Transparent
Inloggen
Sluiten

Donyell Malen: 'Ik vind de spits een mooie positie'

11 juli 2019 12:49 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Donyell Malen: "Ik vind de spits een mooie positie"; image source: Pro Shots

In gesprek met Voetbal International geeft Donyell Malen aan te hopen dat hij komend seizoen in de spits mag spelen bij PSV. "Ik vind het een mooie positie, heb er in de jeugd al heel lang gespeeld", aldus Malen. "De laatste vijf wedstrijden van afgelopen seizoen heb ik er ook gespeeld, dat ging wel aardig."

Malen gaat verder: "Bij Jong Oranje speelde ik de laatste wedstrijden ook op die plek, met Justin Kluivert en Calvin Stengs aan de zijkant. Het is mooi om te horen dat andere mensen mij er klaar voor vinden, ik hoop dat de trainer er net zo over denkt."

Met Mark van Bommel heeft hij er echter nog niet over gesproken. "Nee, ik denk ook niet dat een trainer dat tegen je gaat zeggen. Je moet gewoon je best doen op de training en daarna maakt hij de keuzes", zo geeft hij aan. "Ik wil ook niet dat hij zou zeggen: Het is nu jouw pakkie-an. Je moet het gewoon verdienen om er te staan, dat is de beste manier. De trainer moet jou het vertrouwen geven om wat je hebt laten zien."

Meer op VI.nl




Tags

malen bommel jong kluivert oranje pakkie stengs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Heeft hij onderhand zijn contract al verlengd ?
+1/-2

 
Moet geheim blijven ivb met evt bemoeienis van Mino;-)
+2/-3

4 jaar geleden
Nou had liever lammers gezien. Malen miste voor open doel toen hij laatst in de spits stond nu maar hopen dat er verbetering in komt.
+1/-6

 
4 jaar geleden
De jong miste ook iedere bal voor open goal. Tenzij die op zijn hoofd viel. Malen heeft iig veel meer potentie dan Luuk. Nu nog een jaar goed presteren.
+2/-4

4 jaar geleden
In de VI van deze week geeft Frenkie de Jong antwoord op de vraag waar hij het liefst wil spelen bij Barcelona waarop hij zegt dat het hem niet uitmaakt zolang hij maar kan spelen. Van die instelling hou ik. Malen mag best hopen dat hij spits wordt maar verder gewoon spelen op de plek waar Bommel je nodig hebt.
+2/-6

 
4 jaar geleden
Hij presenteert zich volgens mij juist heel positief. Hij heeft eerder deze maand al in de VI aangegeven: "Elke speler wil in de basis spelen, ik ook. Welke positie maakt me dan niet uit". En dat het nu om die ene positie gaat komt omdat iedereen zich afvraagt hoe het vertrek van Luuk de Jong wordt opgelost. Ook vond hij dat hij kijkend naar vorig seizoen duidelijke verbeterrpunten heeft (zoals rust bewaren bij het afronden). Dus hij heeft ook zelfreflectie.

Ook zegt hij in dit interview in de VI: "'Ik wil ook niet dat hij zou zeggen: "Het is nu jouw pakkie-an". Je moet het gewoon verdienen om er te staan, dat is de beste manier. De trainer moet jou het vertrouwen geven om wat je hebt laten zien', aldus Malen."

Dat lijkt mij de juiste houding.
+4/-2

Gebuikt dezelfde woorden als Bakkali en Toivonen, denk dat hij dus niet zal bijtekenen.
+1/-6

 
4 jaar geleden
Waar moet hij naartoe? Geef de man wat vertrouwen. Als hij in december nog niet heeft bijgetekend dan ga ik mezelf met terugwerkende kracht schamen.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Ik vind dat Malen wel een andere persoonlijkheid heeft dan Bakkali en Toivonen. Maar we komen inderdaad al maanden berichten tegen dat het contract geen probleem zal zijn, zonder dat er echt getekend is. Ik vermoed dat het wel goed komt.
+1/-2

4 jaar geleden
Offtopic: ajax geboden op Lyanco. Reizen hun scouts achter die van ons aan of zo. Gebeurt wel erg vaak.
+3/-1

4 jaar geleden
Pereiro persoonlijk rond met watford..... zou mooi zijn. Meteen doorpakken
+2/-2

 
 
4 jaar geleden
Ach daar hebben we weer een toffe internetpeer. Mensen die ook op het forum kwamen weten wel beter.
+1/-3

 
4 jaar geleden
Mijn duim.
Is overigens niet rond want de clubs zijn nog bezig.
+1/-3

 
4 jaar geleden
Zou mooi zijn, maar ik kan ook nergens een bron vinden.
+1/-1

El Frikandel (geschorst)
4 jaar geleden
Ik vind een Ferrari een mooie auto.
+1/-1



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje