Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn: 'Ik hoef niet per se weg bij PSV en hoef ook niet per se naar Ajax'

3 juni 2019 10:27 - NOS.nl
Foto: Pro Shots

Steven Bergwijn: "Ik hoef niet per se weg bij PSV en hoef ook niet per se naar Ajax"; image source: Pro Shots

In gesprek met de NOS wordt Steven Bergwijn gevraagd of hij bij PSV weg wil en naar Ajax wil gaan. "Ik hoef niet per se weg bij PSV en het hoeft ook niet per se Ajax te zijn. Ik moet gewoon kijken naar wat het beste is voor mij en wat het beste is voor mijn ontwikkeling. Daar zal ik naar kijken", aldus Bergwijn. "Ik weet niet of het Ajax kan zijn. Daar moet ik over nadenken. Ajax heeft het goed gedaan dit jaar, maar dat is geen garantie voor volgend jaar. Je weet niet wie er gaan en wie er blijven. Ik moet gewoon rustig kijken en kijken naar wat het beste voor mij is. Ik houd alle opties open."

De aanvaller vindt het niet moeilijk om om te gaan met de vele berichten die er afgelopen tijd over hem verschijnen. "Ik blijf er redelijk rustig over. Ik focus me gewoon op mezelf. Zolang ik niks hoor, hoef ik me nergens druk over te maken", zo geeft hij aan.

Meer op NOS.nl




Tags

bergwijn garantie nos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Waarschijnlijk niet het antwoord waar de NOS op gehoopt had. Steven weet vast wel waar hij naar op zoek is en wat het beste bij hem past. Geweldig als dat bij ons PSV is, ik denk dat hij hier (nog) beter zal worden. Indien hij graag naar Ajax verkast: Veel succes en plezier daar en doe je ogen dicht als je tegen ons speelt. :-)
+2/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
het is niet te hopen dat hij naar Adam gaat. Totaal geen verbetering voor Steven . Wie zou hij bij de Adammers uit het elftal moeten spelen? De kans is zeer groot dat hij ingezet gaat worden als backup . En in de winterstop weer verkassen dus . Maar ja , als je niet aan spelen toekomt is het nog maar de vraag wie je wil hebben .
+2/-0

4 jaar geleden
Best een bijzondere reactie. Eigenlijk zegt hij niks en dat betekent ook niet dat hij zegt dat hij volgend jaar niet in duivendrecht speelt (meervoudige ontkenningen blijven lastig ;) )
+2/-2

4 jaar geleden
Dus misschien PSV misschien Ajax en misschien buitenland hahaha heel duidelijk
+1/-4

4 jaar geleden
Hoeveel van deze zinloze berichten zullen er nog verschijnen Maar ja , het is komkommertijd , geen nieuws , maken we nieuws helaas wel zonder inhoud. Succes Steven ,waar je dan ook gaat spelen.
+2/-1

4 jaar geleden
Misschien ben ik ouderwets en naïef, maar ik hoor graag van PSV spelers dat ze aangeven dat Ajax voor hun geen optie is, omdat het de grote concurrent/aartsrivaal is. Anno 2019 zit dat er waarschijnlijk niet meer in met al die pratende robots, geprogrammeerd door mediatraining en zaakwaarnemers. Jammer, maar zeg dan gewoon niks, niet dit zinloze flirtende gebrabbel.
+9/-0

 
4 jaar geleden
Als hij zo had gedacht had hij niet na jaren in de Ajax jeugd gespeeld te hebben naar PSV gekomen dus gelukkig is hij niet zo bekrompen
+3/-2

 
4 jaar geleden
Zijn vader wilde dat hij Ajax verruilde voor PSV toch ?
+1/-0

 
4 jaar geleden
Volgens mij niet. Door het gedrag van zijn vader werd hij weggestuurd bij Ajax. Ze hebben toen ook met Feyenoord gepraat, maar dat liep stuk op de reiskostenvergoeding naar ik heb begrepen. Ons PSV deed daar minder moeilijk over blijkbaar ;-)
Weet ook dat Steven én zijn familie PSV héél erg dankbaar zijn dat ze hem destijds hebben opgevangen. Hij gaat niet naar Ajax.
+4/-0

 
4 jaar geleden
Ok ,bedankt voor uw info.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik zou het ook graag horen, maar hij heeft in de jeugd bij Ajax gespeeld.
Niet iedereen is zo hard en kritisch als over Ajax als bv Van Bommel. Daar moet ik soms wel om lachen.
+2/-1

4 jaar geleden
Hoe minder het hem uit maakt, hoe meer geld PSV kan pakken.
+2/-1

4 jaar geleden
Als hij niet naar het buitenland gaat dan nog een jaar bij ons, zie niet het nut in om naar ajax te gaan. Dus Steven nog lekker een jaartje PSV, of een leuke buitenlandse club.
+1/-1

4 jaar geleden
Op mij komt dit toch over,dat ze de weg richting Amsterdam al aan het plaveien zijn.
+3/-1

 
4 jaar geleden
Als het dan maar geen kinderkopjes op los zand zijn.
+1/-1

4 jaar geleden
Daar moet ik over nadenken. Dom gelul altijd. Alsof hij niet weet wat hij wil. Alsof Robben niet weet waar hij wil spelen.
+3/-2

 
4 jaar geleden
Alles wat je tegen de pers zegt heeft repercussies. Heel normaal dat hij weinig loslaat.
+2/-1

4 jaar geleden
Ik hoef niet persé elke dag een uitspraak van Bergwijn als er toch niks te melden valt ;)
+4/-1

4 jaar geleden (gewijzigd)
Ik heb er toch moeite mee dat hij zegt 'ik hoef niet per se naar 020.' Als ik tegen mijn vriendin zeg (die ik overigens niet heb): 'Schat, ik hoef niet per se bovenop de buurvrouw. Ik kan ook bovenop jou klimmen.. maar dat hoeft ook niet per sé.' dan wordt zij daar denk ik ook niet zo blij van.
+6/-0

4 jaar geleden
Uiteindelijk gaat het natuurlijk nooit Ajax worden. Natuurlijk hebben de neusjes afgelopen jaar en heel mooi seizoen gedraaid en hebben ze met uitgaande transfers en CL opbrengsten veel geld binnengeharkt. Maar no way dat Ajax voor een binnenlandse transfer 40 mln gaat aftikken..
+2/-0

 
4 jaar geleden
Ik vermoed al een tijdje dat de zaakwaarnemer van Stevie Ajax gebruikt om de prijs op te drijven...
+2/-1

4 jaar geleden
De PSV-watcher bij de VI wordt dat nu bij Ajax. Verklaart gelijk dit soort "geruchten" die deze man de laatste tijd de wereld in gooide.

Hopelijk komt er nu iemand daar te werken die wel voor PSV is, of iig neutraal. Niet dat VI zo belangrijk is verder.
+2/-1

Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Wat een antwoord van bergwijn. PSV supporters willen horen , ik ga niet naar amsterdam. Ik ben daar met een rotgevoel weggegaan en verlaat psv voor een buitenlandse club. Maar nee mijnheer heeft wel oren naar amsterdam. Nou pak lekker je biezen maar Steve , we willen alleen spelers die trots zijn om onze kleuren te dragen. Je vb Memphis zou zoiets niet doen. Je speelde na de winter als een krant trouwens. Dus snel 40 cashen en Houdoe en bedankt.
+2/-2

4 jaar geleden
Die jongen gaat vlammen in de finale tegen Portugal omdat hij weg wil (dat denk ik). En zo kunnen wij er een dikke som voor vragen.
+1/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje