Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV informeert naar vraagprijs Steven Berghuis'

1 juli 2019 10:12 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"PSV informeert naar vraagprijs Steven Berghuis"; image source: Pro Shots

PSV wil weten hoeveel Steven Berghuis moet kosten. Dat weet Voetbal International te melden. Zaakwaarnemer Mino Raiola heeft maandagochtend bij Feyenoord een prijsindicatie opgevraagd. Berghuis wordt gezien als een speler die met zijn kwaliteiten in het spel past dat Mark van Bommel wil gaan spelen.

Volgens VI wordt gesproken over een flinke transfersom van twintig miljoen euro en is er de verwachting dat PSV op korte termijn met een officieel bod zal gaan komen.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis informeert bommel feyenoord prijsindicatie raiola

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden (gewijzigd)
Ik geef Feyenoord groot gelijk dat ze een hoog bedrag vragen, maar PSV moet niet meer gaan betalen dan we voor een Pereiro zouden kunnen terug krijgen. Pereiro is jonger en heeft dus nog restwaarde. Maar ik snap Feyenoord wel, zo moet PSV er ook in staan bij Bergwijn. (Hoor trouwens wederom geen geluiden in de media dat Berghuis in dit geval gewoon naar de arbitrage kan stappen om dit af te dwingen... ;)
+2/-0

Riverside (geschorst)
4 jaar geleden
Eind v/d week is dit denk ik wel rond, betrek Luckassen en Ramselaar in de deal, voor Luckassen had Feyenoord 2 jaar geleden ook veel intresse, dus ik zeg, 1+1.....
+3/-1

 
4 jaar geleden
@Riverside, Best een goed idee. Nu maar hopen dat onze TD jouw posts leest.
+1/-0

moderator forum-beheerder 4 jaar geleden (gewijzigd en gesloten)
Berghuis is 27 jaar en als hij 2 jaar voor PSV zou spelen is hij 29, krijg dan nog maar eens meer dan 20 miljoen voor berghuis. Je kan beter een vergelijkbare jongere aanvaller kopen, anders gooi je geld in de container! Dat is mijn mening :)
+8/-0

 
4 jaar geleden
Volgens mij wil PSV juist wat spelers in de categorie 25-30 jaar. Luuk de Jong was de enige aanvaller in die categorie. PSV zal never nooit 20 mln betalen, dat lijkt me vanzelfsprekend. Maar 12 mln wel denk ik, mits Lozano en/of Bergwijn goed verkocht worden.

Met snelle jongens als Malen en Bruma voorin is een meer creatieve speler als Berghuis wel goed voor de balans. Zijn cijfers in hun kampioenschap waren ook echt goed voor een buitenspeler.
+1/-0

nieuws-redacteur 4 jaar geleden
We hebben verdedigers nodig, aanvallers hebben we nog genoeg . Begrijp hier niets van. Of het moet zijn dat we bulken van het geld natuurlijk.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Dat was ook mijn eerste reactie. Over drie weken een tweeluik met Basel dat ontzettend belangrijk is sportief en financieel, maar een knappe verdediging hebben we niet. Of is Angelino nog inzetbaar en zetten we Sainsbury naast Viergever? Onze target Alvarez zal naar amsterdam gaan vrees ik.
+1/-0

 
nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Ik heb nog de hoop dat Alvarez naar Eindhoven komt. Kan me anders echt niet voorstellen dat ze prio geven aan Berghuis terwijl we met Lammers, Gakpo, Bergwijn, Lozano, Malen, Ihattaren stikken van de kwaliteit voorin. Zou een megablunder zijn.
Of nogmaals: PSV heeft ergens nog 40 miljoen liggen.
+3/-1

 
nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Ik zou Rosario weleens centraal achterin willen zien. Denk dat hij daar goed tot zijn recht komt.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Ja ik zou Rosario ook wel eens als CV willen zien. Groot, sterk, opbouwend vermogen.....als we er geen kunnen kopen dan maar 1 ombouwen tot verdediger. Op het middenveld vond ik 'm laatste 6 maanden toch echt tegenvallen....
+1/-0

 
Zijn eerste wedstrijd bij Jong PSV stond hij centraal achterin, dat viel niet mee. Dat was de laatste keer, wie dat heeft gezien zegt nooit meer. Hoewel hij voor die positie gehaald is.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik snap hier ook helemaal niks van, wat moeten we nou in vredesnaam met Berghuis als we op dit moment, Lammers, Malen, Gakpo, Bergwijn, Bruma en Lozano op de loonlijst hebben staan. Ga een aantal fatsoenlijke verdedigers halen, we hebben op dit moment alleen Viergever en dat is net aan PSV materiaal.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Dumfries is natuurlijk geen verdediger :) Ook is Angeliño nog steeds niet verkocht, terwijl dat volgens de verhalen toch niet zo'n groot probleem zou moeten zijn. Heb een beetje geduld en vertrouwen. Als er bij de wedstrijd tegen Basel nog steeds geen goed team staat (en PSV daardoor niet doorgaat) hebben supporters pas enig recht van spreken. Wij weten natuurlijk niet wat er binnenskamers allemaal speelt.
+1/-0

John de Jong: we hebben tal van jonge en echt talentvolle aanvallers lopen. Ga in godsnaam op zoek naar verdedigers!
+4/-1

 
4 jaar geleden
Het is natuurlijk onmogelijk om meerdere spelers tegelijk in de gaten te houden. Dat komt omdat PSV geen scouts heeft en John de Jong in zijn eentje de hele wereld over reist om spelers te bekijken en met zaakwaarnemers te praten. Wat heeft die man een druk leven zeg.
+2/-1

4 jaar geleden
Ik heb het vermoeden dat PSV al weet dat Bergwijn en Lozano gaan vertrekken en dat ze daarom proactief handelen. Maar idd, ik zit ook te wachten op goede verdedigers.
+1/-0

 
nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Dat is wel te hopen ja want anders is het gedrag van John de Jong behoorlijk kamikaze.
+1/-0

4 jaar geleden
Zal mij benieuwen op welke positie bij ons. Van de week las ik dat Berghuis op een nieuwe positie wilde spelen bij Feyenoord , op 10. Hij had hierover een gesprek gehad met Jaap. .............RTV Rijnmond weet te melden dat Steven Berghuis intern heeft aangegeven niet meer als vleugelaanvaller te willen spelen. Komend seizoen zou hij graag achter de spits willen spelen..........
+1/-0

 
4 jaar geleden
Komt dan goed uit, we hebben niet eens een goede 10 nu in de selectie.

Voor 20M echter, nee bedankt. Ik denk eerder 7-8 miljoen. En dat is eigenlijk al teveel voor een beperkte speler zoals Berghuis.
+1/-0

 
nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Voor 7 miljoen kun je tegenwoordig Kerk ophalen bij FC Utrecht maar geen Berghuis. In Amsterdam vragen ze rustig 60 miljoen voor Van de Beek terwijl wij Steven niet onder de 35 miljoen willen laten gaan. Waarom zou Feyenoord dan genoeg nemen met een fooi, hij is hun beste speler.
+2/-0

 
nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Feyenoord speelt onder Stam niet eens met een 10. Hij staat bekend om zijn 433 met de punt naar achteren, zo speelden ze tegen Putten ook al.
Sowieso is Berghuis defensief gezien te kwetsbaar op de 10. Dan moet je van achteruit durven doorschuiven en dat zie ik niet gebeuren met centrale mensen als Van Beek, Botthegin, Van der Heijden cs. Berghuis zal gewoon weer aan de rechterkant spelen en dat is ook het beste voor hem. Daar heeft hij de vrijheid om het spel te maken en risico's te nemen aan de bal. Beetje zelfde als een Mahrez, Odegaard, Ziyech.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik zou hier echt helemaal niks van begrijpen als PSV daadwerkelijk geïnteresseerd in deze jongen is.
+2/-0

 
4 jaar geleden
@Tony, wat is je grootste kritiekpunt ? Zijn mentaliteit ?
+1/-0

 
4 jaar geleden
Financiële risico, doorstroom in de weg staan, onbalans in selectie (muv Viergever en Dumfries geen CL waardige verdedigers, tig middenvelders en aanvallers). Er moet veel meer spelen dan wij denken. Had Vilhena maar gehaald als je zonodig een Feyenoorder wilt halen. Die heeft tenminste gif in zijn lichaam.
+2/-0

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Terecht dat feyenoord de hoofdprijs vraagt. Snap echter niet de interesse van PSV zo goed. Op de flanken hebben we momenteel: Lozano, Bergwijn, Malen, Gakpo, en zelfs eventueel bij nood kunnen Pereiro, Thomas, Ihattaren en Mauro. Allemaal jongens die een bal voor kunnen geven. Berghuis is er wel een die het misschien iets beter kan, maar stukken beter dat dáár nou zoveel miljoenen in moet worden geinvesteeerd. Daarnaast heeft hij niet echt veel sympathie in NL en gaan er nogal eens de stoppen erdoor bij deze jongen. Gaat tegen je werken uiteindelijk en moet PSV niet willen.
+1/-0

4 jaar geleden
Allemaal leuk en aardig die aanvallers. Ze hebben Bruma gehaald en nu misschien ook Berghuis, terwijl Bergwijn en Lozano nog niet weg zijn, terwijl de nodige aanstormende jeugd (Malen, Lammers, Gapko, Piroe etc) hiermee in hun ontwikkeling worden geremd. Raar beleid. Of speelt er meer dat wij niet weten tav Lozano en Bergwijn...en dan nog. Daarbij over ruim 3 weken voorronde CL....en verdedigend zie ik geen enkele progressie....ben bang dat op deze manier FC Basel al een maatje te groot is voor ons. Dat had Ajax vorig jaar toch echt veel beter voor mekaar. Als je maar 1 voorronde hoeft te spelen zoals wij vorig jaar heb je bijna een maand meer de tijd om je selectie op orde te brengen. Die tijd hebben we nu niet.
+1/-0

 
nieuws-redacteur 4 jaar geleden
En Basel doorkomen is wel belangrijk. We moeten echt weer eens een goed jaar draaien in Europa. Vorig jaar ging het redelijk maar weinig puntjes geharkt. Nu hier toch echt een target van maken.
Als er voor Basel niemand meer vertrekt zie ik het overigens nog best zonnig in hoor. Dan kunnen we ze wel hebben toch? Basel is ook niet meer zo sterk als ze geweest zijn.
Zoet
Dumfries, Rosario, Hendriks, Viergever
Guti, Afellay, Pereiro
Bruma, Malen, Bergwijn
Geinig elftalletje toch!
+1/-0

historie-beheerder 4 jaar geleden
Testbericht
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje