Transparent
Inloggen
Sluiten

'Luuk de Jong in nadrukkelijke belangstelling van Mexicaanse Champions League winnaar'

13 juni 2019 14:19 - RDN Deportes
Foto: Pro Shots

"Luuk de Jong in nadrukkelijke belangstelling van Mexicaanse Champions League winnaar"; image source: Pro Shots

Volgens onder meer RDN Deportes staat Luuk de Jong in de nadrukkelijke belangstelling van het Mexicaanse CF Monterrey. De Mexicaanse topclub wist anderhalve maand geleden nog beslag te leggen op de CONCACAF Champions League. De spits van PSV heeft nog een contract tot 2021 in Eindhoven.

De Jong kon een jaar geleden ook al de overstap maken naar Mexico toen Club América concrete interesse had. De aanvaller besloot toen om bij PSV te blijven.

Meer op RDN Deportes




Discussieer mee op de forums


Tags

jong concacaf deportes mexico monterrey rdn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Dat wordt niks Luuk. Ik ken Mexico goed, chaos!
+2/-5

4 jaar geleden
30 miljoen please. Anders mag ie blijven.
+1/-2

 
4 jaar geleden
wablief : 'Opnieuw Mexicaanse interesse voor De Jong; PSV wil twaalf miljoen.
+1/-1

4 jaar geleden
Volgens mij gaat 30% van de gehele verkoopsom naar Mönchengladbach.
+2/-4

4 jaar geleden
Lijkt me onwaarschijnlijk. Romero vertrekt naar Sarsfield, Lozano naar Napoli, Bergwijn naar '?', dan zal Luuk niet meer verkocht gaan worden. Kan me niet voorstellen dat PSV haar hele aanval gaat vervangen.
+1/-3

 
4 jaar geleden
PSV heeft medewerking verleend aan het toekennen van het omstreden doelpunt tegen Willem II met 1 doel, als topscorer de transfermarkt op gaan dus ja PSV verkoopt Luuk gewoon. Lammers/ Malen / Gakpo zijn de 3 nieuwe basis voorin en er komt nog wat bij wss...
+2/-1

4 jaar geleden (gewijzigd)
De best betaalde spelers in Mexico krijgen 3,5m per jaar betaald. Ik kan me goed voorstellen dat PSV hem een mogelijke kans niet wil ontnemen als er een goede vergoeding tegenover staat. Ik zou het doodzonde vinden maar dergelijke bedragen voor een speler die in augustus 29 wordt is niet gek.
+4/-4

 
En volgend jaar betaald niemand meer die "12 meloen"meer voor Luuk, dus zou PSV een dubbel slaan door Luuk dit te gunnen, mocht het waar zijn!
+9/-3

 
Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
En meteen Janssen oppikken bij de Spurs
+2/-5

Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
De best betaalde speler in México verdiende afgelopen seizoen omgerekend zo'n 4 miljoen euro per jaar. Overigens bedraagt het gemiddelde jaarsalaris in de Mexicaanse liga circa 235.000 euro. Bij PSV verdient De Jong ongeveer 1.4 miljoen euro per jaar, dus in México kan hij wellicht het dubbele verdienen.
+4/-4

 
4 jaar geleden
Ik gun het Luuk wel, een geweldige uitdaging en avontuur. Een voorbeeldige prof die tot nu toe veel betekend heeft voor PSV. Hij zou dan bewust kiezen niet alleen voor het geld, in Engeland kan hij nl. bij een PL-club veel meer verdienen.
+5/-3

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Mee eens, maar ik weet niet of De Jong ook opties in de PL heeft. Sowieso een prachtige levenservaring om in kleurrijk en interessant land als México te wonen/ werken.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Iemand die er 31 inschiet kan altijd wel ergens in de PL aan de gang, en dan zit je niet onder de 5 miljoen. Spelen in Mexico is echter een totaal andere wereld, ik denk dat ie 't moet doen, een geweldige levenservaring.
+4/-1

4 jaar geleden
Enerzijds doen. Lammers verpieterd zolang we De Jong hebben. Anderzijds vind ik het een groot risico om Lammers eerste spits te maken zonder enige ervaring om hem heen. We hebben een Guardado nodig! Gun Luuk wel nog een succesvol avontuur!
+1/-1

 
4 jaar geleden
Aub geen Lammers , weer een net niet spits.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Lammers gaat op 10 spelen denk ik. In combinatie met Luuk de Jong wordt dat vast een succes (moet Luuk wel blijven natuurlijk).
+1/-0

4 jaar geleden
Lijkt mij geen goed idee , maar wie ben ik . Als ik Lozona 's interview lees in VI " Het grootste verschil tussen het voetbal hier en in Mexico is dat hier echt ruimte is om te voetballen. '' . Lekker nog een jaartje bij ons topscorer.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje