Transparent
Inloggen
Sluiten

'Maximiliano Romero wordt zonder optie tot koop verhuurd'

16 juni 2019 23:54 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"Maximiliano Romero wordt zonder optie tot koop verhuurd"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat de huurtransfer van Maximiliano Romero naar Vélez Sarsfield bijna rond is. Hij zal voor een jaar terugkeren bij zijn oude club en de Argentijnen hebben geen optie tot koop. Beide clubs werken de afspraken over de verhuur nog uit, maar technisch manager John de Jong probeert de transfer op korte termijn af te ronden.

Meer op Eindhovens Dagblad




Tags

maximiliano romero huurtransfer jong sarsfield velez

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden (gewijzigd)
Ik blijf het een enorme teleurstelling vinden dat PSV serieus 10 miljoen voor een speler uit geeft, en hij nog van geen enkele waarde voor PSV is geweest. Als hij over een jaar terugkomt is hij al 2,5 jaar aan PSV verbonden, en moet dan pas blijken of hij zich bij PSV-1 in de basis kan spelen.
Ik hoop dat hij bij Velez heel erg fit gaat worden. Het zou me niet verbazen als PSV hem in de etage probeert te zetten voor een verkoop.

PS. Robben gaat binnen 1 a 2 weken beslissen en is er nog niet uit.
Tegenover VI verklaarde hij dat hij zijn toekomst in vier categorieën heeft ingedeeld.
1) een avontuur buiten Europa,
2) binnen Europa bij de absolute top.
3) terugkeer naar Nederland en
4) stoppen.
De stap naar PSV zou volgens hem dus optie 3 zijn. Valt me wat tegen.
+2/-4

 
4 jaar geleden
Volgens mij waren het vier opties zonder echte rangvolgorde, dus het kan zeker nog PSV worden.
Maar ik denk dat het optie 4 wordt.
+2/-1

 
Wakkur2019 (geschorst)
4 jaar geleden
Heeft hij aangegeven dat de 4 opties in deze volgorde moeten en dat optie 1 zijn voorkeur heeft? Of waarop baseer jij zijn 'rangschikking' qua voorkeur? Vind het nog al wat wat je schrijft.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Ik schrijf nergens over een 'rangschikking' qua voorkeur ?
Ik neem de volgorde letterlijk van een intervieuw van VI over.
Voor de volgorde moet je dus bij Robben of de VI zijn.
+1/-0

 
Wakkur2019 (geschorst)
4 jaar geleden
Wat bedoel je dan met 'valt me wat tegen'?
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
1 en 4 zijn eigenlijk hetzelfde, alleen in financieel opzicht niet. Optie 2 lijkt me eerlijk gezegd geen serieuze optie voor echte topclubs, voor zijn salaris kunnen ze ook een speler met flink wat doorgroeipotentie laten spelen die wel een heel seizoen speelklaar is voor 90 minuten. Optie 3 zou mooi zijn voor onze club en het Nederlands voetbal, zeker als hij zo'n van Bommel/van Nistelrooy traject in zou gaan, maar mijn gevoel zegt dat hij gewoon gaat stoppen en eerst een paar jaar van zijn gezin en een potje golfen te genieten. En geef hem eens ongelijk.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Ook beetje apart als je enerzijds denkt aan de absolute top en anderzijds aan stoppen. Die gaat dus nog niet stoppen. En als hij zichzelf nog fit genoeg acht voor een topclub dan zal het ook wel geen PSV worden. Hoewel het natuurlijk ook ligt aan of de clubs nog vertrouwen in zijn fysiek hebben.
+1/-2

 
4 jaar geleden
@Romario, ik vind het ook wat vreemd dat hij het heeft over absolute top van Europa en stoppen tegelijkertijd. Die tegenstelling is nogal groot.
Ik vind Robben nog veel te gedreven voor stoppen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Dat valt nog te bezien of optie 3 PSV zou zijn toch . Kan ook Adam of Groningen zijn.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik heb mijn vraagtekens bij deze deal. In mijn ogen kan zo'n jongen beter aan een middenmoter/laagvlieger in de Eredivisie verhuurd worden, dan kan hij wennen aan het Nederlandse voetbal en kan tevens zijn fysieke gesteldheid beter gemonitord worden. Ik vind het bovendien teleurstellend dat PSV geen huurvergoeding ontvangt (volgens de media), had dan op z'n minst geprobeerd om er een ruildeal van te maken, bijvoorbeeld door Vargas, Dominguez of Almada (op termijn) hierheen te halen.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Zou ook mijn optie zijn beste DankoLazovic . Hij zou hier vast kunnen wennen aan het kunstgras en ik zou het zeker gaan bezien na de winterstop . Wat vergoedingen betreft zou ik dat maar niet te serieus nemen , ze vertellen niet alles en de media MAAKT graag nieuws.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje