Transparent
Inloggen
Sluiten

'Bayern München denkt aan Steven Bergwijn in zoektocht naar nieuwe aanvallers'

7 juli 2019 19:53 - Bild.de
Foto: Pro Shots

"Bayern München denkt aan Steven Bergwijn in zoektocht naar nieuwe aanvallers"; image source: Pro Shots

Bayern München lijkt zich te gaan mengen in de strijd om Steven Bergwijn. Dat meldt het Duitse Bild. De kampioen van Duitsland is op zoek naar nieuwe vleugelaanvallers en daarvoor is onder meer Bergwijn in beeld. Bayern wilde voor Callum Hudson-Odoi van Chelsea gaan, maar het bod van Bayern werd afgewezen.

In de loop van komende week zal Bayern volgens Bild pas definitief gaan beslissen of ze daadwerkelijk voor Bergwijn gaan en daarmee de concurrentie aan gaan met Ajax, Manchester United, Tottenham Hotspur en Internazionale.

Meer op Bild.de




Tags

bayern bergwijn bild callum chelsea duitsland hudson internazionale odoi tottenham

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Riverside (geschorst)
4 jaar geleden
Nou, Bayern, sla je slag! Ik gun het jullie allebei, zowel, mooie intressante speler, en bij een nog mooiere club!
+2/-1

 
4 jaar geleden
Ik vind de stap naar Bayern ook een goede voor Bergwijn,
Kan hij zich doorontwikkelen, heeft PSV een zak met geld, en gaat hij niet naar Ajax.
+2/-1

4 jaar geleden (gewijzigd)
Bergwein! ipv Paulaner.
+1/-3

Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Hopelijk gaat Bayern voor een bod van 15 miljoen voor Steve . Zou mooi zijn.
+2/-11

 
4 jaar geleden
Voor een eerste aanbetaling is dat idd prima. Met 15 halen we Alvarez niet.
+2/-3

 
4 jaar geleden
Alias veranderen in Spuit 11
+3/-2

 
4 jaar geleden
Dat jij de naam van 1 van onze grootste helden gebruikt om dergelijke bullshit continu te verkondigen is in en in triest. Wat is je probleem man?
+3/-2

 
PSVvakOO (geschorst)
4 jaar geleden
Hij heeft zeker een punt. Bergwijn is realistisch gezien minder waard dan De Jong die véél belangrijker is geweest voor PSV dan Bergwijn in de afgelopen twee seizoenen.
+2/-2

 
4 jaar geleden
Daar denkt de markt dus totaal anders over.
+3/-2

 
PSVvakOO (geschorst)
4 jaar geleden
Bergwijn is nog niet verkocht. Iedereen weet dat de markt opgeblazen is en dat de meeste bedragen totaal niet overeenkomen met de waarde die spelers vertegenwoordigen.
+1/-3

 
4 jaar geleden
De markt is opgeblazen inderdaad . Ajax heeft Tadic een contract aangeboden voor 7 jaren of zullen ze rollatorvoetbal in gaan voeren ?
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Als ik dit lees denk ik dat het niet gaat gebeuren Tony ....... Der FC Bayern stellt mit Lucas Hernández seinen teuersten Transfer der Geschichte vor. Aber auch an diesem Tag kommen Fragen nach weiteren Neuzugängen auf. Hernández wird auf einen alten Bekannten angesprochen: Antoine Griezmann.........Antoine Griezmann zu Bayern? Nahezu ausgeschlossen!
Doch dass Griezmann zu den Bayern wechselt, ist nahezu ausgeschlossen. Der Stürmer drängt auf einen Transfer zum FC Barcelona. Nach Informationen spanischer Medien will der 28-Jährige die in seine Ausstiegsklausel festgelegte Ablösesumme von 120 Millionen Euro angeblich selbst beim spanischen Verband hinterlegen, wodurch sein Arbeitsverhältnis mit Atletico offiziell beendet würde.........Maw er is interesse .
+1/-0

4 jaar geleden
Wordt een beetje transfernieuws moe... Steeds maar weer dezelfde geruchten die als nieuws gebracht worden, maar nooit iets concreets over een nieuwe LCV, Lozano, Bergwijn, Pereiro etc. Transferperiode is zo toch veel te lang, waar wacht zo'n club als Bayern toch ook op, die zullen toch ook wel met de voorbereiding begonnen zijn?
+3/-2

 
4 jaar geleden
Inderdaad die zogenaamde clubs die interesse hebben. Als ze dat hadden dan hadden ze hem al lang gehaald omdat ze de rest voor willen blijven.
+1/-1

4 jaar geleden
Een prima opvolger voor Arjen Robben.
+1/-2

nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Na Sane doorschakelen richting Stevie. Geloven wij dit nu echt ? Of het moet zijn dat bayern een soort van ontwikkelingstraject in gedachten heeft. Maw: ze kopen dan EN Sane plus stevie.

Maar goed: is er nog echt nieuws of blijven we dit soort oud ‘nieuws’ herkauwen ?
+2/-2

PSVvakOO (geschorst)
4 jaar geleden
Zijn er serieus mensen die denken dat Bergwijn het niveau van een Europese topclub aankan? Misschien een optie voor het 2e elftal van Bayern.....
+1/-3

 
4 jaar geleden
Hij hoeft het niveau niet aan te kunnen. Hij moet een hoop geld op gaan brengen. Simple as that.
+2/-1

 
nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Dat gaat helaas niet gebeuren. Stevie gaat 20 miljoen opleveren misschien maar dan moet hij bereid zijn clubs als Napoli of Sevilla te accepteren (dat kaliber)
+1/-3

4 jaar geleden (gewijzigd)
Als Ajax Tadic voor zeven jaren vastgelegd wordt lijkt het mij duidelijk dat ze Steven niet nodig hebben of ... op de bank.
+1/-0

 
nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Lachwekkende move van Overmars toch? Waarom zou je een speler van 30 liefst zeven jaar vastleggen? Gekkenwerk. Hij kan binnen een maand een zware blessure oplopen en nooit meer terugkomen. Heb het idee dat Marcje een beetje de weg kwijt is geraakt
+2/-0

 
4 jaar geleden
Tot 2023 en dan wil hij iets doen binnen de club . Misschien introduceert Ajax wel rollatorvoetbal . Wie zal het zeggen ?
+1/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje