Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV hoopt op komst linksback Toni Lato'

20 juni 2019 16:57 - Deportes COPE
Foto: Pro Shots

"PSV hoopt op komst linksback Toni Lato"; image source: Pro Shots

Volgens Deportes COPE heeft PSV belangstelling in Toni Lato, een 21-jarige linksback van Valencia. Lato is afkomstig uit de jeugdopleiding van de Spaanse club en maakt al ruim drie jaar deel uit van de selectie van de nummer vier van Spanje. In totaal speelde hij sinds zijn debuut in februari 2016 43 officiële wedstrijden.

Valencia staat open voor een verkoop van de linksback, maar zou daarbij wel een terugkoopoptie willen zien. Naast PSV zouden ook Real Betis, Torino en Nice belangstelling hebben. Lato heeft nog een contract voor twee jaar.




Tags

lato valencia betis cope deportes nice terugkoopoptie torino

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden (gewijzigd)
Ik ken hem niet, maar het ziet er op wat eerste beelden wel aardig uit. Mocht het zo ver komen hoop ik toch dat hij gehaald kan worden zonder terugkoop clausule. Vraag me alleen af hoe betrouwbaar deze bron is, zie de interesse verder (nog) nergens bevestigd worden.
+3/-1

 
4 jaar geleden
Ik ken hem niet, maar het ziet er op wat eerste beelden wel aardig uit. ??? Wat bedoelt u mvanB6MMEL.
+3/-2

 
4 jaar geleden
Ik heb even op youtube naar wat beelden van de beste man gekeken.
+2/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Ok, duidelijk. Bedankt voor uw reactie.
+3/-2

4 jaar geleden
Groot talent dat in diverse jeugdelftallen van Spanje actief is geweest. Zou een mooie aanwinst zijn, maar niet als Valencia per se een terugkoopoptie wil hebben, dan moet je doorschakelen. Is Douglas Santos van HSV niet wat?
+3/-1

 
4 jaar geleden
Hopelijk geen paniek aankopen nu.
+2/-1

Riverside (geschorst)
4 jaar geleden
Ik zou ook voor Douglas Santos gaan, ik hoop dat psv nu van Angelino geleerd heeft en “eerste terugkoop” in vervolg afschaft, hiermee niet akkoord gaat!
Dan Kun je wel zeggen: ja, dan zijn vele spelers niet meer haalbaar, MAAR, we kunnen nu na 1 jaar (!) en zonder prijzen opnieuw gaan bouwen op die plek! Dat vind ik geen goed beleid, baas in eigen huis zijn! Nogmaals Douglas Santos, mooie deal van maken samen met van Drongelen!
+2/-2

 
4 jaar geleden
Ik ben geen tegenstander van een terugkoop optie zolang deze hoog genoeg is. Had Bruma toen ie bij ons speelde ook een terugkoop optie? Ik herinner me namelijk zo iets
+3/-1

 
4 jaar geleden
Bruma had ook een terugkoop-optie.
Ik ben ook geen voorstander van de terugkoop-optie, maar de realiteit is dat de grote clubs toch enige grip op hun goede spelers willen houden. Wil je van zo'n grote club een speler over nemen, dan moet je ook rekening houden met hun wensen. 6 mijoen in een jaar verdienen is toch best een redelijke actie.
+4/-1

4 jaar geleden
Ik zou inzetten op een jaartje Angeliño huren, die heeft bij City toch nog 3 man voor zich en kan zo lekker nog 40 wedstrijden op niveau spelen. Wel graag huur met optie tot koop maar daar zullen ze wel niet intrappen.
+3/-1

 
4 jaar geleden
Nee maar hij wordt nu verkocht, en dan dus gelijk huren. Zoals bij Unnerstall.
+3/-1

 
4 jaar geleden
Mits hij niet doorverkocht gaat worden.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Precies. Aan PSG voor 25 miljoen. Daar kunnen wij dan dus naar fluiten door die terugkoopregeling.
+2/-1

Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Is dit een ervaren linksback ? John de Jong wil een ervaren linksback zegt ie afgelopen dinsdag. Die gast heeft een heel seizoen op de bank gezeten. Zal wel fake news zijn. Of zal hij de reserve worden want ze moeten 2 linksbacks halen , evenals 2 cv’s en een rechtsback. Nou sjonnie laat het maar is zien. En ben niet te lato he
+2/-2

Terugkoopoptie allen bij evenaring van hoogste bod en anders vangen ze bot, want zo worden we bbb satelit clubs.
+3/-4

4 jaar geleden
Hoeveel namen heb ik al gehoord deze transferwindow? Robben, Berghuis, van Drongelen etc. etc. maar buiten Ibi is er nog niemand gehaald. moet PSV dan echt eerst verkopen? Ze zullen toch nog wel 20 miljoen achter de hand hebben uit
Champions League inkomsten?
+3/-1

 
4 jaar geleden
Dat hebben ze echt niet achter de hand. Er wordt veel geïnvesteerd in de verbouwing van de Herdgang nu en er moet elk jaar verkocht worden om de begroting rond te krijgen.
+2/-3

 
Terechte opmerking.
Ik denk dat veel mensen zich verbazen dat we eigenlijk nog niets concreets gelezen hebben op het aantrekken van een speler. Net zoals vrijwel alle andere jaren, vraagt PSV toch heel veel geduld van hun supporters. Geduld wat ik persoonlijk zelf niet altijd heb. Maar even een speler aantrekken is meer dan even een handtekening zetten en klaar is klara. Was dat maar waar! Ik heb liever dat ze de tijd nemen en de opties goed afwegen tegen elkaar dan dat men halsoverkop maar begint met paniek-aankopen. Goed werk het tijd nodig!

PSV is financieel verder kerngezond, maar heb geen idee wat het besteedbaar vermogen is van de club.Ik denk dat PSV toch over hun budgetlimieten moeten gaan om een speler te halen van voldoende kwalitatief niveau. De prijzen heden ten dage...Walgelijk!
+4/-3

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
De kost gaat voor de baat uit, toch?
En excuses, ik heb je per ongeluk gerapporteerd omdat die verdomde link zo dicht naast “Reageer” staat.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Lijkt me niet verstandig, dat heeft ons al eens bijna de kop gekost in 2011. Bovendien kijkt de gemeente ook nog mee.
+2/-0

 
4 jaar geleden
PSV heeft de laatste jaren uitgeblonken in het stilhouden van transfers en telkens werden we aangenaam verrast. Laten we daar nu maar ook op hopen.
+1/-0

reactie verwijderd

greggo1 (geschorst)
4 jaar geleden
Jantje Heinze mss een optie? Na robben en onze verloren zoon is hij de ideale optie voor de lb positie.
:)
+2/-2

4 jaar geleden
Tot nu toe een stortvloed aan allerlei berichten in de diverse media maar verder dan contractverlenging voor een paar talentjes is PSV nog niet gekomen. Lato is ook niks meer dan een gerucht. Ik houd mijn hart vast voor de wedstrijd tegen Basel....
+2/-0

4 jaar geleden
Tweejarig contract. Lijkt me niet dat Valencia dan heel erg veel kan eisen. Zo'n terugkoop clausule is alleen het overwegen waard als de hoogte van het bedrag een financieel klappertje betekent. Dat is bijvoorbeeld geen 12 miljoen.
+1/-0

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Er gebeurt vooralsnog weinig bij PSV. Qua inkomende transfers dan. Straks tegen FC Basel zonder Schwaab, Angelino, Guti (langdurig geblesseerd wrs) en vermoedelijk ook Lozano. Dat wordt een hele klus. Houden we over:

------------------Zoet
Dumfries--Sainsbury--Viergever--Sadilek
----------Rosario-----Hendrix/Afellay
-------------Lammers/Ihattaren
Malen-----------DeJong(c)------Bergwijn

Met op de bank enkel jeugdspelers als Teze, Gakpo, Aboukhlal en Piroe en spelers die mogen vertrekken als Luckassen en Ramselaar.

Gaat lekker hoor!
+2/-0

 
Wakkur2019 (geschorst)
4 jaar geleden
Lekker veel eigen jeugd. Daar schijnen velen hier lichtelijk opgewonden van te worden. Je laatste zin is de spijker op zijn kop ook wat mij betreft. FC Basel here we come. Financieel gezien 1 van de 3 belangrijkste wedstrijden van het seizoen
+1/-0

 
4 jaar geleden
Is maar op 3 plekken anders dan vorig seizoen waarvan er maar 1 positie echt verzwakt is (Angelino-Sadilek). Schwaab of Sainsbury is lood om oud ijzer en Malen is een prima vervanger voor Lozano.

Daarnaast verwacht ik Pieters op korte termijn als de ervaren vervanger van Angelino dus die plek is dan ook voorlopig redelijk ingevuld.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Lozano is ook nog niet verkocht. Zelfs het nieuws van Angelino is volgens mij nog niet officieel....
+1/-0

4 jaar geleden
Snap een ding niet waarom komen alle namen online van spelers die psv evt wilt halen ,een beetje stilte lijkt me wel beter,pas als het rond is het online zetten !!
+1/-0

 
4 jaar geleden
Dit komt uit de Spaanse media, wat moet PSV daar aan doen?
+1/-0

 
4 jaar geleden
Deze dan evt wel maar al die andere ,die ook door tegen partij ??
+1/-0

 
4 jaar geleden
Niet alleen de tegenpartij, maar vooral de zaakwaarnemers, ook belangrijke belanghebbenden om uit te stralen dat er veel belangstelling voor een zoeler is
+1/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage