Transparent
Inloggen
Sluiten

Nikolai Laursen vertrekt naar FC Emmen

9 juli 2019 18:56 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Nikolai Laursen vertrekt naar FC Emmen; image source: Pro Shots

Nikolai Laursen gaat zijn carrière vervolgen bij FC Emmen. Dat heeft PSV bekend gemaakt via de officiële website. De Deense aanvaller heeft een contract voor drie jaar getekend bij de club uit Drenthe. In 2015 kwam Laursen naar PSV, maar kampte met veel blessureleed. Afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis voor het Deense Brøndby.

Meer op PSV.nl




Tags

laursen emmen nikolai blessureleed drenthe ndby

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ik heb geen verstand van crowdfunding, maar kan niemand dat opzetten voor PSV als alle supporters een bedrag storten vanaf minimaal €50 en diegene die het kunnen missen meer.
Kunnen dan ook een lijstje maken welke spelers haalbaar zijn en de voorkeur van ons hebben.
Dan kunnen we een klein beetje het gat met Ajax verkleinen. Wie van de echte supporters kan dit opzetten het is mij minimaal 500 waard.
+4/-2

4 jaar geleden
Hij heeft afgelopen seizoen bij Brondby twee goals gemaakt in 17 wedstrijden als ik me niet vergis. Weet niet hoeveel daarvan als invaller. Vond hem altijd een fijne voetballer bij Jong, technisch begaafde en met overzicht. Maar komt denk ik tekort voor de top.
+1/-1

4 jaar geleden
Daar ben ik weer. Enig idee wanneer het forum weer van start gaat?
+3/-1

 
4 jaar geleden
Idd ja... ook gewoon 0,0 berichtgeving
+1/-1

4 jaar geleden
Ik ben benieuwd wanneer het opeens in een stroom-versnelling komt bij Lozano en Bergwijn of het echt concreet gaat worden tav een nieuwe CV.
+1/-1

reactie verwijderd

Is het deze speler niet dat voor 1 miljoen is gehaald? Of vergis ik me? Nee ik vergis me dus niet, wel jammer.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage