Transparent
Inloggen
Sluiten

'FC Porto lijkt strijd om Bruma te winnen na akkoord met RB Leipzig over transfersom'

24 juni 2019 02:22 - O Jogo
Foto: Pro Shots

"FC Porto lijkt strijd om Bruma te winnen na akkoord met RB Leipzig over transfersom"; image source: Pro Shots

Volgens het Portugese O Jogo staat Bruma op het punt om te tekenen bij FC Porto. De nummer twee van Portugal heeft ook een akkoord bereikt met RB Leipzig over een transfersom van naar verluidt 15 miljoen euro, waardoor de vleugelaanvaller nu in zijn eigen land weer lijkt te gaan voetballen.

Bruma leek de laatste dagen hard op weg om bij PSV te tekenen en zowel media in Portugal als Nederland meldden dat de zaakwaarnemer van de zevenvoudig international van Portugal op weg was naar Nederland om de transfer af te ronden. Door een laatste offensief van Porto lijkt die ploeg nu de beste papieren te hebben om Bruma vast te leggen.

Meer op O Jogo




Tags

bruma porto leipzig portugal nederland jogo meldden offensief

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Als Bruma op het laatste moment toch nog voor een andere club kiest is dat wel een zeer verrassende wending. Na het akkoord tussen PSV en Leipzig dacht ik dat deze zaak vandaag rond zou komen.
De voetbal-wereld blijft een apart wereldje. Het zit onze TD niet mee.
+1/-5

 
4 jaar geleden
Waarom een verassende wending? Heb jij ooit het idee gehad wat er wekelijk speelde? Niemand van PSV heeft ooit iets gezegd/ aangegeven hoe concreet men daadwerkelijk was. Beste Wouter, je moet je niet alleen laten leiden door wat je leest in pulpblaadjes man. Is niet goed voor je hart. De posities zijn tot op dit moment nog steeds dubbel bezet. PSV heeft de mogelijkheid niet om dan maar even nog eens €15m neer te leggen voor zo’n jongen.
+7/-5

 
4 jaar geleden
Precies @tony, 90% van wat er in de 'pers' staat is speculatie, vandaar ook mijn grapje over Messi die naar PSV zou komen. 1 september is alles duidelijk. Vooralsnog heb ik er gewoon vertrouwen in dat men alles doet om de selectie in orde te maken voor komend seizoen
+6/-2

 
4 jaar geleden
Ik neem met Jaoa Felix ook genoegen hoor. Past prima bij PSV. Een zeer bescheiden jongen die keihard werkt en nog geniet van de kleine dingen.
+3/-7

 
4 jaar geleden
@Tony en @Raimundo, ik snap jullie punt. Alleen verwacht je dat als clubs met elkaar gaan onderhandelen en tot een deal komen, er natuurlijk ook in een ver gevorderd stadium met de speler zelf is gesproken en onderhandeld. PSV gaat toch niet met een club onderhandelen en tot een deal komen als de speler zelf geen serieuze interesse aangeeft ?
Je moet zeker niet op alle losse berichten af gaan, maar een deal tussen twee clubs vind ik wel een serieuze stap.
+1/-4

 
4 jaar geleden
Ik heb even gemist, wanneer heeft John de Jong of een andere verantwoordelijke van PSV gezegd/bevestigd dat ze met Leipzig aan het onderhandelen zijn?!
+1/-0

 
4 jaar geleden
Koos toen ook ineens voor RB ..Wacht gewoon op "iets beters" Tja plan B
+1/-1

 
@Wouter,

Het punt is dat alleen beide clubs een akkoord hebben en niet de speler zelf.Dat wil niet zeggen dat de speler dan zelf ook wil. Ik heb ergens gelezen dat ie liever naar Porto zou gaan en dat verklaart wel waarom die nog steeds in Portugal zit. Porto was niet bereid om aan de vraagprijs te voldoen maar kennelijk nu ineens wel. Het is wel duidelijk dat de mensen daar ook maar een beetje zitten te speculeren. Als die jongen écht wil, stapt ie op het vliegtuig en gaat men in onderhandeling. Die vorige keer had ie ook geen interesse, dus waarom nu ineens wél? PSV moet dat geld lekker in hun zak houden en op zoek gaan naar de juiste defensieve versterkingen.
+5/-4

Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Dit is goed nieuws. We moeten verdedigers hebben en zo houden we geld over. Dit was eigenlijk vanaf het begin al een onmogelijke transfer.
+7/-2

4 jaar geleden
Dit viel wel te verwachten natuurlijk. Benieuwd wie optie B is. Zoals gezegd: ik hoop persoonlijk ook nog op Berghuis.
+2/-2

 
4 jaar geleden
Ik niet echt.... Is berghuis zo veel beter dan Malen?
+3/-2

 
4 jaar geleden
Hoewel Malen veel talent heeft, denk ik dat Berghuis op dit moment nog wat verder is. Bovendien zijn het twee totaal verschillende types. Berghuis heeft hele andere kwaliteiten. Kwaliteiten die Malen weer niet heeft en vice versa.
+2/-3

 
4 jaar geleden
Goeie analyse, wat mij betreft mag Berghuis ook komen, mits de prijs goed is.
Bovendien eerst nog afwachten wat Robben gaat doen.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Alsjeblieft geen Berghuis. Die komt op CL niveau (wat we toch nastreven) te kort. Malen misschien ook wel, maar die is nog zoveel jonger en kan nog zoveel beter worden. Berghuis zit al aan zijn top als je het mij vraagt.
+4/-2

4 jaar geleden
In het stuk staat dat Porto rond is met Leipzig. Dus van iets definitiefs is nog geen sprake. Wat overigens wel zal gebeuren denk ik maar goed...
+1/-1

4 jaar geleden
weet niet of we hier rouwig om moeten zijn ?
Gewoon gaan voor eigen jeugd. Tweede worden in competitie wordt waarschijnlijk toch hoogst haalbare gezien budget wat Ajax heeft?
Malen en Gakpo kansen gaan geven en investeren in eigen jeugd. Is enige manier om financiële klappers te maken met kansen voor de toekomst.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Dat is het hem Glabby, moet raar lopen als PSV en Ajax niet 1 en 2 worden in willekeurige volgorde in 2020. Voorronde CL heb je bij 2e plaats en directe plaatsing bij kampioenschap. PSV is met een LT-plan bezig waarbij het einddoel de focus is. Financieel lopen we achter momenteel, dat gat moet (relatief) kleiner worden de komende jaren. Ik denk niet dat PSV heel grote financiële risico's gaat nemen mbt selectie-spelers, maar vooral het image zal willen uitbouwen dat jongere spelers hier kansen krijgen, al dan niet begeleid met wat oudere ervaren spelers in de selectie. Als dat lukt kun je financieel groeien door tranfers. Ik zie ook geen alternatief wil je over zeg 5 jaar, nog mee wil doen in het grote jongens voetbal. Die Europese competitie gaat er komen, das een kwestie van tijd. Je ziet nu al jaren dat de CL vergiftigd is door het geld (sponsoren en vage 'spelersmakelaars'), en die willen hun centjes ook blijven verdienen. De aandacht voor CL loopt al terug, dus die lui zulen wel gaan schakelen.
+4/-1

 
4 jaar geleden
Nou ajax moet toch een knap team op de been brengen, en wij overigens ook. Nu is het bij ajax allemaal goed gevallen, maar hoeveel spelers hebben ze wel niet gehad die zijn mislukt?
+3/-1

4 jaar geleden
De media wist ook te melden dat hij bij ons op het punt stond om te tekenen.
+1/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Volgens mij melden de media dat PSV en RB Leipzig een akkoord hadden. Dan moet de speler zelf ook nog willen. Die gaat blijkbaar liever pas naar PSV als hij geen enkele andere optie meer heeft.
Laat maar mooi wegblijven zo'n speler.
+2/-1

reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

Sepp van den Berg welkom, 1,5 meloen, topper op komst.
+1/-2

 
4 jaar geleden
Wat een paniek zeg. Gelukkig zijn ze binnen PSV wat rustiger
+1/-0

4 jaar geleden
Was toch duidelijk , de clubs waren eruit maar hij wist niet of hij op korte termijn naar Ehv zou komen. Nou nou , die wil graag ..... niet dus.
+1/-1



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje