Transparent
Inloggen
Sluiten

'Luuk de Jong dicht bij transfer naar Sevilla'

27 juni 2019 20:42 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Luuk de Jong dicht bij transfer naar Sevilla"; image source: Pro Shots

Onder meer De Telegraaf weet te melden dat Luuk de Jong op weg is naar Sevilla. De verwachting is zelfs dat de transfer al snel rond zal gaan komen. De nummer zes van Spanje van afgelopen seizoen zal een bedrag van 12 à 13 miljoen euro betalen voor de aanvaller van PSV. Zelf staat hij ook open voor een transfer.

Volgens De Telegraaf zijn er tijdens de contractverlenging van vorig jaar duidelijke afspraken gemaakt over een eventueel vertrek. De aanvoerder van PSV heeft nog een contract voor twee jaar in Eindhoven.

Op Twitter meldt Rik Elfrink dat De Jong ook de mogelijkheid heeft om een nieuw contract bij PSV te tekenen. Hij zou dan tot 2022 vast liggen.

Meer op Telegraaf.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

jong sevilla telegraaf elfrink

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Huh? Die zag ik.niet aankomen! Vind 8/9 miljoen wel magertjes..12/18 miljoen lijkt er.meer op.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Er zijn afspraken gemaakt met Luuk, maar ik lees in het twitterblok dat er ook afspraken zijn gemaakt over bonussen.

Zelf vind ik het een mooi bedrag. De Jong is vrij oud voor een spits.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Bedrag van Luuk is aangepast zo te lezen! Stond net nog 8 a 9 miljoen ..Afspraken of.niet Luuk heeft ook een salaris verhoging gekregen afgelopen seizoen dus mag.je best terug vragen als.club zijnde. Niet altijd maar soft zijn als een speler zoals de.jong vertrekt ondanks dat hij veel betekent heeft voor ons. PSV mag ook wel een flink bedrag aan overhouden.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Die zag ik ook niet aankomen. Als het waar is, en het echt door gaat, dan gaat PSV dat wel voelen.
Luuk is technisch qua een man passeren een matige voetballer, maar hij is een geweldige kopper en een geweldig aanspeelpunt. Ik vind hem mentaal ook een van de belangrijkste spelers van het huidige PSV. Tav van zijn werklust is hij echt een voorbeeld voor de andere spelers. Zonder Luuk zal PSV een heel andere vorm van voetbal moeten gaan spelen.
+2/-0

4 jaar geleden
Mooi voor Luuk. En misschien gaan wij dan iets meer voetballen ipv dat geram naar voren
+4/-3

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Dat "geram naar voren" kwam door een gebrek aan creativiteit en voorzetten.
+4/-2

 
4 jaar geleden
Geram valt wel mee maar voorspelbaar werd het heel erg. En dat is ook van Bommel schuldig aan, een echte voetballende spits die ook buiten de 16 aangespeeld kan worden met acties en snelheid graag..Inpakken graag eet het thuis op.
+1/-1

4 jaar geleden
16 tot 18 Miljoen voor een spits die veel doelpunten maakt en speler is van het Ned.Elftal is meer op zijn plaats dan 8/9 miljoen die ze nu willen betalen..kom op PSV het is betaald voetbal geen gunfactor....neem een voorbeeld aan dat klein buikschuivertje uit de Hoofdstad!
+2/-1

 
4 jaar geleden
Ik ben het helemaal met je eens..Soms te lief als een "topper" na jaren vertrekt. De Jong is er financieel ook niet slechter van geworden met zn verlenging. Beide partijen mogen er.goed van worden
+1/-0

moderator forum-beheerder 4 jaar geleden (gewijzigd)
8 tot 9 miljoen is veel te weinig voor zo'n speler. 15 tot 20 miljoen is meer in de goede richting!Deze informatie heb ik van voetbalprimeur, Wat denken jullie?
+1/-0

 
4 jaar geleden
Is inmiddels aangepast naar 12/13€miljoen
+1/-0

4 jaar geleden
Deze gaan we voelen. Hij wordt nogal eens onderschat, maar uiteindelijk is het gewoon de beste centrumspits die we de afgelopen 15 jaar gehad hebben. Met zijn werklust voor tien tevens een geweldig uithangbord voor de club. Ik zou het ontzettend jammer vinden als Luuk vertrekt, maar als ik iemand een dergelijke transfer gun is hij het wel.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Vond je die beter? Ik weet het zo net niet. Denk dat het puur kwalitatief gezien redelijk om het even is, maar Luuk heeft wel meer zijn stempel op het spel van PSV gedrukt dan Vennegoor heeft gedaan (in mijn ogen).
+2/-0

 
4 jaar geleden
Mee eens dat Luuk zeer zijn stempel op het spel van dit PSV heeft gedrukt.
+1/-0

Luuk zou imo ook de 15 moeten kunnen aantikken.
+3/-1

 
4 jaar geleden
Biertjes? Frikandellen? Wat bedoel je?????
+3/-3

 
Oooo Wat ben je leuk, o o o wat ben je leuk, Pffff
+3/-3

Riverside (geschorst)
4 jaar geleden
Los van het geld, ik gun hem dit van harte, stond afgelopen seizoen aan het succes van dit elftal, voetballend misschien niet altijd super technisch, maar mentaal oooo, zoooo belangrijk voor psv de afgelopen seizoenen, ik ga hem missen! Met Lammers en Malen heb je trouwens prima vervangers, deze zijn beide beter aan de bal, maar in de lucht zekers niet!
+4/-0

 
4 jaar geleden
Voor en nadeel bij vertrek..Kopsterk gevaarlijk in de 16..maar géén snelheid om druk te zetten ,beperkte techniek.
Eerlijk gezegd vind ik dat zonder Luuk de flanken gevaarlijker worden en onvoorspelbaar zonder die voorspelbare voorzetten laatste maanden.
+1/-0

4 jaar geleden
Nu als de wiedeweerga Rickie van Wolfswinkel halen. Tactische meesterzet van John komt eraan. Schaakmat!

Nee, zonder dollen. Ik vind Lammers geen eerste spits van psv. Malen is het proberen waard, maar is ook meer een zwervende speler.

Ondanks dat Luuk mentaal de laatste jaren de sterkste was bij psv, is het voor het combinatie voetbal voor psv misschien niet verkeerd.
+1/-1

4 jaar geleden (gewijzigd)
Mooi, dan zijn de Spaanse lessen die hij volgde niet voor niets geweest. Serieus: prachtige move zou het zijn, hij heeft het verdiend. Prima gepresteerd òp het veld en naast het veld een echte heer, beschaafdheid ten top en was altijd een visitekaartje voor PSV. (Vincent Janssen?)
+6/-1

 
4 jaar geleden
De broers de Jong hebben samen al een jaar of 5 een huis op ibiza. Kan Luuk mooi en makkelijk wat vaker invliegen. Hoe is het Spaans van van Bommel trouwens? Weet jij dat?
+1/-3

 
4 jaar geleden
No sé, heb nog nooit Spaans met hem gesproken.
+2/-0

4 jaar geleden
Lekker marktconform dan... Guardado, Moreno, Wijnaldum. Met iedere topper van psv worden er bij verlenging (terwijl er meestal nog een meerjarig contract lag) of aankoop meteen al afspraken gemaakt dat ie tegen een bepaalde prijs weg mag. De topscoorder van de eredivisie moet je gewoon voor betalen wat ie waard is, dat zou de Jong ook moeten nastreven ipv zichzelf nu voor een appel en een ei aanbieden na jaren een miljoenen contract te hebben.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Waarom zou De Jong een hoge transfersom moeten nastreven. Een speler is voor een kopende club een bepaald bedrag waard, hoe hoger de transfersom hoe minder overblijft voor tekengeld en salaris.
+2/-0

4 jaar geleden
GVD This toch niet waar zeker???Lopen me kinderen pas in het nieuwe shirt rond met Luuk de Jong achterop
+2/-1

 
Riverside (geschorst)
4 jaar geleden
Sim, da’s nie zo slim....
+1/-0

 
4 jaar geleden
@Sim, wordt later een zeldzaam exemplaar ;-)
+1/-0

4 jaar geleden
Zou erg jammer zijn als Luuk vertrekt. De enige manier om dat goed op te vangen is door creatieve spelers binnen de lijnen te brengen, zodat je voetballend meer gaat creëren en minder afhankelijk bent van het hoofd van Luuk. Laat nu toch elke speler die ook maar een klein beetje techniek en creativiteit laat zien bij PSV per direct naar de bank of Jong PSV verbannen worden. Tikkie terug balletje breed en dan de lange bal op de Jong gaat hem niet meer worden. Mij benieuwen wat Mark dan gaat bedenken. Met het blok Hendriks Rosario zul je niet ver komen in ieder geval. 15 miljoen voor de topscoorder van de eredivisie is natuurlijk een absoluut lachertje. Hoe wil je ooit financieel de concurrentie aangaan met Ajax als je je absolute sterktehouder verkoopt voor het bedrag waar zij bankzitters voor weg weten te zetten. Op deze manier ga je nooit bij de beste 32 van Europa komen. Het is Luuk natuurlijk van harte gegund. Luuk is een held!!
+2/-0

4 jaar geleden
Dag seizoen.

Complete aanval weg zometeen. Dat wordt zeer lastig opvangen. En zo veel geld is het niet, vind maar iemand van hetzelfde nivo voor dat bedrag. En dan bedoel ik niet een Argentijns talentje dat nog niets bewezen heeft.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Het is zo jammer dat in deze periode het Forum nog steeds niet geopend is..
Zal PSV eventueel voor een vervanger gaan of geven we de jeugd een kans?
+2/-0

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Volgens Marca (https://www.marca.com/futbol/sevilla/2019/06/27/5d151676ca4741237e8b4619.htmllink) is Luuk de Jong bij Sevilla “aangeboden”. Lekker dan.
+1/-1

 
4 jaar geleden
@Kas, we zullen tzt zien wat er van waar is,
+1/-0

 
Dat "aangeboden" niet verkeerd interpreteren @Kas, het is meer bedoeld dat Sevilla erop geattendeerd is dat wat hun zoeken in Luuk te vinden is.
+2/-1

4 jaar geleden
Mocht hij vertrekken dan heeft hij dit meer dan verdiend en zelf afgedwongen. Geweldige jongen met fantastische mentaliteit en altijd alles geven. Zelfs in het seizoen waarin hij bijna alles miste werkte hij als een paard. Plan B valt in duigen nu, we gaan hem missen. Zet Malen maar in de spits, die is voor de Duvel niet bang. Even zijn contract met 4 jaar verlengen en gas erop. Aub geen Vincent Janssen zoals af en toe valt te lezen hier. Dan maar eigen jeugd als we niks beters kunnen vinden.
+2/-3

 
4 jaar geleden
Ik noem Vincent Janssen, indien PSV het niet zou aandurven zonder een spits met ervaring(international) te beginnen, en betaalbaar is.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik hoop op een voorhoede vol beweeglijkheid bij een vertrek van Luuk. In dat opzicht vond ik hem eigenlijk niet zo goed bij PSV passen maar petje af voor hem. Wat een klasbak. Voorbeeld voor velen op de Nederlandse velden
+1/-3

4 jaar geleden
Ik keek een beetje zoals Zoet op deze foto toen ik het nieuws las.
+2/-0

4 jaar geleden
Luuk de Jong is een uitstekende kopper maar een zeer beperkte voetballer die erg veel kansen nodig heeft om te kunnen scoren. Hij heeft een geweldige mentaliteit, bijna "Duitse" mentaliteit. Ik ben benieuwd of het wel doorgaat. Betwijfel het zeer. Ik zou Luuk deze overstap juist wel gunnen als ik directeur van PSV was. Maar Sam Lammers is een goede opvolger en kan veel beter voetballen. Anders bevalt Malen ook nog goed.
+2/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Of het nu 9 of 14 miljoen is: Luuk is voor ons minstens 30 miljoen waard. Dit zou echt een giga blow zijn.
+1/-0

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje