Transparent
Inloggen
Sluiten

Lars Unnerstall: 'Ik hoop bij de start van de competitie weer fit te zijn'

27 juni 2019 17:03 - De Limburger
Foto: Pro Shots

Lars Unnerstall: "Ik hoop bij de start van de competitie weer fit te zijn"; image source: Pro Shots

In gesprek met De Limburger geeft Lars Unnerstall aan zich vol te focussen op zijn revalidatie, terwijl de selectie van PSV bezig is aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. "Zo wil je niet aan een avontuur bij een topclub als PSV beginnen. Je wilt je meteen laten zien", aldus Unnerstall. "Ik heb van binnen wel gevloekt toen ik in de gaten kreeg dat dat niet zou gaan lukken. Maar na een week of twee heb ik me daar overheen gezet en alles gericht op de revalidatie. Die loopt nu op schema. Voor een ingescheurde binnenband staat een week of tien. Gelukkig was er geen sprake van kruisbandletsel."

Unnerstall gaat verder: "Ik lig op schema nu en train alweer zonder brace. Voorlopig nog krachttraining, maar binnenkort kan ik alweer gaan joggen. Ik hoop bij de start van de competitie weer fit te zijn, maar ik forceer niets. Voor je het weet, krijg je een terugslag."

De Duitser snapt dat PSV Robbin Ruiter heeft gehaald. "Ik zou eerlijk gezegd verbaasd zijn geweest als PSV niet had gehandeld. Er komen heel belangrijke wedstrijden aan en de club heeft met Jeroen Zoet en Mike van den Meulenhof anders maar twee fitte keepers in de selectie", zo geeft hij aan. "Hidde Jurjus is verhuurd en dat gaat volgens mij ook met Luuk Koopmans gebeuren. Dat PSV dan een ervaren doelman haalt, is voor mij gewoon logisch."

De concurrentiestrijd onder de lat is hiermee wel groter geworden. "Ik richt me nu op fit worden. Maar daarna ga ik de strijd aan. Ik ga vechten voor die plek, maakt me niet uit tegen wie", zegt hij daarover.

Meer op De Limburger




Tags

unnerstall revalidatie binnenband brace forceer hidde ingescheurde joggen jurjus koopmans krachttraining kruisbandletsel lig limburger meulenhof ruiter zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Dit betekent dus dat Zoet de komende weken niet verkocht gaat worden.
+2/-1

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Maak je niet druk we hebben 12 keepers onder contract.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Hahaha ja en ze worden allemaal verhuurd..Zoveul goei..Gooi piroe en andere talenten eens in het diepe..Jorrit word echt géén topper meer die veul geld oplevert,dus doorselecteren...Talent genoeg maak er ook gebruik van.
+1/-0

4 jaar geleden
Tis Wat met die aanwinsten en de blessures erbij!. Thomas, Romero en nu Unnerstall..Vette pech Unnerstall maar die andere 2?? Genoeg medische onderzoeken gedaan??
+1/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage