Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV hoopt op langer verblijf Luuk de Jong en biedt hem nieuw contract aan'

17 juni 2019 08:46 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"PSV hoopt op langer verblijf Luuk de Jong en biedt hem nieuw contract aan"; image source: Pro Shots

PSV hoopt dat Luuk de Jong ook volgend seizoen in Eindhoven speelt. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. De aanvoerder heeft daarom een nieuw en aantrekkelijk contractvoorstel gekregen van de club. Een jaar geleden verlengde De Jong zijn contract bij PSV nog tot 2021.




Discussieer mee op de forums


Tags

jong contractvoorstel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Heb hier een dubbel gevoel bij, aan de ene kant is hij een garantie voor goals maar dit kan ook kapitaalsvernietiging betekenen van bijvoorbeeld een Lammers. Die in een stuk mindere ploeg toch ook 16 doelpunten maakt. Daarbij moet ik wel zeggen dat een voorhoede van Gakpo, Malen en Lammers veel te onervaren is. Luuk weet een hopeloze wedstrijd over de streep te trekken met een doelpunt en het is maar de vraag of deze jonge jongens dat kunnen als het eens tegen zit.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Idd , u zegt het goed . In een stuk mindere ploeg . Sam kan beter nog een jaartje bij Heerenveen blijven . Kan hij ervaring opdoen en blijft tenminste spelen.
+1/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Dat hij zijn contract verlengt betekent niet dat hij nog jaren bij PSV voetbalt of dat hij in de basis blijft staan als hij niet presteert. Als Lammers het goed zal gaan doen (en dat moet nog blijken) krijgt hij zijn kansen wel én als De Jong zelf niet presteert zetten ze hem wel op de bank. Daarnaast heeft De Jong al vaak aangegeven nog wel oren te hebben naar het spelen voor een club in het buitenland. Ik denk dat hij deze zomer zijn opties overweegt en zit er niks interessants tussen, probeert hij het volgend jaar wel weer. PSV probeert gewoon te voorkomen dat hij transfervrij weg kan.
+1/-0

4 jaar geleden
De Jong en Lammers kunnen ook samen spelen.
+1/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Lammers speelde in de jeugd als aanvallende middenvelder.
+1/-0

 
4 jaar geleden
nr10. is een optie om te kijken hoe dat uitvalt met Lammers.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Vind ik ook, De Jong in de 16, en dan Lammers er achter.
De Jong kan prima koppen en Lammers heeft een goed schot.
Ik zie best wel een goede combinatie tussen die twee.
+1/-0

4 jaar geleden
Mooi gebaar van onze club , 100% mee eens.
+1/-1

4 jaar geleden
Verlegen met de gedachten om luuk te verkopen voor een hoger bedrag, top idee!
Verlengen met de gedachten hem nog 2 jaar voor psv te zien spelen? aub niet! Zolang we met de jong spelen is het altijd een vrijbrief om heel snel die hoge bal te gooien zoals afgelopen 2e seizoenshelft.. Wat deed dit pijn aan mijn ogen. Mijn voorkeur zou uitgaan naar een voetballende/snelle spits zoals Lammers of malen
+2/-1

 
4 jaar geleden
Ik zie de hoge bal vooral als een extra wapen, voor als het niet lukt.
De Jong is een geweldig aanspeelpunt, heeft een super mentaliteit en schuwt het verdedigende werk niet en bovenal hij maakt goals. Hem gaan we heeeel erg missen als hij weggaat.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Ben ik 100% met jou eens: super mentaliteit en schuwt het verdedigende werk niet. Ik vind de hoge bal inderdaad een EXTRA wapen en het is prima als luuk op die manier gebruikt wordt. Helaas was dit afgelopen seizoen gewoon de standaard.. Als het even niet lekker liep gingen we die ballen erin pompen. Ik denk dat je met een wat bewegelijkere spits je meer aan echt voetballen toekomt.
+1/-0

4 jaar geleden
Luuk doet natuurlijk veel meer dan doelpunten maken, hij is een teamspeler werkt altijd keihard, en juist hij kan andere motiveren. Dus ik zou er blij mee zijn als hij blijft. Maar er moeten wel wat spelers bijkomen.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje