Transparent
Inloggen
Sluiten

'Onderhandelingen met Bruma nog altijd in informatieve fase'

22 juni 2019 15:19 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Onderhandelingen met Bruma nog altijd in informatieve fase"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Eindhovens Dagblad heeft raadsman Catio Baldé van de Portugees Bruma bevestigd dat PSV vergaande interesse heeft in de aanvaller en er 'misschien' de komende dagen een ontmoeting met de club zal zijn. Betrouwbare bronnen van PSV geven echter aan dat de onderhandelingen nog altijd in de informatieve fase zitten en zeker nog niet in de eindfase. Volgens het ED is het vrij onwaarschijnlijk dat PSV nu 15 miljoen euro zal betalen zonder de zekerheid te hebben dat Steven Bergwijn en/of Hirving Lozano voor een topbedrag vertrekt.

Bovendien heeft PSV met Donyell Malen en Cody Gakpo twee jonge aanvallers in de selectie en zij hebben beiden aangetoond dat ze in de toekomst voor PSV een belangrijke rol kunnen vervullen. Daarnaast hoopt de club nog altijd op de komst van Arjen Robben.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

bruma informatieve arjen balde bergwijn catio cody gakpo lozano malen ontmoeting onwaarschijnlijk portugees raadsman robben vergaande

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Riverside (geschorst)
4 jaar geleden
John, minder vergaderen, niet lullen maar poetsen, uiteindelijk is het gewoon koeien-kalveren handel! Doorpakken!
+3/-2

reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

Ja duh! Daar begint het altijd mee.
Waar rook is, is vuur.
+1/-4

 
4 jaar geleden
En waar vuur is komt er een contract.
Marcel Brand kon vroeger ook zeggen "we zijn ons aan het orienteren" terwijl een speler al een medische keuring onderging, en alleen de laatste details moesten worden doorgesproken.
Ik hoop dat hij zijn geld waard is, en PSV naar een hoger niveau gaat brengen.
Misschien kunnen onze jeugdspelers zich aan hem optrekken.
+2/-2

 
Haha inderdaad! Een meester in mensen om de tuin leiden.
PSV weet transfers meestal wel lang stil te houden, maar deze keer lukt het een keertje niet.

PSV volgt hem al zo lang, zodoende verwacht ik dat die "informatieve gesprekken" snel zullen uitmonden in zeer concrete gesprekken met als bonus voor ons, maandag rond 23:30 uur de bevestiging dat de transfer is beklonken...:) :)

PSV weet wat die moet kostten. Ik geloof (deze keer) niet in het motto: 'PSV moet eerst verkopen, dan pas kunnen ze toeslaan'. Denk jij dat deze gesprekken plaats zouden vinden als PSV daar geen geld voor had liggen?
+2/-4

 
4 jaar geleden
@Raimundo, tav je vraag: Ik heb het idee dat PSv de laatste jaren een buffer heeft opgebouwd om al wat te kunnen verkopen voordat alle verkopen gedaan zijn. Dat was wel de stategie van Gerbrands. PSV zal het bedrag dus wel kunnen gaan betalen. Mogelijk van de CL-inkomsten van dit jaar.
+1/-1

4 jaar geleden
Onderhandelingen in informatieve fase bestaan die überhaupt? Is dat correct Nederlands? Volgens mij heeft de Jong een belletje gepleegd. Geloof er echt helemaal niks van dat wij €15m aftikken zonder dat er ook maar iemand voorin verkocht is. Je moet al die kulblaadjes niet zomaar geloven. Ik heb alle vertrouwen in John de Jong. Hopelijk is zijn budget toereikend om een goede selectie neer te zetten.
+1/-3

reactie verwijderd

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage