber een jaar geleden op PSV.nl.

Meer op De Gelderlander




Tags

faber graafschap baan degradatie doetinchem gelderlander streppel trainersambities

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Lijkt me sterk. Heeft het prima naar z'n zin en doet zijn werk prima.
+2/-2

 
4 jaar geleden
Hoe meet jij zijn prestaties? Kan dat na een jaar überhaupt? HJO beoordelen lijkt me echt iets wat eigenlijk pas jaren achteraf kan. Persoonlijk geen idee hoe dat te beoordelen.
+2/-2

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Je hoort wel eens wat @tony. Maar afrekenen kun je hem pas als ie klaar is. Grappig dat ik met 'n normale post toch weer in de min beland. @pvh25 schijnt bij een aantal van onze mede forum-leden als een rode lap op een stier te werken. (kom maar op met die minnen mannen :) )
+4/-1

 
4 jaar geleden
Dat minnen verhaal is absurd. Dat ze dat maar van deze site gooien. Ik zie liever een actieve moderator die ingrijpt indien nodig. Benieuwd waar Faber eindigt tzt. Geloof er niks van dat hij naar een dergelijke club wil en zeker niet op dit moment.
+2/-2

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Net zo lastig te beoordelen als het people management van trainers en bestuurders.
+1/-1

4 jaar geleden
Wat valt er nou te winnen bij De Graafschap. Je promoveert en mag het jaar daar op weer gaan knokken tegen degradatie. En dat is best case scenario.
+2/-1

4 jaar geleden
Als je bij je aanstelling roept dat je voor deze klus een aantal jaren beschikbaar blijft, zou het wel slap zijn om een jaar later direct toe te happen zodra er interesse wordt getoond. Al is De Graafschap natuurlijk wel een erg mooie en sympathieke club.
+1/-0

4 jaar geleden
Als ik tweede keus was achter nota bene Streppel, de man die zichzelf onsterfelijk heeft gemaakt door te stellen dat Frenkie de Jong niet goed genoeg was voor Willem II, en daarna een te groot ego had om zijn fout toe te geven,zou ik eerlijk gezegd niet eens willen. Denk ook niet dat hij interesse heeft.
+1/-1

reactie verwijderd

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje