Transparent
Inloggen
Sluiten

'Hidde Jurjus opnieuw op huurbasis naar De Graafschap'

23 juni 2019 16:00 - De Gelderlander
Foto: Pro Shots

"Hidde Jurjus opnieuw op huurbasis naar De Graafschap"; image source: Pro Shots

Komend seizoen zal Hidde Jurjus zo goed als zeker opnieuw op huurbasis voor De Graafschap gaan spelen. Dat weet De Gelderlander te melden. Afgelopen seizoen speelde de doelman ook al in Doetinchem en beide clubs zich dicht bij een overeenkomst voor nog een jaar. Jurjus heeft nog een contract tot 2021 in Eindhoven.

In 2016 werd Jurjus door PSV overgenomen van De Graafschap. In zijn eerste seizoen in Eindhoven speelde hij 17 wedstrijden voor Jong PSV en kwam niet in actie in het eerste elftal. Vervolgens werd hij verhuurd aan Roda JC en De Graafschap. Met beide clubs degradeerde hij uit de Eredivisie.

Meer op De Gelderlander




Tags

graafschap jurjus hidde doetinchem eredivisie gelderlander jong roda

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Kan hij in ieder geval niet voor de derde keer in zijn carrière met een club degraderen. Maar hier moet PSV toch gewoon afscheid van nemen? Was in het seizoen voorafgaand van zijn transfer inderdaad goed en was blij met zijn komst. Echter is hij niets beter en geen bedreiging voor Zoet of straks Unnerstall.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik denk dat we hier wel uit kunnen concluderen dat er geen interesse is voor Zoet, en dat Jurjus toch derde in de pikorde was. Ik ben benieuwd of Unnerstall een open eerlijke kans krijgt of dat Zoet toch een beschermde status heeft bij van Bommel.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Het zou me niet verbazen als Zoet graag een transfer wil gaan maken.
Het vorige seizoen vond ik hem maar amtig, terwijl hij het seizoen daarvoor PSV vaak met reddingen er doorheen heeft gesleept, en een belangrijk aandeel had in het kampioenschap.
Ik ben benieuwd of er concrete aanbiedingen voor Zoet gaan komen.
+1/-2

 
Ik denk dat Luuk Koopmans 3e keeper in de pikorde is, en Van Osch 4e.
+1/-2

4 jaar geleden
Als van Bommel echt eerlijk is en geen voorkeur heeft van een keeper, moet hij echt gaan voor Unnerstall. Veel betere keeper dan Zoet. Zoet erg onzeker, lijnkeeper, is echt niet de baas in de 16 en blijft altijd op zijn lijn en wacht maar af, wat zijn verdedigers doen en kunnen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Bleef hij maar eens op zijn lijn, dan gingen al die schoten van de tegenstander van ver buiten de 16 er tenminste niet in...
+1/-0

4 jaar geleden
Bij beide verhuurperiodes zag het er niet geweldig uit (regelmatige blunders). Neem toch afscheid hiervan.
+1/-0

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Helaas te licht bevonden. Ik ben benieuwd naar onze keepers volgend seizoen, Zoet en Unnerstall kan een mooie stijd worden. Al gun ik Jeroen ook een mooie transfer, mocht er iets voorbij komen. Ik heb wel vertrouwen in Unnerstall, die man is gewoon echt goed. Dat is toch een positie waar ik me nu niet zo'n zorgen om maak. Al is het helaas wel een van de weinige...
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage