Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV in gesprek met Sepp van den Berg over transfer'

24 juni 2019 11:20 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"PSV in gesprek met Sepp van den Berg over transfer"; image source: Pro Shots

Onder meer Voetbal International weet te melden dat PSV in gesprek is met Sepp van den Berg. De 17-jarige centrale verdediger moet overkomen van PEC Zwolle en ontbreekt ook al op de training van de Zwollenaren. Volgens Rik Elfrink moet de verdediger 1,5 a 2 miljoen euro kosten en sprak hij vorige week al met technisch directeur John de Jong.

Ondanks zijn 17-jarige leeftijd heeft Van den Berg inmiddels al 22 duels op het hoogste niveau achter de rug. De verdediger begon afgelopen seizoen in de basis, maar raakte na de komst van Jaap Stam als trainer in de winterstop zijn plek kwijt en kwam nauwelijks nog in actie. Na zijn debuut in maart 2018 kwam hij op de vierde plaats in de lijst met jongste debutanten in de Eredivisie. Mark van Bommel staat in die lijst op de derde plaats.






Tags

berg sepp bommel debutanten elfrink eredivisie jong pec stam zwollenaren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Ik neem aan dat er tenminste èèn topscout het bij het rechtereind heeft? Da's nogal een inves ******;-)
+2/-4

4 jaar geleden
Prima aankoop voor Jong PSV. En listig omdat je zo wellicht een streepje voor hebt bij het eventueel aantrekken van zijn talentvolle broertje.
+4/-1

4 jaar geleden
Voor max 2 miljoen lijkt mij een prima deal. Speelde op zijn 16e als CV in de eredivisie wat echt uniek is. Ik zie wel weinig kracht (ook weinig potentie in groei hierin) wat ik belangrijk vind voor een verdediger. In de samenvattingen bij Zwolle heb ik nog niet veel speciaals gezien van hem. Daarbij lijkt mij dit geen versterking voor volgend seizoen, eerder het seizoen daarna. We krijgen genoeg geld binnen via Lozano en misschien Bergwijn dus gewoon doen maar niet teveel van verwachten.
+3/-2

4 jaar geleden
In onderhandeling, hebben we de laatste tijd niet vaak gehoord.....
+2/-3

Kan een goeie worden. PSV moet sowieso vaker proberen jeugdige spelers als hem eerder te binden voordat ze naar Utrecht/AZ gaan en je het veelvoudige mag afrekenen.
+3/-2

4 jaar geleden
Prima voor erbij. Maar dan snap ik de verhuur van Obispo niet helemaal.
+1/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Zal wel voor jong PSV zijn, om het plekje van Obispo op te vullen, die moet vlieguren gaan maken op niveau. Ik denk niet dat we met hem de Champions League in gaan.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Dan iemand voor 2 miljoen max kopen, zodat die de lege plek in de jeugd kan opvullen. Dan hadden ze Obispo ook kunnen verhuren aan Pec, en dan deze jongen kopen om zijn plek weer in te vullen bij Jong. :)
+1/-1

 
4 jaar geleden
Dat hebben ze dus ook gedaan, alleen staat Obispo nu op een treetje hoger dan bij PEC. Deze jongen is meer dan goed genoeg voor jong en heeft doorgroeipotentie.
+2/-1

4 jaar geleden
Deze jongen is pas 17, Obispo is 20. Is toch wel een verschil. Obispo moet gewoon eredivisie spelen dus Vitesse is een mooie stap voor hem.
Vd Berg kan prima aansluiten bij de A-seletie en spelen in de KKD. Snap deze eventuele aankoop wel. We lopen nou niet over van talentvolle CV's.
+1/-1

4 jaar geleden
Ajax heeft nu weer Quincy Promes gehaald. PSV nog niets behalve transfervrije Afellay. PSV heeft nu versterkingen nodig. Snap niet dat PSV eerst moet verkopen. Namen al veel gehoord deze Windows. Robben.hak nu eindelijk de knoop door Arjen. Berghuis. Feyenoord wil c ontract openbreken. Waar blijven vervangers van Schwaab en Angelino. PSV kom in actie. Anders dreigt weer debacle van 2 jaar geleden zonder Europees voetbal
+2/-2

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.836 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage