Transparent
Inloggen
Sluiten

'Nick Viergever in beeld bij Besiktas'

6 juni 2019 14:06 - Fotomaç
Foto: Pro Shots

"Nick Viergever in beeld bij Besiktas"; image source: Pro Shots

Het Turkse Fotomaç weet te melden dat Nick Viergever in de belangstelling staat van Besiktas. De nummer drie van Turkije is op zoek naar een ervaren verdediger nadat Pepe afgelopen winter vertrok uit Istanbul. Ömer Toprak van Borussia Dortmund zou de belangrijkste kandidaat zijn, maar ook Viergever is in beeld.

Mocht Viergever naar Besiktas vertrekken, zal hij niet de enige voormalige PSV'er in de selectie van de Turken zijn. Afgelopen winter legde de ploeg ook Nicolas Isimat-Mirin vast, terwijl ook Atiba Hutchinson en Jeremain Lens bij Besiktas onder contract staan.

Meer op Fotomaç




Discussieer mee op de forums


Tags

besiktas viergever atiba dortmund fotomac hutchinson isimat jeremain lens mirin omer pepe toprak turkije

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden (gewijzigd)
Dan zou Diego Palacios wel een aardige vervanger zijn als dit allemaal klopt natuurlijk. Toch zou ik liever een ervaren iemand zien , zeker nu we moeten knokken voor de CL. Wel jammer als Nick weg zou gaan . De minst gepasseerde verdediging van Nederland valt uit elkaar .
+2/-4

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Kijk je wel voetbal? Palacios is een linker vleugelverdediger en Viergever stond afgelopen seizoen alleen maar als linkercentrale verdediger opgesteld.
Beetje alsof je Alex wil vervangen door Fágner.
+3/-2

 
4 jaar geleden
Daar heeft u wel gelijk in echter wie moet hij gaan vervangen dan ? Diego Palacios schijnt een supertalent te zijn in Ecuador die vermeldt dat hij linksback en verdediger is ?? Die gaat echt niet bij ons op de bank zitten wachten op uitval van Agelino. Bovendien een voorkeurspositie is niet altijd heilig bij PSV moest u ook weten als u voetbal kijkt. Maar geen zorgen , die gaat echt niet komen.
+2/-1

 
Uw reactie zaagt wel degelijk hout, zo kennen wij PSV, soms pakt het wel goed uit, maar vaak worden talenten op deze manier verpest, gebruik iemand waar ie bewezen goed in is.
+3/-3

 
4 jaar geleden
Je bedoelt snijdt wel degelijk hout?
+2/-2

 
Beetje de humor erin houden kan toch geen kwaad ?
+3/-2

 
In het vervolg er wel bij zeggen, anders snapt niet iedereen dat.
+1/-1

4 jaar geleden
Wat moet je als nederlander nu in Turkije ?
Je gaat daar toch niet naar toe als je een beetje het nieuws hebt gevolgd ?
Ik zou Viergever graag houden. Je moet genoeg ervaring in je ploeg houden.
+4/-3

 
4 jaar geleden
Weinig aan de hand hoor, je moet niet alles geloven wat op het nieuws komt. Misstanden heb je overal, maar het land is niet per definitie onveilig.

Verder is het geld in de top waarschijnlijk beter, is de sfeer intenser (niet per sé beter) en is het qua temperaturen ook niet slechter dan hier... Net waar je van houdt.
+3/-2

Hij is toch transfervrij gekomen? Als wij toch weer moeten opbouwen en hij brengt de centen op om Palacios + op te halen mag dat gerust?
+5/-4

 
4 jaar geleden
@Por, een paar weken geleden schreef je dat er iemand op het netwerk zit die steeds de beoordelingen van iedereen omlaag doet, Volgens mij is die supporter weer bezig.
+4/-1

 
Klopt ja, beetje kinderachtig, maar ja mss is zijn gameboy kapot
+4/-4

4 jaar geleden
Gelijk doen. Heeft het prima gedaan en qua statistieken best wel degelijk gebleken maar er zit eigenlijk geen geur of smaak aan. Nick wordt steeds nét geen kampioen. Niet met AZ, niet met Ajax, en dit jaar dus ook net niet met PSV. Misschien toeval, of niet.
+3/-3

4 jaar geleden
Tijd voor compleet nieuw centraal duo.
Met Schwaab en Viergever redde je het niet in topwedstrijden.
Het is toch wel bizar dat een club als PSV geen fatsoenlijke verdedigers in de jeugd heeft lopen?
Wanneer is de laatste goede jeugdspeler doorgedrongen? Tijd van Ernie Brands?
Lees alleen maar over keepers en middenvelders.
Met een goed voetballend duo achterin waren we afgelopen seizoen kampioen geworden.
Tijd ook voor Zoet om te vertrekken.
Zou in de eredivisie Jorrit Hendrix wel als,CV willen zien
+3/-3

 
4 jaar geleden
PSV-Emmeloord deze verdediging had de minste doelpunten tegen afgelopen seizoen , waar praat u over ?
+3/-1

 
4 jaar geleden
Voetballend niet goed genoeg Romaba.
Met een verdedigend blok op middenveld ervoor voetbalt het wel makkelijk.
Geef toe, internationaal stelt dit duo toch niets voor?
Tegen clubs als Heracles ( met alle respect ) moet je ze toch niet beoordelen?
+2/-2

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Nee beste PSV-Emmeloord ik vergelijk ze met de Nederlandse competitie . Europees stellen we niets voor . Ga u niet rijk rekenen met de successen van Ajax , dat is helaas een incident Europees gezien. Hou er maar rekening mee dat we een kweekvijver zijn voor grotere Europese ploegen , niets meer en niets minder.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Begrijp de reactie van Emmeloord wel. Met zo'n defensief middenveld hou je veel tegen. Kunst is om -zeker in Nederland - met aanvallend voetbal de nul te houden.
Ja we hebben ook veel goals gescoord en dat komt met name door eerste seizoenshelft, maar we hebben niet dominant aanvallend gespeeld. dat kan niemand mij wijs maken.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Klopt Scarface2 maar voorin hebben we zeker de 2e seizoenshelft teveel laten liggen . Te slordig met kansen omgegaan . De enige die voorin een dikke voldoende gehaald heeft is Luuk . Hirving zegt zelf ook in VI dat ze veel meer doelpunten hadden moeten maken en dat hij nog veel moet leren , mooi interview trouwens . Bergwijn had ik meer van verwacht . De ene keer subliem en de andere keer knullig balverlies omdat hij ergens aan begon maar niet wist waar naar toe. En dan hoor je regelmatig , 'de tegenstander weet hoe wij spelen , heeft zich aan ons aangepast . Complete onzin .
+1/-0

 
4 jaar geleden
Zou een Rosario niet een linie naar achteren kunnen?
Als we ons toch op Nederlandse competitie gaan richten zoals sommigen willen, dan durf ik het hier ook wel mee aan.
Gullit stond daar vroeger ook op te bouwen
+1/-0

 
4 jaar geleden
Het proberen zeker waard beste PSV-E alhoewel ik Rosario meer verdedigend vind. Ik hoop in ieder geval dat hij een beter en aanvallender seizoen gaat trekken
+1/-0

 
4 jaar geleden
Op zich geen gekke gedachte, maar ik zie liever Obispo in centrale rol komen en dan moet je daar geen Rosario naast zetten. dat wordt echt te onervaren en een risico. In dat geval zou een viergever nog waarde kunnen hebben alleen ben ik niet zo'n fan van hem. Die Rick van Drongelen is ook nog jong he, dus als die komt, als dan heb je nog steeds ervaring nodig. Hoe meer ik erover nadenk, misschien toch nog even houden die Viergever.
@ Romaba, eens met de 'scores' voor ons aanvallend trio. Die hadden natuurlijk meer moeten scoren. Lozana en bergwijn dan..
+1/-0

 
4 jaar geleden
Uuhhmm, Ernie kwam niet uit eigen jeugd....maar van de Graafschap....
+1/-0

4 jaar geleden
Ben ik de enige die hem niet wil zien gaan? Speelde degelijk, heeft goede pass in de benen en is goed bij standaardsituaties. Daarbij komt dat je voor zijn opbrengst weinig/ niks beters terughaalt. Je wilt niet ervaren jongens uit je as voor een paar stuivers zien vertrekken
+8/-2

 
4 jaar geleden
@Tony, je bent niet de enige. Ik zou Viergever ook graag houden.
Hij heeft met AZ, Ajax (EL-finale) en nu PSV veel ervaring, en dat koop je niet snel terug.
+5/-2

 
4 jaar geleden
100% mee eens Tony , ik hoop ook dat hij blijft.
+4/-3

 
4 jaar geleden
Tuurlijk moet hij blijven. De opbouw is veel beter verzorgd dan het seizoen ervoor dankzij hem.
Wel bijzonder om te zien hoe weinig krediet Viergever heeft hier..
+6/-3

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Eerder gaf je aan dat Viergever een matige centrale verdediger was, die vooral in de opbouw tekort zou komen. Het kan dus verkeren.
+2/-5

 
4 jaar geleden
ik vind / vond het viertal Rosario/ Hendrix/ Schwaab en Viergever opbouwend veels te traag. Dat neemt niet weg dat ik Viergever een solide verdediger vind. Het probleem zit wat mij betreft niet bij hem.
+8/-2

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Niets mis met het herzien van je mening.
+2/-6

 
4 jaar geleden
@Santa: ik weet niet waar je heen wilt. Kan me weer eens niet vinden in wat je schrijft. Google helpt me daarin ook niet.
+5/-2

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Eerder vond je Viergever een matige centrale verdediger die vooral opbouwend zwak zou zijn. Daarom lijkt het erop dat je je mening over Viergever hebt herzien.
+1/-6

4 jaar geleden
Als je er leuk geld voor kan vangen doen..Lopen genoeg viergevers rond voor weinig
+4/-3

Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Nick bedankt. Succes bij deTurken. En doorpakken
+2/-2

Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Zonde als ie weg zou gaan. Viergever heeft immers bewezen een stabiele centrale verdediger te zijn, die weinig fouten maakt én goed kan opbouwen. Hij beschikt bovendien over de nodige ervaring en ook in de CL hield Viergever zich prima staande.
+2/-6

4 jaar geleden
Voor 8-12 miljoen laten gaan. Ik vind het echt een net niet speler.
Voor 10 miljoen haal je een veel betere verdediger.
Ik verlang zooo terug naar Moreno. Laten we daar nog eens een poging voor doen
+4/-2

 
4 jaar geleden
Dat was nog eens een top aankoop. Ik ben zo benieuwd of John de Jong het voor elkaar krijgt deze zomer écht kwalitatief een stap vooruit te zetten met de selectie. Een of twee nieuwe centrale verdedigers, wellicht een creatieve middenvelder en afhankelijk van wat er vertrekt natuurlijk nog meer.
+1/-0

4 jaar geleden
Lijkt me geen goed idee hem te verkopen.
+3/-1

4 jaar geleden
Vervanging centrum achterin en middenveld lijkt me zeer wenselijk. Te statisch. Hendrix ipv viergever zou ik nog wel kunnen snappen. Twee dynamischere spelers erbij komt het helemaal goed. Lozano en bergwijn nog jaartje houden.. Kampioen!
+2/-2

4 jaar geleden
Waarom de hele tijd dat 'ge-u' . We zitten niet in Bels en het gaat er ook niet formeel aan toe hier. Stoor me er mateloos aan. ON: prima Kracht maar tis idd 'net niet' al jaren. Beetje zoals Zoet, Pablito en Schwaab. Gewaardeerde krachten maar niet het niveau wat PSV zou moeten nastreven
+2/-0

 
Respectloos dat grote jongen spelen van jou, en daar erger ik mijn eigen iig aan, vraag me af of je dat ook oog in oog met @Romaba zou durven zeggen, iri kereltje ben jij.
+1/-3

4 jaar geleden
Ruilen we Bergwijn voor die De Light
+1/-2

4 jaar geleden
Ik zou het erg jammer vinden als Viergever werkelijk zou vertrekken maar ik denk niet dat het bericht klopt. Viergever vind ik een stabiele verdediger die we gewoon niet kunnen missen. Waarom krijgt die Obispo geen kans in het eerste, daar was Aad de Mos zo weg van... Die heeft het wel vaker mis maar meestal ziet hij het toch best goed.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje