Transparent
Inloggen
Sluiten

'Zaakwaarnemer Bruma bevestigt transfer naar PSV, contract voor vijf jaar'

26 juni 2019 09:22 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Zaakwaarnemer Bruma bevestigt transfer naar PSV, contract voor vijf jaar"; image source: Pro Shots

Volgens het Portugese radiostation TSF zal Bruma toch vertrekken naar PSV. Zaakwaarnemer Catius Baldé zou dit tegenover het radiostation hebben bevestigd. De clubleiding van PSV sprak dinsdag met de speler van RB Leipzig en deed een voorstel dat veel beter was dan het aanbod van FC Porto. Bruma heeft het aanbod van PSV dan ook geaccepteerd.

Volgens het medium heeft PSV bij RB Leipzig een hoger bod uitgebracht dan de 15 miljoen euro die FC Porto wil betalen, waardoor de 7-voudig international van Portugal heeft besloten zijn loopbaan toch te gaan vervolgen bij PSV.

Update 26-6 09:32: IOL meldt ook dat de keuze van Bruma is gevallen op PSV. De aanvaller heeft een akkoord bereikt over een contract voor vijf seizoenen. Maandag sprak de aanvaller met de clubleiding van FC Porto, maar zij wilden niet akkoord gaan met de eisen van de aanvaller. PSV deed dat een dag later wel.

IOL meldt daarbij wel dat PSV bij RB Leipzig geen hoger bod heeft uitgebracht. PSV had met de Duitsers al een akkoord bereikt over een transfersom van 15 miljoen euro.

Update 26-6 09:43: Tegenover het Eindhovens Dagblad heeft zaakwaarnemer Catius Baldé het nieuws over de aankomende transfer bevestigd. "Hij kiest voor PSV", aldus Baldé. "Vandaag komt hij en er zal snel een medische keuring zijn."

PSV wil de transfer nog niet bevestigen. "Zolang er geen handtekeningen staan, doen wij dat niet", geeft woordvoerder Thijs Slegers aan.

Meer op ED.nl




Tags

bruma balde leipzig porto catius iol radiostation handtekeningen keuring portugal slegers tsf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ik krijg een Angeliño gevoel bij dit bericht... Lijkt me niet dat PSV op voorhand zonder uitgaande transfers meer dan 15 miljoen uit gaat geven.
+1/-3

 
4 jaar geleden
Gaat toch ook niet om de transfersom, maar om de persoonlijke aanbieding aan Bruma? De deal met Leipzig was volgens mij al rond.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Geloof nou niet allemaal die media dat PSV geen geld heeft.
+4/-3

 
4 jaar geleden
Media zijn zuigers die Ajax de hemel in prijzen en ons beetje wegzetten als een armoedig clubje..En zo zal het Altijd blijven.
+5/-3

 
4 jaar geleden
Inderdaad lindsaywilson, dat speelt PSV mooi. Vorig jaar hebben ze meer dan 30 miljoen verdiend aan de CL en daar geen spelers voor gehaald. Met de verkoop van Angelino heeft PSV meer dan genoeg geld om te investeren.
+1/-0

 
4 jaar geleden
CL genoeg verdiend, tuurlijk heeft PSV geld
+1/-0

Riverside (geschorst)
4 jaar geleden
Zo, beter nieuws, nu heel stiekem ook nog ff Lyanco binnen hengelen, het is stil rondom hem.....
+1/-1

4 jaar geleden
Vraag me echt af hoe hoog het bedrag is dat we uiteindelijk betalen aan Leipzig. Ik vond 15 miljoen al te veel, laat staan als dat nu nog meer blijkt te zijn. We zullen nu toch ook snel nieuws kunnen verwachten omtrent Lozano of Bergwijn als dit rond komt.
+2/-1

4 jaar geleden
Ik snap al die commotie en paniek hier de afgelopen weken niet alsof PSV een of andere waardeloze selectie heeft komend seizoen en helemaal buitenspel staat op de transfermarkt. Dat is niet reëel en zal door alle mensen, organisaties en bedrijven rondom PSV nooit geaccepteerd worden. Ze zijn niet achterlijk bij PSV. Diegenen die dit niet geloven, heb gewoon geduld en je zult zien dat er gewoon een goede selectie staat met voor en na de CL-voorronden wellicht mutaties.
+10/-2

 
Geloof ik ondanks mijn eigen geouwehoer her en der;-) Het serieus werk gaat pas over 6/7 weken vorm tonen.
+3/-6

 
4 jaar geleden
Over 6-7 weken is de competitie 3 wedstrijden onderweg en als er geen versterkingen binnen een week zijn (vooral defensief) is de eerste wedstrijd in de 3e voorronde EL...
+1/-2

 
4 jaar geleden
Tja supporters eigen denk ik, weinig geduld en logisch nadenken, veel emotie en als het even tegenzit gelijk negatief doen: het is de schuld van de TD of de voorzitter of de trainer of wie dan ook.
Ik raak er aan gewend en het is ook best amusant om te lezen allemaal..
+4/-1

 
4 jaar geleden
@Pvh: 1 zwaluw maakt geen zomer. Je kunt niet ontkennen dat de huidige selectie totaal niet in balans is en dat er binnen een maand een paar potjes om tientallen miljoenen aankomen. Er moet heel veel werk verricht worden en de markt is echt totaal op hol geslagen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de uitgaande transfers in België of zo’n transfer van Vlap. De prijzen gieren door het dak! Dat is iets wat mensen binnen PSV en de bedrijven eromheen al helemaal niet in de hand hebben.
+2/-5

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Idd Tony , ons elftal is niet in balans maar daar hebben meerdere clubs last van. Wat zou u doen als men nog niet weet wie er uiteindelijk gaat vertrekken? Investeren in andere spelers is dan moeilijk , Voor welke speler moet je een vervanging halen? De transfermarkt is eigenlijk , in mijn ogen , te lang open . Ik snap niet dat de clubs hierover niet klagen . Angeliño en Daniel zijn weg dus daar moet je iemand anders neerzetten en de rest afwachten , je kunt niet anders. Vooral oppassen voor kapitaal vernietiging en tegenslag. Er had vorig seizoen een ander elftal kunnen staan. Denk aan Gutti , 'aanpassingsproblemen' en Romero en Ryan , blessures .Niet inzetbaar maar wel veel geld gekost.Daar kun je niets aan doen , dat heb je niet in eigen hand. De transfermarkt is inderdaad op hol geslagen. Ook ten nadele van de spelers zelf . Getuige de soap rondom De Ligt, Hij draait zelf ook door nu . Die komt straks onder niet een maar drie vergrootglazen te liggen gezien zijn gedrag . Ik hoop dat onze selectie er in ieder geval snel staat inderdaad . Zware tijden voor de Jong, we gaan het zien.
+1/-1

 
4 jaar geleden
@tony: Ik heb het niet over 1 zwaluw, of de komst van Bruma, dat staat los van mijn post. Ik vind overigens niet dat de selectie 'niet in balans is'. Vooralsnog is Angeliño de enige belangrijke selectie-speler die weg is. Ik heb een flauw vermoeden dat binnen PSV men goed weet dat er over 3 weken een belangrijke wedstrijd is. Ze weten wel wat ze doen. Al die quatsch die je in de media leest, is voor mij niets waard. Feiten dat is waar ik naar kijk. En dat kan per dag verschillen. Ik denk dat niet veel clubs transfers in de hand hebben, dus ook PSV niet. Hoe is het eigenlijk met de voorbereiding en selectie van Basel gesteld? Uiteindelijk zit elke club in hetzelfde schuitje tijdens ene transferwindow en voorbereiding op het nieuwe seizoen.
+5/-0

 
4 jaar geleden
Enkele posities zijn niet (dubbel) bezet en andere posities ‘overbevolkt’. Dat vind ik niet in balans. Van Bommel heeft van de week al iets opgemerkt. Ben ervan overtuigd dat we een goede ploeg zullen krijgen maar Basel wordt meteen een finale. €€€€€ ligt voor her oprapen. Iets wat we heel goed kunnen gebruiken.
+2/-3

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Geld kunnen we idd. altijd goed gebruiken, zeker richting de toekomst om je banksaldo op te schroeven als je bij de beste 32 wilt gaan behoren. Echter, het beleid en uitvoering daarvan van de club is net zo belangrijk om voor een gespekte kas te zorgen. En daar heb ik wel vertrouwen in. Het instappen van lokale grote bedrijven(Brainport) is duidelijk een LT-plan.
+6/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
@pvh25 , ben het 100% met u eens. We laten ons te vaak opnaaien door de flut media die zelf nieuws maken. Zelf kijk ik diverse voetbalnieuwssites , ongelooflijk hoe ze nieuws kunnen verzinnen.Over diverse spelers lees je allerlei berichten , totale onzin . En hoeveel hebben inderdaad getekend. Ze zijn nog steeds bij hun oude club. Wij zijn Angeliño en Daniel kwijt ??? Dat is de realiteit.Geen zure Franse wijn drinken en zeker niet bij deze temperatuur, mijn advies aan in ieder geval onze supporters.
+5/-1

 
4 jaar geleden
@Pvh25. Er is ook geen reden tot paniek als je naar de wedstrijden in NL kijkt.
Echter, het is wel terecht om je zorgen te maken over of bij de wedstrijd tegen Basel er al een ingespeeld team op het veld staat. De wisselingen kunnen tav die westrijd wel eens slecht uit vallen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
De wedstrijd tegen Basel is over 4 weken. Als we binnen een week een linksback en een centrumverdediger kunnen aantrekken is er toch weinig aan de hand lijkt me. No worries.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Ik heb ook niet zozeer zorgen over dat er spelers bij komen,
wat wel lastig kan gaan worden is als op dat moment net Bergwijn en Lozano ivm een keuring moeten ontbreken.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Dan kunnen Malen en Bruma spelen toch? Sowieso de vraag of Lozano tegen Basel fit is.
+1/-0

4 jaar geleden
Als ze nu maar niet Bergwijn voor een grijpstuiver naar die nichtendisco laten gaan...
+6/-6

 
4 jaar geleden
Psst, die hebben gister Promes binnen gehaald...
+2/-1

4 jaar geleden
Yess eerste is binnen eindelijk een goed bericht!
+1/-1

 
4 jaar geleden
Even Wachten beste brig .....PSV wil het nieuws niet bevestigen. "Zolang er geen handtekeningen staan, doen wij dat niet", aldus woordvoerder Thijs Slegers. Dat is PSV . Helder.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Beste Romaba,
Dat is waar ik juich misschien wel te vroeg, en ik ken heel die Bruma ook niet.
Maar als hij komt ga ik er vanuit dat hij een basisspeler is en echt wel wat kan. EN ook het elftal versterkt!
Afwachten dus.
+1/-1

4 jaar geleden
Yes!! Eindelijk de gewenste verdediger binnen gehaald !!!!

Oww wacht...
+3/-3

4 jaar geleden
Dit kan maar een ding betekenen en dat is dat of Bergwijn of Lozano op het punt staat te vertrekken want anders snap ik deze transfer niet.
+4/-1

4 jaar geleden
Ik hoop dat, a la Brands, Bruma nu dus komt en zodra dat rond is meteen de transfer van Lozano rond is. Dat PSV eerst zeker wilde zijn dat er een vervanger zou zijn.

En dus niet dat Bruma nu tekent en vervolgens de gesprekken met andere clubs (Napoli bijvoorbeeld) nog beklonken moeten worden. Want dan zal een andere club natuurlijk begrijpen dat PSV weer centen nodig heeft.
+2/-1

4 jaar geleden
Niet te hard van stapel lopen . Denk aan de soap van De Ligt. Bij PSV ligt dat anders .....PSV wil het nieuws niet bevestigen. "Zolang er geen handtekeningen staan, doen wij dat niet", aldus woordvoerder Thijs Slegers. Reëel en geen geroeptoeter .WIJ ZIJN PSV.
+5/-1

 
nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Sterk van Thijs hoor...ik vraag me vooral af wat met hem moeten doen.
+1/-2

 
4 jaar geleden
In ieder geval geen nep nieuws verspreiden.
+4/-1

 
Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
In Eindhoven is dat allemaal beter geregeld dan bij dat aandelenclubje uit amsterdam zonder eigen stadion. Bruma is natuurlijk een geweldige speler maar hoop wel dat Malen bijtekent. En nu de verdediging Johnnie
+1/-0

4 jaar geleden
Deze transfer snap ik niet helemaal. Buiten dat dit een speler is die weinig overtuigende statistieken heeft hebben wij op dit moment Bergwijn en Lozano nog met daarachter Malen en Gakpo die meer minuten moeten gaan maken. Bij verkoop van Bergwijn of malen hebben niemand nodig m.i. en nu zijn ze er zelfs allebei nog!

Daarnaast hebben we keihard verdedigers nodig en gaan we onze centen dus in een (overbodige) buitenspeler steken. Om maar te zwijgen over moraal (en het bijtekenen) van bv Donyell Malen.
+1/-1

 
4 jaar geleden
PSV zit al jaren achter deze Bruma aan. In de zomer van 2016 had PSV serieuze interesse, maar wilde Galatasaray hem koste wat kost niet laten gaan. Ook daarna is de naam van Bruma nog regelmatig gevallen. Nu doet zich een kans voor om hem in te lijven en blijkbaar willen ze dat nog steeds heel graag. Dat maakt mij wel erg benieuwd naar zijn mogelijke kwaliteiten.
+3/-1

 
En die kwaliteiten gaan zich hier ontplooien.
+3/-4

 
4 jaar geleden
Eens... 12 miljoen aan die Braziliaan uitgeven op een positie waar we echt iemand nodig hebben is teveel, maar 15 op deze positie kan wel. terwijl we Malen en Gakpo nog hebben achter Bergwijn en Lozano, en Robben nog een vragteken is. Gakpo is er nog niet, maar Malen moet gaan spelen. En dan willen we Berghuis ook nog??
+2/-1

Geweldig nieuws :) Kijk uit naar zijn komst
+2/-0

4 jaar geleden
Bruma achter Lammers, en Malen en Bergwijn op de flanken. Dat zou toch een geweldige aanval zijn!
+1/-0

Ik snap al die verontwaardiging niet van sommigen. Willen we nu dat De Jong qualitatief( let op nieuw woord in de DVD;);)) goede spelers aantrekt of willen we middelmaat? PSV zal niet zomaar zoveel geld neerleggen voor een speler die er helemaal niets van kan. Hij si uitvoerig gescout geweest en stond bekend als een heel groot talent. Moreno kwam ook niet uit de verf bij Roma. Maakt hem dat dan meteen een slechte speler???

Men vergeet wel eens dat de BL gewoon een paar treetjes hoger is dan de ED op dit moment. Ik heb een aantal wedstrijden bezocht in Duitsland (heb een goede kennis die uit Duitsland komt) waaronder Hertha-Bayern en Hertha-Leverkusen. Dat is nou net ff iets anders dan zeg maar Groningen-PSV of PSV-Utrecht. Het kwaliteitsverschil over de hele linie is echt groot. Daarnaast lees ik uit betrouwbare bronnen dat de speler verkeerd wordt gebruikt en eigenlijk daarom niet uit de verf kwam, maar ook stevige concurrentie had. Ik heb geloof in deze speler dat ie hier wel uit de verf komt en kan laten zien dat het eens een groot talent was.


PSV staat erom bekend niet al teveel los te laten over lopende zaken. Er zijn gewoon teveel kapers op de kust. Die openheid, die er in het begin van het seizoen wel was, is er nu even niet. Dat is jammer, maar dat wil niet zeggen dat men (achter de schermen) niet druk bezig is met transfers. Die snappen zelf ook wel, dat áls PSV Europees iets wil gaan voorstellen, dat er geen kwantiteit, maar kwaliteit nodig is.

Ook ten aanzien van de competitie weet PSV ook wel dat er (op dit moment) méér nodig is, omdat onze grootste concurrent nu eenmaal knaken zat heeft om een fatsoenlijk elftal neer te zetten. Men wil niet achterblijven natuurlijk. Maar geld maakt nu eenmaal geen doelpunten heeft mij ooit eens iemand verteld, dus is ook geen voorbode op een kampioenschap. Dat doet een georganiseerd goed voetballend team wél! En Dat vergt (soms) gewoon een heleboel geduld.

Ik snap best wel het ongeduld bij sommige supporters, maar PSV zal achter de schermen écht wel druk achter de schermen bezig zijn met het aantrekken van (defensieve) spelers. Je kunt nu eenmaal niet altijd een schot in de roos hebben. Laten we daarom 'met zijn allen' ons vooral niet gedragen als malloten door- zonder enige aanleiding-nu al ons technisch hart naar het rijk der vuilnisbelten te sturen, d.m.v. een veel te voorbarige en niet rationele conclusie. Laten we rustig afwachten wat er gebeurd. De club heeft rust nodig en dat is ook wat zij willen voelen van ons supporters.

Die defensieve versterking(en) kom(en)t er echt wel. Ik heb PSV zelden zien opgeven. Alleen al er écht geen licht meer te zien is aan het einde van de tunnel.


Rustaaaaagh!! :):)
+4/-4

 
4 jaar geleden
Daar krijg ik geen speld tussen, prima uitleg!
+3/-0

4 jaar geleden
De Jong heeft zich op de kast laten jagen door de entourage van Bruma, die flirt met Porto was natuurlijk een schijnbeweging waar PSV met alle voeten in trapte....
+1/-3

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje