Transparent
Inloggen
Sluiten

Wim Kieft: 'Met name Malen en Bergwijn waren heel goed'

24 juli 2019 00:18

Na afloop van de overwinning tegen FC Basel gaf Wim Kieft aan dat ze vooral onder de indruk waren van Donyell Malen en Steven Bergwijn. "Met name Malen en Bergwijn waren heel goed vandaag", aldus Kieft. "Hij had ook een paar keer vanaf de buitenkant dat hij een tegen een en dan met de buitenkant er langs speelt of tussen de benen in. Hij heeft echt veel kwaliteiten. Als je scout bent en je komt dan voor Lozano... Je gaat hem dan niet kopen, omdat deze twee veel beter zijn."

René van der Gijp had wel een kritische noot over de opstelling van PSV. "Ik vind het zonde, omdat je Bergwijn gewoon op de zijkant moet zetten. Hij moet het van zijn snelheid hebben en dan moet je hem op de zijkant hebben", zo gaf hij aan. "Die ene actie met Lammers, daarvoor is hij er. Vanuit het midden maakt hij het vaak wat te moeilijk voor zichzelf. Ik vind hem echt een buitenspeler."

Volgens Kieft was er op de overwinning niets af te dingen. "Het was zeker verdiend, omdat ze de betere ploeg waren en constant het initiatief hadden", zei hij daarover. "Die goal die ze tegen kregen was wel weer ongelofelijk. Gewoon het duel niet winnen. Ze hebben heel veel perspectief met deze uitslag."




Tags

bergwijn kieft malen basel gijp lammers lozano noot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje