Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Podcast Zomerupdate: PSV - Basel was op veel manieren een verhittend potje

24 juli 2019 22:48 - PSV Podcast




Tags

basel podcast potje verhittend zomerupdate

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
@Markversteden, je vertelde in de Podcast dat je PSV uit bij Basel niet ziet verliezen met 2-0, ik ook niet. Maar 1-0 winst is voor Basel al voldoende om door te gaan... laten we hopen dat PSV gewoon minimaal gelijkspeeld uit bij Basel en zo doorgaat in de voorronde Champions League.
+4/-0

4 jaar geleden
Ik vind 3-2 maar een gevaarlijke uitslag. PSV maakt het zichzelf onnodig moeilijk. Je maakt 2 fouten en ze straffen het twee keer af. Het maakt ook niet uit tegen wie je speelt want op dit niveau worden fouten afgestraft. Ik zou niet weten waarom Basel niet twee keer zou kunnen scoren want in Eindhoven hebben ze ook twee keer weten te scoren.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage