Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Het belangrijkste is dat het publiek ons geholpen heeft na de 1-2'

24 juli 2019 11:10

In gesprek met Veronica was Mark van Bommel vooral te spreken over de supporters van PSV. "Het belangrijkste is dat het publiek ons geholpen heeft na de 1-2. Dat voelde je in het stadion. Ze deden er alles aan om ons er bovenop te krijgen", aldus Van Bommel. "Als je dan op het eind twee goals maakt, geeft dat een goed gevoel. Die wisselwerking was er vorig jaar al en dat is er dit jaar weer."

Van Bommel was minder te spreken over de manier hoe de tegendoelpunten vielen. "Die momenten zijn momenten die niet mogen gebeuren. Het zijn er weliswaar maar twee of drie, maar je maakt het jezelf daar heel moeilijk", zo gaf hij aan. "Die eerste goal was een rare situatie bij ons achterin. Die speler maakt hem vervolgens aardig af. En dan nog een corner, verder was er niks aan de hand. Maar die mag er absoluut niet in van zo'n afstand."

Voordat PSV volgende week de return speelt in Basel wacht eerst nog het duel om de Johan Cruijff Schaal. "Basel is belangrijker, maar aan de andere kant speel je voetbal om prijzen te winnen. Maar je wil Champions League halen. Dat is voor de spelers goed, voor de club goed. Je kan ook zeggen of het wel goed gepland is", zei hij daarover. "De overwinning tegen Basel is zeker een gevaarlijke. Je kan beter met 1-0 winnen dan met 3-2. Maar als je 1-2 achterstaat en je scoort in de laatste vier minuten twee keer, dan heb je het gewoon heel erg goed gedaan. Je gaat er dan met een heel ander gevoel heen. Maar het is zeker nog niet klaar."




Tags

bommel basel achterstaat gevaarlijke veronica wisselwerking

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage