Transparent
Inloggen
Sluiten

'Gastón Pereiro in belangstelling AC Milan, zaakwaarnemer sprak al met clubleiding'

18 juni 2019 09:25 - Gianluca Di Marzio
Foto: Pro Shots

"Gastón Pereiro in belangstelling AC Milan, zaakwaarnemer sprak al met clubleiding"; image source: Pro Shots

De doorgaans betrouwbare Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio weet te melden dat Gastón Pereiro in de belangstelling staat van AC Milan. Paco Casal, zaakwaarnemer van de Uruguayaan, sprak op het complex van de Milanezen al met de clubleiding over een transfer. PSV zou zo'n 20 miljoen euro voor de middenvelder willen ontvangen.

Pereiro heeft nog een contract voor een jaar bij PSV. Het Eindhovens Dagblad meldde eerder dat PSV de international van Uruguay deze zomer wil verkopen indien hij zijn contract niet verlengd. Gesprekken over een nieuw contract liepen echter zeer moeizaam met de zaakwaarnemer van Pereiro.

Meer op Gianluca Di Marzio




Tags

pereiro milan casal marzio milanezen uruguay

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
20 miljoen is een goed beginpunt lijkt me. Dat is Pereiro in mijn ogen ook gewoon waard, maar het eenjarige contract verlaagt de waarde natuurlijk. En ik geloof echt dat we met een speler als Ihattaren echt al een goede opvolger in huis hebben die de kans gewoon moet krijgen.
+2/-2

4 jaar geleden
Voor 20 miljoen gelijk doen natuurlijk. Heerlijke voetballer, maar komt nooit helemaal uit de verf bij ons.
+2/-1

Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Pereiro heeft het de afgelopen vier seizoenen in de eredivisie af & toe aardig gedaan, maar meer ook niet.

Prima natuurlijk dat PSV hoog inzet. Zowel voor PSV als Pereiro goed als laatstgenoemde vertrekt aangezien hij totaal geen progressie heeft geboekt. Bovendien is hij er in vier seizoenen nooit in geslaagd om een onbetwiste basisspeler te worden. Pereiro is de personificatie van het feit dat (winnaars)mentaliteit cruciaal is en dat je daar absoluut op moet scouten/ selecteren.
+1/-1



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage