Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV acht waarde van Steven Berghuis lager dan gevraagde 15-20 miljoen'

28 juni 2019 00:13 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"PSV acht waarde van Steven Berghuis lager dan gevraagde 15-20 miljoen"; image source: Pro Shots

Volgens het Eindhovens Dagblad is het onduidelijk of Steven Berghuis naar PSV gaat komen. PSV heeft weliswaar interesse in de aanvaller, maar Feyenoord verwacht een transfersom van 15 tot 20 miljoen euro. PSV kan daar niet aan voldoen, omdat de waarde van Berghuis lager wordt geacht. Later dit jaar zal Berghuis 28 jaar worden en volgens het ED is het de vraag of hij over enkele jaren nog restwaarde heeft.




Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis feyenoord restwaarde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ik weet niet of het hier om Turkse Lira's gaat, maar zelfs dan zou het teveel zijn. Geen toegevoegde waarde, niet het niveau dat je na wilt streven en gaat zeker ten koste van talent. Laat maar lekker in de haven.
+5/-1

4 jaar geleden
Berghuis is ook minder dan 15 miljoen waard. Maar ik snap wel dat Feyenoord het probeert.
Als PSV zowel Bruma als Berghuis haalt, dan moeten ze op de achtergrond weten dan Lozano en Bergwijn verkocht gaan worden, en Robben niet meer komt.
+2/-1

4 jaar geleden
Feyenoord is niet gek. Die gaat natuurlijk ver boven de "echte vraagprijs" zitten met zijn dacht ik 2 jarig contract.
Ik zeg NEXT!
+2/-1

4 jaar geleden
Met Berghuis haal je een herrieschopper in huis die, zonder aanwezigheid van Luuk, door weinigen gecorrigeerd kan/zal worden. Laat hem maar lekker in Rotterdam blijven.
+3/-3

4 jaar geleden
Wat moet je ermee als je ook Malen, Gakpo en Aboukhlal achter de hand hebt en Bruma al gekocht hebt. Steek dat geld in die Braziliaan en haal nog een goede linksback.
+2/-1

Hoe is het mogelijk dat onze Luuk voor een schamele 12 miljoen de deur uitloopt terwijl wij 15-20 miljoen moeten betalen voor die luizige Berghuis? Een speler die het elftal draagt ten opzichte van een meeloper? Een topscorer ten opzichte van een gemankeerde rechtsbuiten. Een vent met een topmentaliteit ten opzichte van een verwend jochie.
Tuurlijk: er zullen afspraken zijn gemaakt met De Jong. Maar dit is waanzin.
+3/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Good point! (daarom zal dat ook niet gebeuren)
+2/-0

 
4 jaar geleden
Dat is niet mogelijk, want PSV gaat Berghuis helemaal niet halen voor dat geld.
+1/-0

 
nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Berghuis is een prima speler maar we hebben v e r d e d i g e r s nodig ......voorin zijn we goed bezet, achterin heeft De Treffers nog betere opties.
+1/-0

4 jaar geleden
John, mocht je meelezen, haal Steven Berghuis aub niet. Daar zijn wij fans niet zo weg van. Ik zie liever Gakpo en/of Malen op de flanken, en Bruma natuurlijk. En toch houden we allen stiekem hoop of Robben.
+1/-1

4 jaar geleden
Alles prima, zolang Malen maar in de basis start komend seizoen!
+1/-0

4 jaar geleden
Is er met de komst van John de Jong een aanpassing aan onze strategie gemaakt? Jongens van een dergelijke leeftijd werden toch alleen bij hoge uitzondering gehaald als er voor betaald moest worden? Ik zou een dergelijke transfer niet snappen ook al zou je hem voor €5m kunnen halen. Kans op restwaarde lijkt te beperkt.
+1/-5

 
4 jaar geleden
Als je (relatief) veel jeugd in je selectie hebt, is er niets mis mee om ook een aantal ervaren spelers er bij te hebben.
+4/-0

 
4 jaar geleden
Guardado, Moreno of Luuk de Jong vind ik persoonlijk totaal andere koek dan Berghuis. Ik vrees dat deze laatste ook duurder zal zijn dan de €5m (of minder) die de eerste 3 kostten. Dat je Robben wilt begrijp ik maar Berghuis voldoet toch niet aan het ‘kenmerk’ uitzonderlijk? Al helemaal niet qua mentaliteit/ drive. Schiet mij maar lek.
+3/-2

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Dat zal ik dan maar niet doen, die laatste zin :). Berghuis is Oranje-international en heeft ivg met het grote deel van de selectie veel ervaring. Prijsvergelijk maken is niet reëel 5 jaar later, dat geef je in bijna elke post zelf aan, dat de bedragen de pan uitrijzen. Als(!) Berghuis komt, denk ik dat de jongeren ook van hem veel kunnen opsteken. Buiten dat, ik vind het een van de betere spelers op de NL'se velden.
+3/-2

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Lachwekkend, om meer te vragen voor deze net-niet voetballer, dan voor de topscorer van Nederland Luuk de Jong.

Het zegt ook veel over PSV, dat ze ten eerste interesse hebben in deze speler, en ten tweede dat ze nog steeds te weinig vragen voor de eigen spelers.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Dat zogenaamde 'te weinig vragen' zit hem in het aan boord halen/ houden van dergelijke jongens. In de wereld van het grote geld zijn de salarissen bij PSV kinderspel waardoor PSV in het verleden bij het binnenhalen van deze jongens uiterst creatief moest en in de toekomst zal moeten zijn. Was men niet op deze manier te werk gegaan dan betwijfel ik of jongens als Guardado, Moreno en ook Luuk de Jong uberhaupt bij ons getekend zouden hebben. Weet jij bijvoorbeeld hoeveel jongens als Bazoer en Bruma bij Wolfsburg verdienen? Modale voetballers beiden maar gewoon een keer of 4 zoveel verdienen als het salarisplafond bij ons mooie clubku
+3/-3

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
@Daguardo , Luuk heeft een clausule in zijn contract dat hij voor een bep. bedrag weg mag. Ziyech bij Ajax heeft ook zo'n clausule .
+1/-1

 
4 jaar geleden
Voor Ziyech klopt dat inderdaad, maar bij de Jong niet, zie onderstaande tekst van vi.nl:
PSV heeft met De Jong de afspraak dat het hem een kans op een buitenlands avontuur niet ontzegt, mits de kopende partij een marktconform bedrag betaalt.
+1/-0

 
4 jaar geleden
De Telegraaf schrijft vrijdagochtend dat PSV en los Rojiblancos een akkoord naderen over een transfersom van twaalf tot dertien miljoen euro. Dit bedrag is volgens de krant afgesproken bij de tweede contractverlenging van De Jong, ‘als een stukje waardering naar zijn kant toe’.
+1/-0

 
4 jaar geleden
@Romaba De Telegraaf..tja die moet je niet lezen he:)
En vooral niet vertrouwen..
+2/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Malen Lammers Bruma is toch een prima voorhoede? Er van uitgaande dat Luuk vertrekt, anders die in de spits natuurlijk.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Lijkt me idd prima of anders kan Gakpo, Malen en Bruma nog. Verder zijn Lozano en Bergwijn ook nog niet weg. Berghuis is voorlopig niet nodig en zeker niet voor meer dan 10 miljoen.
+2/-0

nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Ten Hag heeft net laten weten dat 'Bergwijn nooit bij ons is genoemd'. Steven blijft gewoon hier en Berghuis in Rotterdam. 15 miljoen vind ik overigens wel een redelijke prijs voor hem.
+1/-1

 
4 jaar geleden
De staf van Ajax heeft zelden op een lijn gezeten. Hoe lang heeft Ten Hag Neres en van de Beek als wisselspeler gebruikt terwijl die bepalend waren voor de prijzen . Gaat een mooi seizoen worden.
+1/-0

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Ik denk dat PSV hief gelijk in heeft. Ongeveer 13 miljoen, dat is goed betaald en net zoveel als voor Luuk.
+1/-1

4 jaar geleden
mag toch hopen dat ze niet achter dit jankertje aanzitten? laat weg, laat weg !!
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage