Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV ziet in Braziliaan Lyanco opvolger van Daniel Schwaab'

13 juni 2019 00:42 - Twitter Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

"PSV ziet in Braziliaan Lyanco opvolger van Daniel Schwaab"; image source: Pro Shots

PSV wil Lyanco Vojnovic aantrekken als vervanger van Daniel Schwaab. Dat meldt Rik Elfrink via Twitter. Lyanco is een Braziliaanse verdediger met Servische roots en staat onder contract bij het Italiaanse Torino. Het afgelopen half jaar kwam hij op huurbasis uit voor Bologna. De 22-jarige verdediger heeft nog een contract tot 2022 in Turijn.

Naast PSV zouden ook Zenit Sint-Petersburg, AS Roma en VfL Wolfsburg interesse hebben in de Braziliaan. Bovendien hoopt Bologna dat hij definitief vastgelegd kan worden. De transfersom voor Lyanco zou volgens het ED richting de tien miljoen euro kunnen lopen.

Lyanco is bovendien ook jeugdinternational van Brazilië. Momenteel is hij met Brazilië onder 23 actief op het jeugdtoernooi in Toulon, waarin zaterdag de finale wacht tegen Japan. De verdediger stond drie van de vier wedstrijden in de basis en was in de groepswedstrijd tegen Frankrijk bovendien de aanvoerder.

Op 19-jarige leeftijd speelde hij nog drie interlands voor Servië onder 19, maar daarna kwam hij uit voor de vertegenwoordigende elftallen van Brazilië.






Discussieer mee op de forums


Tags

lyanco braziliaan schwaab bologna elfrink frankrijk groepswedstrijd japan jeugdtoernooi petersburg roma torino toulon turijn vojnovic wolfsburg zenit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Pas sinds januari '19 door Bologna gehuurd. 4 wedstrijden bij Torino gespeeld in anderhalf jaar. Niet best. Geen basisplek kunnen krijgen bij een middenmotor Serie A. Pas 15 potjes bij Bologna in de huur gespeeld laatste half jaar. Oftewel, een onervaren Braziliaanse Serviër die in de top van de eredivisie een defensie moet gaan leiden? Gedurfd. Opgeleid in Brazilië en Italië waar ze nooit vooruit verdedigen? We gaan dus serieus iemand uit een totaal andere competitie halen en bij een club waar veel tactisch en positioneel inzicht gewenst is als verdediger een rookie neerzetten? Ik weet het niet hoor, hou mijn hart weer vast met zo'n gok. Misschien toch Jefke Bruma maar weer polsen, iets zekerdere factor. CL voorronde al over een maandje, Mark en John. Graag een keer een voltreffer voor de afwisseling dit keer. Missers genoeg intussen. Geen categorie Behich meer svp. En geen leerlingen. Ze moeten er meteen staan.
+3/-2

 
4 jaar geleden
“Pas sinds januari '19 door Bologna gehuurd. 4 wedstrijden bij Torino gespeeld in anderhalf jaar. Niet best. Geen basisplek kunnen krijgen bij een middenmotor Serie A. Pas 15 potjes bij Bologna in de huur gespeeld laatste half jaar.”

Ja, ik krijg er ook een Arias gevoel bij. :)
+5/-2

 
Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Je slaat de spijker op de kop michelos. Maar er is geen geld dus kun je ook niks anders halen. Laat dan die Australiër maar staan. Kennelijk gaan ze er bij psv ook al vanuit dat we niet door de voorrondes van de CL komen. Valt mee dat Johnny niet voor Sandler gaat. Waar is de scouting ?
+1/-3

 
4 jaar geleden
@Sousa: ik snap je laatste zin niet. Elders lees ik trouwens dat clubs als Roma, Zenith en Wolfsburg ook interesse zouden hebben.
+2/-2

 
4 jaar geleden
Als er geen geld is,dan is het vreemd dat ze interesse in deze gozer hebben. Moet zo'n 10 miljoen kosten.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Je bedoelt een voltreffer zoals Dumfries en Angelino?
+1/-1

 
4 jaar geleden
Tja, ooit liep hier ene Alex binnen die nog helemaal niet in Europa had gespeeld en ook uitsluitend ervaring had in de Braziliaanse competitie. Het duurde een klein maandje, maar toen stond onze tank er wel gewoon!
Kortom het is dus te kort door de bocht om te denken dat dit sowieso niks kan worden, maar ik ben het wel met je eens dat het vooraf geen 'zekerheidje' is.
+2/-1

4 jaar geleden (gewijzigd)
@Michelos, goede inhoudelijke post.
Persoonlijk vind ik een goede ervaren CV misschien wel de belangrijkste aankoop die moet gebeuren.
Op ons netwerk was er een jaar lang een discussie over de controleurs op het middenveld. Volgens mij is een goede ervaren CV een must om op het middenveld wat meer aanvallend ingestelde spelers op te stellen.
Als Viergever met een vrij onervaren CV het centrum gaat vormen, dan weet ik bijna zeker dat Van Bommel er twee controleurs voor gaat opstellen.
Maar met een zeer goed centrum (dus met een goede ervaren CV erbij) hoop ik dat hij Guti de kans gaat geven om zich in de basis te knokken. Anders is de aankoop van Guti zonder een doordacht plan gedaan.
+3/-1

 
Wakkur2019 (geschorst)
4 jaar geleden
'Persoonlijk vind ik een goede ervaren CV misschien wel de belangrijkste aankoop die moet gebeuren': zijn die te betalen door PSV? Of je moet ooit een Vincent Kompany hebben afgeleverd die vervolgens bij zijn eigen cluppie wil komen 'afbouwen'.
+2/-2

4 jaar geleden (gewijzigd)
De realiteit van vandaag de dag is dat iedere speler die 2x een bal goed aanneemt interesse heeft van allerlei (sub)topclubs uit Europa en dus minimaal 10 miljoen moet kosten. Met andere woorden, tegenwoordig moeten we 10 miljoen uitgeven aan een gast, waarvan maar de vraag is of het wat wordt (zie eerder ook al Pereiro en Guti). Probleem is alleen dat wij ten eerste geen 10 miljoen hebben en ten tweede als we dat wel hadden, is het risico voor ons te groot voor zo'n gok.
+2/-1

4 jaar geleden (gewijzigd)
Er is dus blijkbaar wel geld, want hij kost 10 miljoen. Veel geld voor een bankzitter. Dan zou ik eerst proberen Alvarez te halen.
+1/-1

4 jaar geleden
Het wordt erg lastig om iets te doen als we bergwijn en lozano niet verkopen.
Afschrijving Romero kost 10 miljoen... Pereiro die straks gratis de deur uit loopt. Guti die nog niets heeft laten zien....
+1/-1

 
4 jaar geleden
En niet te vergeten Luuk . Las net dat er Mexicaanse belangstelling is voor Luuk. CF Monterrey schijnt belangstelling te hebben . PSV eist 12 mln ??????? EN dit is geen geintje . Bron PSVfans.nl .
+1/-1

4 jaar geleden
Als zéér ervaren Youtube-scout zeg ik: direct halen deze man! Hij is snel, agressief in de duels, rustig aan de bal als het kan, maar rücksichtlos als het moet, heeft een prima techniek, overzicht, goede inspeelpass....

Hij heeft nog niet eens een PSV-shirt aan en ik ben nu al fan!
+1/-1

 
4 jaar geleden
Kijk, hier kan ik iets mee...wordt ik blij van...
+1/-1

4 jaar geleden (gewijzigd)
We gaan het zien . Je kunt helaas niet geloven wat je allemaal leest . Het AD spant de kroon met al die transfergeruchten Griezmann heeft al bij diverse ploegen getekend als je ze mag geloven . De Telegraaf heeft het alleen maar over hoe goed de Jong is en de Ligt die kan overal naar toe en nergens. Komkommertijd in de voetbalwereld dus maken we zelf nieuws. Als Lyanco niet goed genoeg is voor Torino Zet ik er mijn vraagtekens bij of hij wel bij ons past.
De Italianen, bij uitstek top verdedigers laten een goede verdediger niet vertrekken.
+1/-1



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage